Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Atiduodu televizoriu Goldstar, tik distancinis neveikia, kanalai gali ir ant televizoriaus junginetis. galima aisku ir universalu pulteli isigyt. net nezinau ar kam reikia
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 24, 07:19)
Turiu drabužėlius kelis, kokiam mieste jos? Gargžduose galėčiau perduoti pati, ir į Klaipėdą atvežti gelėčiau. Tik labai smulkioms neturiu, Pas mane rūbai M-L tokie  4u.gif Ar būtina juos fotografuot?

Gargžduose socialinis nieko nesakė,bet Klaipėdoje yra keletas. Kai į Klp ruošites, sms'ą man numeskite tik geriau būtų tai daryti nuo 6.00-12,00 val,nes paskui esu užsiėmusi ir jokių susitikimų. smile.gif
P.S. fotografuoti tikrai nebūtina mirksiukas.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 09 24, 20:27)
Atiduodu televizoriu Goldstar, tik distancinis neveikia, kanalai gali ir ant televizoriaus junginetis. galima aisku ir universalu pulteli isigyt. net nezinau ar kam reikia

Būčiau dėkinga jei nuleistum į pirmą aukštą ( tik nelaiptais ristis pačiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ,o aš privažiuočiau tada paimti
Ačiū. 4u.gif
Papildyta:
5 mėn. vyriukui labai praverstų kombinenzonas žiemai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 rugsėjo 2012 - 08:25
QUOTE(merga @ 2012 09 25, 09:33)
Gargžduose socialinis nieko nesakė,bet Klaipėdoje yra keletas. Kai į Klp ruošites, sms'ą man numeskite  tik geriau būtų tai daryti nuo 6.00-12,00 val,nes paskui esu užsiėmusi ir jokių susitikimų.

Penktadienį važiuoju į Klapėdą, surinksiu tada rūbelius 4u.gif Aš nežinau jūsų numerio sms parašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 09 25, 11:12)
Penktadienį važiuoju į Klapėdą, surinksiu tada rūbelius 4u.gif Aš nežinau jūsų numerio sms parašyt  mirksiukas.gif

Dovanoju televizoriu SAMSUNG. Ne pirmos butinybes daiktas, bet gal kazkam reikia. Kartu su dvd .
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 09 25, 11:09)
Dovanoju televizoriu SAMSUNG. Ne pirmos butinybes daiktas, bet gal kazkam reikia. Kartu su dvd .

ryte parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
eilinį kartą peržiūrėjau spintą...turiu mergaitiškų batų 29 dydžio (5 metų vaikui maždaug) rudeninių 1 gerą porą,1 žieminių (panešiotų,bet neperšlampančių ir šiltų),porą medžiaginių tapkių po namus,gumines šlepetes.dar drabužėlius kelis mažiukei iki metų.dar turiu rudeninį kombinezoną-vokelį geram stovyje (kaip tik spalio mėnesiui,apie 3 mėn. vaikui)..yra kam konkrečiai reikalinga?
jei ne,gal kas pro šalį važiuos (Simonkė) ax.gif MB dabar kitoje vietoje dirba,tai į centrą patys negalim nuvežti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 09 25, 21:38)
eilinį kartą peržiūrėjau spintą...turiu mergaitiškų batų 29 dydžio (5 metų vaikui maždaug) rudeninių 1 gerą porą,1 žieminių (panešiotų,bet neperšlampančių ir šiltų),porą medžiaginių tapkių po namus,gumines šlepetes.dar drabužėlius kelis mažiukei iki metų.dar turiu rudeninį kombinezoną-vokelį geram stovyje (kaip tik spalio mėnesiui,apie 3 mėn. vaikui)..yra kam konkrečiai reikalinga?
jei ne,gal kas pro šalį važiuos (Simonkė)  ax.gif MB dabar kitoje vietoje dirba,tai į centrą patys negalim nuvežti  unsure.gif

aš neturiu tokio amžiaus, nebent Merga turi...
jei ne - tadarašyite kontaktus, pervešim į centriuką vaikams mirksiukas.gif
tokie dalyai visada reikalingi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2012 09 25, 21:38)
jei ne,gal kas pro šalį važiuos (Simonkė)  ax.gif MB dabar kitoje vietoje dirba,tai į centrą patys negalim nuvežti  unsure.gif

Laba laba seniai matyta clap.gif ,klausai jei gali susisiek su Lexana (pas ją šiuo metu iš buto sandelį darau hihihi.gif savatgalį nuvažiuočiau viską išvešti,o tai jaučiu jau svainis skersai žiūro ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
Mergaitės,gal pas ką guli nereikalingi ir užima vietą lygintuvas (pagal dabr- laidynė) ir lygynimo lenta. Ji labai labai reikalinga vienai bendrai mūsų pažįstamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 09 26, 08:18)
Mergaitės,gal pas ką guli nereikalingi ir užima vietą lygintuvas (pagal dabr- laidynė) ir lygynimo lenta. Ji labai labai reikalinga vienai bendrai mūsų pažįstamai  mirksiukas.gif

Turiu lygintuva, tik jo padas per viduri toks apkepes, nezinau, lyginant lyg nekibdavo, bet kazkaip sugebejo apkept. Planuoju mest lauk.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 26, 10:23)
Turiu lygintuva, tik jo padas per viduri toks apkepes, nezinau, lyginant lyg nekibdavo, bet kazkaip sugebejo apkept. Planuoju mest lauk.

Galiu paimti šiandien aqrba rytoj po 14,30 arba po 16,50 mirksiukas.gif
Atsakyti

VISAS IR VISUS, IŠ PAŠAUKIMO IR NE, SOCIALINIUS DARBUOTOJUS SVEIKINU SU jŲ PROFESINE ŠVENTE.
LINKIU IR TOLIAU TVIRTOS KANTRYBĖS NA IR ŽINOMA SVEIKATOS
4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Atiduodu tamsiai melyna minksta foteli, geram stovyje. Gal kam reikia?
Atsakyti