mergaitės, aš atidaviau vairą kažkokį komp.žaidimam, bet šiandie radau jo diskelį instaliavimo
Labas,
dovanoju televizoriu su DVD. Ne pirmos butinybes daigtai, bet vis kazkam gal reikalinga... Telikas samsungas, tas didelis, rodo idealiai, veikia puikiai.
dovanoju televizoriu su DVD. Ne pirmos butinybes daigtai, bet vis kazkam gal reikalinga... Telikas samsungas, tas didelis, rodo idealiai, veikia puikiai.
Saulyte ir kitos merginos ,laisvai galim prisimesti prie skanumynų,o dar mintis yra palaikyti tuos pinigėlius kalėdoms,nes jos jau ne už kalnų arba dar planas-chuliganas, prisimesti pri jau esančio banko ir vaikus nuvesti į kokį kino filmą
Šiais metais prie kalėdinės fiestos galėsiu prisimesti tik finansiškai,nes nei sudalyvauti šventėse nei organizaciniame darbe dalyvauti negalėsiu.
Šiais metais prie kalėdinės fiestos galėsiu prisimesti tik finansiškai,nes nei sudalyvauti šventėse nei organizaciniame darbe dalyvauti negalėsiu.
QUOTE(merga @ 2012 09 21, 10:31)
Saulyte ir kitos merginos ,laisvai galim prisimesti prie skanumynų,o dar mintis yra palaikyti tuos pinigėlius kalėdoms,nes jos jau ne už kalnų arba dar planas-chuliganas, prisimesti pri jau esančio banko ir vaikus nuvesti į kokį kino filmą
na ok, tegu gal tie pinigėliai pabūna iki švenčių.
Apsiimu vėl organizuoti vaikų namams kaip visada ir vaikams iš grupės - ŠVENTĖS BUS
taupom dovanom
Mergaites,
vienoj temoj uzmaciau toki :
"sveikos
gal kas pažįstat/žinot nepasiturinčią Klaipėdiečių šeimą, kur būtų mažų mergyčių- padovanočiau porą maišų žaislų geros būklės."
Jai parasiau, kad yra cia tokia tema ir cia rasytu, bet gali ir nesikreipti, tai kuri gal merga arba xxxsaulyte parasykit jai nicka duosiu
"sveikos
gal kas pažįstat/žinot nepasiturinčią Klaipėdiečių šeimą, kur būtų mažų mergyčių- padovanočiau porą maišų žaislų geros būklės."
Jai parasiau, kad yra cia tokia tema ir cia rasytu, bet gali ir nesikreipti, tai kuri gal merga arba xxxsaulyte parasykit jai nicka duosiu
QUOTE(Izabelee @ 2012 09 21, 14:29)
Mergaites,
"sveikos
"sveikos
rašykite į AŽ, pervešiu vaikams
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 09 21, 15:08)
taupom dovanom
As jau nebetaupau. Beveik uzpirkau dovanas Kadangi pernai ruosiau dovanas berniukams, siemet rezervuoju mergaites
Beje, maciau 40% nuolaida zaislams Maximoje
O mes pernai šiek tiek nusivylėm per Kalėdinę akciją. Šventė buvo graži, viskas ok, mano mergina tortą gavo dovanų , bet gavosi nemalonus dalykas. Buvau pasirinkusi tik vieną merginą Moniką, kad galėčiau jai paruošti geresnę, brangesnę dovaną, o ne kelias mažesnes ir paprastesnes keletui vaikų. Ir rezultate, ta paauglė, kuriai tikrai su meile ir nuoširdžiai rinkome dovaną, apspardė mano vyresniąją dukrą. Mano mergaitės stovėjo prie visų vaikų rate ir su smalsumu laukė, kas gi gaus mūsų ruoštą dovanėlę ir še tau boba ir devintinės - praeidama toji panelė keliskart spyrė mano dukrai šiaip sau, už nieką ir dar pasiuntė ant kelių raidžių...
Šiemet, jei bus organizuojama tokia šventė ir dovanėlės rengti bus kviečiamos supermamų forumo mamos - rinksimės tikrai mažesnį vaikiuką. Mačiau, kaip mažėliai šventėje džiaugėsi dovanomis. Tas jausmas iki šiolei širdyje likęs...
Šiemet, jei bus organizuojama tokia šventė ir dovanėlės rengti bus kviečiamos supermamų forumo mamos - rinksimės tikrai mažesnį vaikiuką. Mačiau, kaip mažėliai šventėje džiaugėsi dovanomis. Tas jausmas iki šiolei širdyje likęs...
O nėčtukių turitę kurioms reikėtų rūbelių?
QUOTE(virgutej @ 2012 09 23, 13:31)
O nėčtukių turitę kurioms reikėtų rūbelių?
Yra ir tokių
Lexana visokių vaikų yra,o iš mūsų remiamų šeimų visko sulaukti galima. Juk didžioji dauguma auga pagal "džiunglių"įstatymą,ką išsikovoji tas tavo. O jei mato,kad dar mūsų vaikai gerai aprentki apipinti mūsų meilę ir rūpesčiu tai iš pavydo daug ką gali padaryti.
QUOTE(merga @ 2012 09 24, 08:07)
Yra ir tokių
Turiu drabužėlius kelis, kokiam mieste jos? Gargžduose galėčiau perduoti pati, ir į Klaipėdą atvežti gelėčiau. Tik labai smulkioms neturiu, Pas mane rūbai M-L tokie Ar būtina juos fotografuot?