Roma prase perduoti LAAAABAI LABAI DIDELI ACIU Mergai (musu gerbiamai ir mylimai Olgai) ir jos seimai!
Aciu Jums uz parama ir pagalba grupes vaikams!
OLGA
Merga, a Merga ryt jau trečiadienis , koks laikas Jumi ketvirtadienį būt patogesnis?? Man gi kaip žiurkikei reik parsitempt į vieną vietą daikčiukus, o nežinau į katrą. Šiaip viskas maždaug vėtrungės rajone
QUOTE(mama-gita @ 2012 08 21, 20:22)
Merga, a Merga ryt jau trečiadienis , koks laikas Jumi ketvirtadienį būt patogesnis?? Man gi kaip žiurkikei reik parsitempt į vieną vietą daikčiukus, o nežinau į katrą. Šiaip viskas maždaug vėtrungės rajone
Vėtrungės raj, gi gali MB ėmė jau kartą lygtai...
Į AŽ - pagelbėsim perduot, nes jau vėl vienas maišas mašinoj. Vakar aimynų sunešti 5 maišai jau centre....
sveikos, ar čia susibėgimas jau buvo, ar jis iš vis nesigavo , visai norėčiau prisijungti jei ir vėl priimsit
QUOTE(Naktibalda @ 2012 08 21, 22:42)
sveikos, ar čia susibėgimas jau buvo, ar jis iš vis nesigavo , visai norėčiau prisijungti jei ir vėl priimsit
Dar nebuvo, bet ketvirtadieni planojam Apie 16 val.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 08 21, 21:35)
Vėtrungės raj, gi gali MB ėmė jau kartą lygtai...
Į AŽ - pagelbėsim perduot, nes jau vėl vienas maišas mašinoj. Vakar aimynų sunešti 5 maišai jau centre....
aha , šalia jam . Tik tadu man darbelin reik susityst viską , ir sužinot kada paims
Merginos - apsvieskit Kaip suprantu dabar viska vezate i Debreceno gatve? I Turgaus gatve nebe? Ir kaip tas centras vadinasi Debreceno gatveje? Noriu zadetu saldumynu ten nuvezti, tik niekaip neprisiruosiu Ar sestadieniais dirba?
QUOTE(taatjana @ 2012 08 21, 20:54)
Dar nebuvo, bet ketvirtadieni planojam Apie 16 val.
o kur susibėgimas vyks? gal ir man pavyktų prisijungti...
QUOTE(mama-gita @ 2012 08 21, 21:00)
aha , šalia jam . Tik tadu man darbelin reik susityst viską , ir sužinot kada paims
tai kai viską turėsi - rašyk. Užvažiuos bet kada paimti
QUOTE(elve @ 2012 08 21, 21:42)
Merginos - apsvieskit Kaip suprantu dabar viska vezate i Debreceno gatve? I Turgaus gatve nebe? Ir kaip tas centras vadinasi Debreceno gatveje? Noriu zadetu saldumynu ten nuvezti, tik niekaip neprisiruosiu Ar sestadieniais dirba?
Elve - jie dirba kaip ir "Gerovės" centras... nors pagalvojau, jei yra grupė, kur gyvena vaikai, tai turi dirbti kažkas ir savaitgalyje...
ar turi Romos tel.? pasiskambintum jai...
ten toks keistas privažiavimas, Debreceno 48. Pro Gorkio kokią ten mokyklą, kiemais kiemais ir patenki..
Ok, pusę šiandie parsinešiau,kitus ryt. Tai nuo ryt gali ir užsukt
Mergaitės po pietų važiuoju pas Roma,jai kam kas keleta psl.atgal mano tel.nr NEKELSIU RAGO NUO 11,30 IKI 12,00 IR NUO 14 IKI 15,30 VAL.
Tai aš supratau,kad mano Saulytės brangusis pajams, tai jūsų ir nebetrukdysiu