QUOTE(astalavista @ 2012 08 16, 10:19)
Atiduodu daug tuščių puslitrinių ( yra ir didesnių) stiklainių užsukamais dangteliais. gal kam reikia uogom, grybam ir kt. gėrybėm sudėti žiemai
O aš prie jų galiu pridėti cukinijų ir receptų,
QUOTE(merga @ 2012 08 16, 11:42)
O aš prie jų galiu pridėti cukinijų ir receptų,
cukinijų priglausčiau ir aš
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 16, 12:15)
cukinijų priglausčiau ir aš
Na,kad gražiai vartai akis užvažiuosiu, jei spėsiu tai šiandien
Mergaitės mano soc.prašo pagalbos, Labai labai reikia berniukiškų batų 33-34 dydžio.
QUOTE(merga @ 2012 08 17, 09:22)
Na,kad gražiai vartai akis užvažiuosiu, jei spėsiu tai šiandien
Mergaitės mano soc.prašo pagalbos, Labai labai reikia berniukiškų batų 33-34 dydžio.
Kokių? Galėčiau paieškoti.....
Turiu maišiuką rūbų mergaitiškų....Vis dar spinta dukros tuštinu, bo gauna naujų (ačiū lelijaibaltai1) tai ko nenešioja liepiu atrinkti...
Mergaitės, o kada galiu prašytis pas save į svečius(nes turbūt nerasiu kas atveš). Geriausia būt kitai sav, sudėsiu tą vairą, kelis rūbelius mergaitiškus, kelias poras bačiukų, dar maišiuką medžiagėlių, lašą karoliukų(Roma gal sugalvos kokį rankdarbį )
Dar galiu medaus kilogramiuką ir porą šokoladų
O tie visokie pieštukai, jei tinka naudoti iškomplektuoti, tai gal priversčiau stalčius susitvarkyt
O tie visokie pieštukai, jei tinka naudoti iškomplektuoti, tai gal priversčiau stalčius susitvarkyt
QUOTE(mama-gita @ 2012 08 17, 09:51)
Mergaitės, o kada galiu prašytis pas save į svečius(nes turbūt nerasiu kas atveš). Geriausia būt kitai sav, sudėsiu tą vairą, kelis rūbelius mergaitiškus, kelias poras bačiukų, dar maišiuką medžiagėlių, lašą karoliukų(Roma gal sugalvos kokį rankdarbį )
Agirdž,"davai" ateinčią savaitę antroje pusėje,( bo pirmadienį-antradienį būsiu komandiruotėje) kokį ketvirtdienį a
Gerai,kad MB neskaito,o tai su medum stabailiai būtų ragai
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 08 17, 09:29)
Turiu maišiuką rūbų mergaitiškų....Vis dar spinta dukros tuštinu, bo gauna naujų (ačiū lelijaibaltai1) tai ko nenešioja liepiu atrinkti...
už gerus darbus ,pas mane namuos ir tokia tvarka
QUOTE(merga @ 2012 08 17, 10:56)
Agirdž,"davai" ateinčią savaitę antroje pusėje,( bo pirmadienį-antradienį būsiu komandiruotėje) kokį ketvirtdienį a
tai man tinka
o MB irgi medaus nori
tik nežinau ar geriau namo viską susityst, ar darbelin. Nu kai jau žinosit, parašysit tiksliau
QUOTE(mama-gita @ 2012 08 17, 10:08)
tai man tinka
o MB irgi medaus nori
tik nežinau ar geriau namo viską susityst, ar darbelin. Nu kai jau žinosit, parašysit tiksliau
o MB irgi medaus nori
Iš kur patogiau iš ten ir išvešiu
QUOTE(merga @ 2012 08 17, 11:26)
Iš kur patogiau iš ten ir išvešiu
Ok, tada jei nuo 10 iki 18 tinka,tada is darbo (plius minus pusvalandi galim pridet), o jei netinka - tempsiu namo,kas ne ten
QUOTE(Ramsius @ 2012 08 17, 10:29)
1 maišiukas vis dar laukia , kada jį pasimsit....
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 17, 12:08)
1 maišiukas vis dar laukia , kada jį pasimsit....
Nedaeinam Taip toli