Sveikos visos
Malonu,kad visos grįžtat po atostogų ir vasaros malonumų .AČIŪ
Tatuške, viskas nuvešta ir užnešta Ačiū
Pirmadienį iki pietų gastroliuosiu po Klaipėdą,tad kas neglit patys,tai ką turit centrui prašom savo kontaktus ir tel. nr. man į AŽ .
Skyrius,kuriame yra Roma, randasi pirmame aukšte .
Dirba ištisą parą.
Šiai diena yra 19 vaikų :
8 paauglės nuo 13- 17 m.,
5 mergaites nuo 7-11;
1 šešiametis ir
4 paaugliai nuo 11-17;
Šventę galim padaryti savo jėgomis tiek su vaišėmis,tiek vaikus nusivesti į kokį kiną, nes pramogų su išvykomis pas juos laaabai ribota.
Belieka tik susikalbėti ir darom
Toliau: Sugalvojom padaryti vaikams užimtumą, tam tikslui labai praverstų karoliukų rinkinukai, spalvotas popierius ir skiautės, dažai- guašas,akvarelė,pieštukai. Taip pat mažiukams tiktų dėlionės(puzliai). sugalvojom velti vilną. Vilną ryt pravežu ačiū slaptai remėjai
reikia adatėlių vilnai 10 vnt. .(lyg ir yra turguje prie siūlų kažkur) . Taip pat reikalingi vašęliai mezgimui- siūlai jau parūpinti.
Merginos manu daug ką galim rasti pas savo vaikus,nes pvz.bent jau mano iš pradinukų seniai išaugę,bet gerų dalykų turi tikrai
ir aš po juos panardysiu
.
Kadangi didžioji dalis vaikų yra paaugliai,tai suprantat ,kad yra dažni virtuvės svečiai. Tam reikalui visai neprošal būtų sumuštiniams skirti produktai. O dar praverstų kiaušiniai.
Cukrumi ir aliejumi pasirūpino mano sūnus
.
Grupėje įvesti savaitės rinkimai-pvz- kultūringiausias savaitės žmogus ir t.t. tai labai paskatai tiktų užrašų knygutės,bloknotai ,rašikliai ar šokoladas, nes saldumynus šie vaikai dėja dažniau tik -sapnuoja.
Kaip matote reikalinga viskas nuo A iki Z, tad dėkinga būčiau už bet kokią paramą.
Per galvą verstis
NEBŪTINA ,kas kuom galim tuo prisidedam.
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 08 09, 06:47)
gal turit kokią pirmokėlę - padėčiau apsirengti kažkiek.
Yra tokia pilietė
O dar galvoju,kad laikas padaryti sulėktinį kokioje kavinukėje. Nes prasidės mokslai ir visos pakartotinai mokinsimės,nebebus kada kaip manot a