Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merselle @ 2012 02 10, 15:30)
atiduociau drabuzeliu S-M dydzio.

atiduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 06, 00:28)
Žinau kam reikai...Mama (nedirbanti) augina 2 paauglius sūnus. Gyvena iš pašalpų. Kadangi vienas iš vaikų - mano sūnaus klasiokas, šelpiu kaip beišmanydama, bet mano šeima irgi žemiau skurdo ribos, kiek gi aš galiu....
Mamos man negaila (neaiškinsiu kodėl......), bet tie du paaugliai neturi ką valgyti....Tikrąja to žodžio prasme. Tai yra žiauru. Taigi manau maistas, koks jis bebūtų, jiems būtų lobis....
Kas galit, rašykit man į až, paskui jau susiderinsim, duosiu tos mamos koordinates ar dar kažkaip....

Labai aciu Elvei smile.gif
Dideli maisa maisto produktu gavo tie berniukai.

QUOTE(Ramsius @ 2012 02 07, 20:25)
O as turiu rubeliu vaikisku, gal kam reikia? smile.gif

Dali mazesniu pasieme. Turiu dar didesniu siek tiek smile.gif
Atsakyti
Gal netyčia kasnors vaziuosit y centrą pro pietinį rajoną?*****, kaip tyčia dar ta žiema parodė savo pūgas.Būt gerai kažkaip perduot žiemai skirtus megztinius, kol neatėjo pavasaris iki savaitės galo, nes greičiausiai nebebūsim lietuvoj...
Atsakyti
vis dar turiu m dydzio rubeliu tinkanciu namie, kaimui. tai striuke, treningai, nertinis, rankines ir dar visko dideliame maise.
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2012 02 12, 19:10)
Gal netyčia kasnors vaziuosit y centrą pro pietinį rajoną?*****, kaip tyčia dar ta žiema parodė savo pūgas.Būt gerai kažkaip perduot žiemai skirtus megztinius, kol neatėjo pavasaris iki savaitės galo, nes greičiausiai nebebūsim lietuvoj...

nebereikia..nuvežiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2012 02 14, 08:55)
vis dar turiu m dydzio rubeliu tinkanciu namie, kaimui. tai striuke, treningai, nertinis, rankines ir dar visko dideliame maise.

sveika,jei gali parasyk sms savo tel.numeri i AZ,siandien pro sal vaziuojant prasukciau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
pradingėlė gryžo, galim vėl kibti į darbukus biggrin.gif mirksiukas.gif

kas naujo, kuom gyvenate? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kokia tyla temoje smile.gif

Velykos ne uz kalnu 4u.gif

Merga per NM svente sakei turi minciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 02 19, 10:56)
Sveikos,

Kokia tyla temoje smile.gif

Velykos ne uz kalnu 4u.gif

Merga per NM svente sakei turi minciu blush2.gif

Jap yra delo,bet truputuka veliau,nes amno PC sudege ,tad tenka naudotis kaimynu ar bibliotekos.
Atsakyti
Ačiū "chilyru ir marinai" už pagalbą 4u.gif

Euforija,kaip tavo riekalai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 20 vasario 2012 - 11:29
QUOTE(merga @ 2012 02 20, 12:28)
Euforija,kaip tavo riekalai  g.gif

na kaip cia pasakius doh.gif darbo negaunu, buvau jau dvejuose pokalbiuose, bet mat jiems netinka, kad esu be patirties ir dar maza vaika turiu doh.gif siaubas net doh.gif neisivaizduoju, kaip reikia darba surasti unsure.gif siandien maniskis eina del pokalbio darbui Gargzduode, nes senajam algu nenori moketi, tai tikiuosi pasiseks doh.gif musu auto buvo avarinis, tai uosvis paskola paeme, nusipirkom, bent jau turim su kuo vazineti. Dabar bent jau vyrui yra su kuo iki darbo nuvaziuot ax.gif tik va paskola mes jau patys mokomes unsure.gif na zodziu dar neatsistojam ant koju, tikiuosi kad maniskiui pavyks darba gauti ir tikiuosi ten algas mokes doh.gif nes jau noretusi kuo greiciau savo kambariuka issinuomoti, cia jau stogas vaziuoja verysad.gif
Atsakyti
Labai reikalingi būtų įvairūs rūbeliai 13 metų mergaitei eiti į mokyklą.

Mano remiamose soc šeimose yra trys berniukai (2, 4 ir 6 metų amžiaus), kuriems praverstų bet kokie rūbeliai., nes padėtis pas juos tragiškas. Tad mergaitės labai laukiu žinių.AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 23 vasario 2012 - 10:03