saugok Dievuliau šį angelėlį...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 06 27, 10:22)
Calliber - daiktams yra kita tema "Klaipėdos sandėliukas", ten viskas dedama ko nebereikia, bet ne šioj temoj... Nereikia šios teršti daiktais ir nnn žinučių kam kas dalijama ...
xxxsaulyte, bet sios abi temos visiskai vienodos Nieko nemetam ,o dovanojam ir Nieko neismeskime -dalinkimes
Man tai vienodai , nezinociau i kuria rasyt, jei kazka noreciau paremt
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2012 07 05, 11:36)
Vakar vakarop po labai ilgos kovos su autoblastoma mirė 12- metis Dominykas, kurio šeimą rėmėm ir globojau.
Labai liudna
Vis dar laikau sukrovusi 3-4 maišus rūbų: berniukiškų 4-5 metams, mergaitiškų 10-12 metų ir didesnių bei moteriškų (yra nuo S iki M dydžio). Paimkit kas nors juos iš manęs
Laba diena,
atiduodu čiužinuką į vaikišką lovytę 120x60 cm (kososas-porolonas-kokosas). Čiužinio užvalkalas su dėme (kažkas buvo išpilta), bet neišgulėtas ir tinkamas naudoti.
atiduodu čiužinuką į vaikišką lovytę 120x60 cm (kososas-porolonas-kokosas). Čiužinio užvalkalas su dėme (kažkas buvo išpilta), bet neišgulėtas ir tinkamas naudoti.
Sveikutes, kadangi kazkas cia jau rase panasaus pobudzio skelbima, tai galvoju ir as pasiulysiu
Siulau pagalbinio darbuka, dirbti reiketu du savaitgalius nuo liepos 21. Kadangi paramos temoje lankosi ir sunkiau besiverciancios mamos, galvoju gal kurios nors vyrui ar sunusi toks papildomas darbelis tiktu
Jei sudomino pasiulymas, nesidrovekit ir rasykit AZ, papasakosiu placiau
Siulau pagalbinio darbuka, dirbti reiketu du savaitgalius nuo liepos 21. Kadangi paramos temoje lankosi ir sunkiau besiverciancios mamos, galvoju gal kurios nors vyrui ar sunusi toks papildomas darbelis tiktu
Jei sudomino pasiulymas, nesidrovekit ir rasykit AZ, papasakosiu placiau
kieno esu skolininke ( turiu galvoje akinius) prašom atsiliepti jei įmanoma man sms'u arba per Až (pamečiau tel.nr) ,o tai gretiu laiku nebegalėsiu anų nusaugoti -seilę varvinančių jau eilė
Sveikos,
Gal kas turit nebereikalingą, nebenaudojamą bet dar gerą vaikišką pripučiamą baseiną?
Gal kas turit nebereikalingą, nebenaudojamą bet dar gerą vaikišką pripučiamą baseiną?
Sveikos mamytes.
Gal kas turi padovanoti ar nebrangiai parduoti drabuzeliu berniukams
1 metuku ir 7 metuku
Is anksto dekoju
Gal kas turi padovanoti ar nebrangiai parduoti drabuzeliu berniukams
1 metuku ir 7 metuku
Is anksto dekoju
Sveiki.
Kreipiuosi su prašymu.
Gal žinote kas išnuomoja vieno kambario butą nebrangiai.Ar didesnį tik už komunalinius moksečius? Ar namo dalį? Ieškau Klaipėdos miesto ribose.Mūsų nuomojamą butą šeimininkai parduoda,turime skubiai išsikelti,o nėra kur.Jau į neviltį puolu...Jei kas nors ką nors žinote,parašykite asmeninę žinutę.Labai dėkoju iš anksto.
Kreipiuosi su prašymu.
Gal žinote kas išnuomoja vieno kambario butą nebrangiai.Ar didesnį tik už komunalinius moksečius? Ar namo dalį? Ieškau Klaipėdos miesto ribose.Mūsų nuomojamą butą šeimininkai parduoda,turime skubiai išsikelti,o nėra kur.Jau į neviltį puolu...Jei kas nors ką nors žinote,parašykite asmeninę žinutę.Labai dėkoju iš anksto.
. na štai,jau greitai,šeštadienį,bus 30 dienu,kai iškeliavo
pas Dievulį mano sūnelis...Mano Didvyris,Kovotojas...Dabar laimingas,begalinės meilės
apsuptas,išėjęs iš savo pažeisto kūnelio...ilsėkis ramybėje,Domuli,mylimuke Tu mano,
iš mano širdies Tavęs niekas neatims.DIEVUI GARBĖ !!!
Kitą savaitę tvarkysiu daiktelius,drabužėlius...
Mergaitės,gal žinote kur daro už prieinamą kainą paminklus,norėčiau,kad ir sūnuliui
būtu arba gražus baltas angelas,arba Marija,ir kad mums,šeimai tuo pačiu būtu.
Gal turite gražiu idėju?
pas Dievulį mano sūnelis...Mano Didvyris,Kovotojas...Dabar laimingas,begalinės meilės
apsuptas,išėjęs iš savo pažeisto kūnelio...ilsėkis ramybėje,Domuli,mylimuke Tu mano,
Mergaitės,gal žinote kur daro už prieinamą kainą paminklus,norėčiau,kad ir sūnuliui
Gal turite gražiu idėju?
QUOTE(sandra kl @ 2012 07 31, 18:47)
. na štai,jau greitai,šeštadienį,bus 30 dienu,kai iškeliavo
Gal turite gražiu idėju?
Gal turite gražiu idėju?
Sveika. Labai greit bėga laikas. jis visagalis žaizdas užtraukia.
Sandrute, kai peržiūrėsi Domuko palikimą duok žinot. Viską ką nuspręsi atiduoti nuvešiu į grupę,vaikams.
Dėl antkapio parašysiu @ paštu,lai Vytukas prisėda .
Centro dienos centrui praverstų: aliejus,cikrus ir šiaip lengvo paruošimo produktai.
Labiausiai reikia rūbų paauglėm, iš kurių 8 paauglės nuo 13- 17 m., ūgis nuo 144/172, batų išmiera nuo 37/42, tai pat turime 5 mergaites nuo 7-11, batų dydžiai 32/35 ūgis nuo 130/140. Vienas vaikinas eis į paruošiamąją grupę, jam 6 metai ir 4 paaugliai nuo 11-17, ūgis nuo 160/174, batų išmiera dydžiųjų 43, 45. Gal kas iš merginų gali pasižiūrėti savo spintose aliekamų rūbelių ar pasidalinti, nori tie vaikai atrodyti madingi kai ir mūsų vaikai.
O taip pat galvoju padaryti akciją tiems vaikams,kad rugsėjo pirmąja bent mažiukai turėtų po gėlytę mokytojams,kaip manote? Laukiu apsisakymų .
VISĄ GĖRĮ VEŽAME Į DEBRECENO 48 ir draugaujame su Roma ir Loreta
Labiausiai reikia rūbų paauglėm, iš kurių 8 paauglės nuo 13- 17 m., ūgis nuo 144/172, batų išmiera nuo 37/42, tai pat turime 5 mergaites nuo 7-11, batų dydžiai 32/35 ūgis nuo 130/140. Vienas vaikinas eis į paruošiamąją grupę, jam 6 metai ir 4 paaugliai nuo 11-17, ūgis nuo 160/174, batų išmiera dydžiųjų 43, 45. Gal kas iš merginų gali pasižiūrėti savo spintose aliekamų rūbelių ar pasidalinti, nori tie vaikai atrodyti madingi kai ir mūsų vaikai.
O taip pat galvoju padaryti akciją tiems vaikams,kad rugsėjo pirmąja bent mažiukai turėtų po gėlytę mokytojams,kaip manote? Laukiu apsisakymų .
VISĄ GĖRĮ VEŽAME Į DEBRECENO 48 ir draugaujame su Roma ir Loreta