Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Del kompu neberasykit man, zmogus kuris atiduot norejo jau kaip ir nusprende kam. Viena kaip zadejau paimsiu man rasiusiai mamai, tik palaukt reikes kol nurasys mirksiukas.gif

QUOTE(taatjana @ 2012 05 18, 10:46)
As paimciau vienai Geroves centro seimai.  Monitoriu turiu ir net klaviaturos 3 vnt ax.gif
kam reikialinga klaviatura -prasom 4u.gif  I AZ parasisiu savo tel.

O siai seimai mano nebenaudojamas atiteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(calliber @ 2012 05 20, 08:14)
sveikos mamytes dovanoju garu puoda gal kuriai reikia?  g.gif  nes mums jo taip ir neprireike

user posted image

user posted image

surinkau siandiena kad matytumete bendra vaizda ne tik pakuote jis buvo tik viena karta pabandytas ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calliber: 20 gegužės 2012 - 11:46
Labas,
Gal kam reiai mergaitiškų (10-12 m) rūbų ir moteriškų (maždaug 36-38 dydžio)?Turiu 3 maišus, ir nebėr vietos laikyti.
Jeigu niekam nereikai, tai gal aks važiuotų pro šalį paimtų, kas vežat ten kur reikia? aš neturiu kaip..... doh.gif
Nes nežadu ilgai laikyt, tadum nešiu prie konteinerio....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 05 20, 15:03)
Labas,
Gal kam reiai mergaitiškų (10-12 m) rūbų ir moteriškų (maždaug 36-38 dydžio)?Turiu 3 maišus, ir nebėr vietos laikyti.
Jeigu niekam nereikai, tai gal aks važiuotų pro šalį paimtų, kas vežat ten kur reikia? aš neturiu kaip..... doh.gif
Nes nežadu ilgai laikyt, tadum nešiu prie konteinerio....

Jei tinka 8-8.30 val.tas intervalas ra6yk prasukciau,nes 9 val.10 bunu laukuose.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 05 21, 09:54)
Jei tinka 8-8.30 val.tas intervalas ra6yk prasukciau,nes 9 val.10 bunu laukuose.

Tinka, kokią dieną galėtum? Mes į daržą išeinam 8,30, tai manau iki to laiko spėtum gal?Būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 05 20, 11:51)
Del kompu neberasykit man, zmogus kuris atiduot norejo jau kaip ir nusprende kam. Viena kaip zadejau paimsiu man rasiusiai mamai, tik palaukt reikes kol nurasys mirksiukas.gif
O siai seimai mano nebenaudojamas atiteks mirksiukas.gif

ACIU LAAAABAI uz kompiuteri. Kaip ir zadejau Jusu informacija jau istrinta ir Windows perinstaliavo ax.gif Treciadieni keliaus pas naujus seimininkus. thumbup.gif
Dar karta ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 05 21, 20:19)
ACIU LAAAABAI  uz kompiuteri.  Kaip ir zadejau Jusu informacija jau istrinta ir Windows perinstaliavo  ax.gif  Treciadieni keliaus pas naujus seimininkus.  thumbup.gif
Dar karta ACIU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nera uz ka, tikiuos nauji seimininkai apsidziaugs smile.gif
Atsakyti
Maišas rūbų mergaitei jau pažadėtas 4u.gif
Atsakyti
garu puodas rezervuotas lelijabalta1 4u.gif
Papildyta:
garu puodas rezervuotas lelijabalta1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 05 21, 10:35)
Tinka, kokią dieną galėtum? Mes į daržą išeinam 8,30, tai manau iki to laiko spėtum gal?Būčiau dėkinga ax.gif

Adresiuka i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Atiduodu nemažai rūbelių S dydžio mamytei arba paaugliukei 4u.gif
user posted image
user posted image
Yra daugiau. Pasiimti patiems 4u.gif Gyvenu Sportininkų mikrorajone. Kuo greičiau, tuo geriau mirksiukas.gif
Bendraukime per až.
Atsakyti
QUOTE(calliber @ 2012 05 20, 12:45)
user posted image

surinkau siandiena kad matytumete bendra  vaizda  ne tik pakuote jis buvo tik viena karta pabandytas ir viskas  4u.gif

PADOVANOTAS
Atsakyti