Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(ritka68 @ 2012 05 14, 19:38)
rytoj adresa ir telefona suzinosiu  ir parasysiu smile.gif

o gal  galima butu  paimti  tik 3 rulonus ,paimciau  remiamai merginai is centro,mergaites  kambario daliai  istapetuoti ,ji sake labai noretu ......jei  dar laisvi tapetai  ax.gif

Lauksiu. 4u.gif

Išties norėčiau padovanoti visus vienai šeimai, nes tų penkių ritinėlių +/- visam vaikų kambariui turėtų pakakti (mano vaikų kambariui pilnai būtų pakakę, bet ištapetavome kitais). blush2.gif O likus dviem ritinėliams nebebūtų kur jų dėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2012 05 14, 21:18)
Lauksiu. 4u.gif

Išties norėčiau padovanoti visus vienai šeimai, nes tų penkių ritinėlių +/- visam vaikų kambariui turėtų pakakti (mano vaikų kambariui pilnai būtų pakakę, bet ištapetavome kitais). blush2.gif O likus dviem ritinėliams nebebūtų kur jų dėti. 4u.gif

na tiek to tada smile.gif
Atsakyti
merginos, na nebesudalyvavau šventėje "Ryto"... Su mažu vaiku toooookiu oru ne ką paplanuosi... verysad.gif
o labai norėjau pamatyti vaikus... wub.gif
planuosime po darbelio kokį nuėjimą su Elve, nes vaikai jau labai sakė pasiilgę..

taip kad fondas mūsų dar yra iki sekančios kokios nors progos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Aš šį kartą ne į temą. Pamenat prieš kažkurias kalėdas (kai vėlėm širdeles) iš kažkur merginos gavo lininių maišelių? Kur tokių galima nusipirkti? Man labai skubiai keturių reikia.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2012 05 17, 07:57)
Sveikos merginos,

Aš šį kartą ne į temą. Pamenat prieš kažkurias kalėdas (kai vėlėm širdeles) iš kažkur merginos gavo lininių maišelių? Kur tokių galima nusipirkti? Man labai skubiai keturių reikia.

Nezinau kokie ten maiseliai buvo, Akropolio salelej kur gintara pardavineja tikrai yra nedideliu surisamu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

senai besilankiau šioje temutėje. Per tą laiką pririnkau daug visokių daigtelių, kuriuos norėčiau padovanoti( bus kokie 4 maximos maišai). Yra ir drabužėlių leliukams ir ūgtelėjusiems vaikučiams. Yra ir keletas moteriškų drabužių. Atiduodu vaikiškus pataliukus, kiek vėliau galėsiu padovanoti čiužinuką į vaikišką lovelę. Deja, nuvežti pati negaliu, tad galbūt kuri iš merginų galėtų užsukti. Gyvenu Smiltelės gatvėje Mano telefonas 868405098.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2012 05 17, 08:57)
Sveikos merginos,

ax.gif aš siuvau blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote kur galima nuvezti naudotus veikancius kompiuterius? Be monitoriu. Gal kokiam vaiku dienos centrui ar panasiai reikia?
Atsakyti
naktibalda, Jūsų pašto dėžutė pilna, nesinori teršt temos, bet gal pagamintumėte ir man 4 maišelius? Iki antradienio vakaro?
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 05 17, 23:40)
Mergaites, gal zinote kur galima nuvezti naudotus veikancius kompiuterius? Be monitoriu. Gal kokiam vaiku dienos centrui ar panasiai reikia?

Mes savo sena vyresniukes mokyklai atidavem - labai mokytoja dziaugesi ji gavus, turi dabar klaseje visa darbo vieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina86 @ 2012 05 18, 00:40)

As paimciau vienai Geroves centro seimai. Monitoriu turiu ir net klaviaturos 3 vnt ax.gif
kam reikialinga klaviatura -prasom 4u.gif I AZ parasisiu savo tel.
Atsakyti
sveikos mamytes dovanoju garu puoda gal kuriai reikia? g.gif nes mums jo taip ir neprireike

user posted image
Atsakyti