Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

ačiū Olga biggrin.gif
vaišinu visas mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 gegužės 2012 - 12:03
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 05 09, 13:01)
ačiū Olga  biggrin.gif
vaišinu visas  mirksiukas.gif

user posted image

Prisidedu prie sveikinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir siulau vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 05 09, 12:01)
ačiū Olga  biggrin.gif
vaišinu visas  mirksiukas.gif

Ne,nu kaip ,žmogau gali laikytis už dietos,kia aplink tokios pagundos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 09 gegužės 2012 - 22:27
Turim likusiu nuo remonto gipso kartono ploksciu. Noretusi padovanot sunkiaus besiverciansiai seimai. Parsivezti reiketu patiems. Plokstes Poilsio g. Rasykit i AZ
Atsakyti
Atiduodu vasarinius rubus berniukui 7-9m
Atsakyti
atiduodu originalia Volvo automobiline kedute nuo 9-18kg<nera dirzu ir uzvalkalo>,bei paparsta automobiline kedute nuo gimimo iki 12 kg<tvarkinga,uzvalkalai nesuplyse>
Atsakyti
Sveikos, mielosios. smile.gif

Saulyte, su praėjusiu -nioliktu gimtadieniu. oro_buckis.gif

Ateinančią savaitę vešiu daiktelius į Gerovės centrą, jei kas nors norite ką perduoti, bet neturite kaip - galiu paimti iš aplinkinių rajonų ar galite užnešti pas mane. Gyvenu Simonaitytės gatvėje. Geriausia būtų brūkštelti SMS ar skambtelėti 860952091.

Taip pat turiu 5 ritinėlius popierinių tapetų vaikų kambariui su žvėreliais. Labai smagūs jie. Dovanoju, kam jų reikia. smile.gif Susidomėjusiam atsiųsiu foto.
Atsakyti
merginos - šį trečiadienį, vaikų namai "Rytas" bus "Šeimos šventė", 14 val. "Rūgpienių kaime", prie Minijos už Gargždų. Kaip minėjau, nuo Velykų liko 50 lt su trupučių, šakočiui.
Kas nori prisjungti - prašom bigsmile.gif
aš važiuosiu su mažyle .

P.S. ačiū Lexana biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gegužės 2012 - 10:12
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 05 14, 10:11)
merginos - šį trečiadienį, vaikų namai "Rytas" bus "Šeimos šventė", 14 val. "Rūgpienių kaime", prie Minijos už Gargždų. Kaip minėjau, nuo Velykų liko 50 lt su trupučių, šakočiui.
Kas nori prisjungti - prašom  bigsmile.gif
aš važiuosiu su mažyle .

P.S. ačiū Lexana  biggrin.gif  4u.gif

Mes su dukryte mielai sudalyvautumem, bet neiseis, neturim kaip nuvaziuot...
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2012 05 13, 16:38)

Ateinančią savaitę vešiu daiktelius į Gerovės centrą, jei kas nors norite ką perduoti, bet neturite kaip - galiu paimti iš aplinkinių rajonų ar galite užnešti pas mane. Gyvenu Simonaitytės gatvėje. Geriausia būtų brūkštelti SMS ar skambtelėti 860952091.

Taip pat turiu 5 ritinėlius popierinių tapetų vaikų kambariui su žvėreliais. Labai smagūs jie. Dovanoju, kam jų reikia. smile.gif Susidomėjusiam atsiųsiu foto.

ar paimtumete is vyturio g.moteris atiduoda tris maisus drabuziu ,bet ji be masinos ,tai reiktu paimti is namu
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 05 14, 10:11)
Kas nori prisjungti - prašom  bigsmile.gif
aš važiuosiu su mažyle .

P.S. ačiū Lexana  biggrin.gif  4u.gif

Gaila, bet mano vyresniukei bus egzaminas baleto trečiadienį. Labai norėtume prisijungti, bet...

Ir nėra už ką dėkoti. smile.gif Viskas gaunasi savaime. smile.gif

QUOTE(ritka68 @ 2012 05 14, 15:32)
ar paimtumete is  vyturio g.moteris atiduoda  tris maisus  drabuziu  ,bet ji be masinos ,tai reiktu paimti is namu

Brūkštelkite adresiuką ir telefono numerį. Nulėktume paimti.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2012 05 14, 19:31)
Sveikos. smile.gif
Gaila, bet mano vyresniukei bus egzaminas baleto trečiadienį. Labai norėtume prisijungti, bet...

Ir nėra už ką dėkoti. smile.gif Viskas gaunasi savaime. smile.gif
Brūkštelkite adresiuką ir telefono numerį. Nulėktume paimti.

rytoj adresa ir telefona suzinosiu ir parasysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2012 05 13, 16:38)

o gal galima butu paimti tik 3 rulonus ,paimciau remiamai merginai is centro,mergaites kambario daliai istapetuoti ,ji sake labai noretu ......jei dar laisvi tapetai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritka68: 14 gegužės 2012 - 19:36