QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 01 05, 23:34)
Sveikos
nezinau, ar kam tai bus reikalinga, bet... namuose gaminam nemazai ir nespejam visko suvalgyti
būna, kad lieka maisto likuciu dienos pabaigoje, o kita diena ar po keliu dienu, kad sazine negrauztu, viskas keliauja i siuksliadeze
galvoju, gal butu galima kazkam atiduoti ta maista..senukams ar mamai kokiai su vaikuciais...kai pagalvoju, kiek maisto ismetam, tai galima butu puse afrikos pamaitinti
aisku ne kasdien taip, bet oj būna...o kai pagalvoji, kad kazkas neturi ka valgyti...
Žinau kam reikai...Mama (nedirbanti) augina 2 paauglius sūnus. Gyvena iš pašalpų. Kadangi vienas iš vaikų - mano sūnaus klasiokas, šelpiu kaip beišmanydama, bet mano šeima irgi žemiau skurdo ribos, kiek gi aš galiu....
Mamos man negaila (neaiškinsiu kodėl......), bet tie du paaugliai neturi ką valgyti....Tikrąja to žodžio prasme. Tai yra žiauru. Taigi manau maistas, koks jis bebūtų, jiems būtų lobis....
Kas galit, rašykit man į až, paskui jau susiderinsim, duosiu tos mamos koordinates ar dar kažkaip....
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...