Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(merga @ 2012 02 04, 12:47)
Sveika.Kadangi susisiekimo su miestu,nei ratais,nei kitokiu transportu kol kas neturime( tikimes,kad visagaliai keleininkai aplankys ir musu uzmirsta dievo kampeli),taip pat ir kompiutreiu naudotjuos tik kol kas pas kaimynus,tad jei dar turite monitoriu pataupykite  ax.gif ,kai tik salciai biski atleks ,butinai susisieksiu su Jumis

Pataupysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 02 04, 14:47)

blush2.gif
Aciu Jums 4u.gif
ax.gif Kaip grazuuu...
Atsakyti
Dovanoju, nesiunciu. Klaipeda- Gargzdai - Kretinga
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2012 01 05, 23:34)
Sveikos smile.gif

nezinau, ar kam tai bus reikalinga, bet... namuose gaminam nemazai ir nespejam visko suvalgyti  blush2.gif būna, kad lieka maisto likuciu dienos pabaigoje, o kita diena ar po keliu dienu, kad sazine negrauztu, viskas keliauja i siuksliadeze  blush2.gif

galvoju, gal butu galima kazkam atiduoti ta maista..senukams ar mamai kokiai su vaikuciais...kai pagalvoju, kiek maisto ismetam, tai galima butu puse afrikos pamaitinti  doh.gif
aisku ne kasdien taip, bet oj būna...o kai pagalvoji, kad kazkas neturi ka valgyti...

Žinau kam reikai...Mama (nedirbanti) augina 2 paauglius sūnus. Gyvena iš pašalpų. Kadangi vienas iš vaikų - mano sūnaus klasiokas, šelpiu kaip beišmanydama, bet mano šeima irgi žemiau skurdo ribos, kiek gi aš galiu....
Mamos man negaila (neaiškinsiu kodėl......), bet tie du paaugliai neturi ką valgyti....Tikrąja to žodžio prasme. Tai yra žiauru. Taigi manau maistas, koks jis bebūtų, jiems būtų lobis....
Kas galit, rašykit man į až, paskui jau susiderinsim, duosiu tos mamos koordinates ar dar kažkaip....

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 01 20, 14:50)
na merginos klaipėdietė ir aplink - judam toliau  bigsmile.gif

mūsų ankstesnė tema

šiuo metu, kaip jau minėjau sandėliuke - ieškau Kristinai, tam naujam kaimo namuke, užuolaidų - ir dieninių ir naktinių !!!!!  mirksiukas.gif

Kokių užuolaidų reikia? g.gif išmatavimų?
Papildyta:
Taip pat turiu į vežimą (chicco )juodą vokelį kojoms, kad nesušaltų vaikas, gal kam riekia? rasčiau ir dar ko paieškojus, bet nuvešit nėr kaip, dirbu iki 18 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 02 06, 11:36)
Kokių užuolaidų reikia?  g.gif  išmatavimų?
Papildyta:
Taip pat turiu į vežimą (chicco )juodą vokelį kojoms, kad nesušaltų vaikas, gal kam riekia? rasčiau ir dar ko paieškojus, bet nuvešit nėr kaip, dirbu iki 18 val.  ax.gif

tokiai dalykasai labai reikalingi centrui,nes laabaijau gandrai baladojasi ten i langus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 02 06, 15:17)
tokiai dalykasai labai reikalingi centrui,nes laabaijau gandrai baladojasi ten i langus.  biggrin.gif

ir vėl ne į tuos lotuliukas.gif

merga,jau ratuota? g.gif
Atsakyti
Gal kas gales padovanoti arba nebrangiai parduoti vaikišku pieno mišinukų, ieškau netik sau bet ir savo sesei pas ja viso 10 vaikų, 4u.gif butume labai dėkingi, jai kas atsilieptu, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 02 06, 16:17)
tokiai dalykasai labai reikalingi centrui,nes laabaijau gandrai baladojasi ten i langus.  biggrin.gif

aš galiu į darbą atsivešti centre, gal kas prigriebtų ? arba iš gal čia besilankančių kam reikai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2012 02 07, 16:48)
aš galiu į darbą atsivešti centre, gal kas prigriebtų ? arba iš gal čia besilankančių kam reikai?  blush2.gif

dar turiu maišiuką rūbų moteriškų, yra ir megztinių ir suknelė ir kelnės, apie 38 dydžio, nenunešioti, tik aš nebeilendu doh.gif blush2.gif gal ka mriekia, je iką rašykit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 07 vasario 2012 - 15:50
O as turiu rubeliu vaikisku, gal kam reikia? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 02 06, 01:10)
Dovanoju, nesiunciu. Klaipeda- Gargzdai - Kretinga
user posted image

Viskas pazadeta 4u.gif
Atsakyti
atiduociau drabuzeliu S-M dydzio. (bliuskutes, dzinsai, megztiniai, dirzai, svarkelis, sarafanas)
aisku viskas nesiota, bet gal kur i kaima ar po namus ax.gif
user posted image

reiktu pasiimti Sausio 15-osios g.
Atsakyti