Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 10, 22:31)
šventė buvo labai nuotaikinga ir linksma. Ačiū ir vyr.soc.darbuotojai Loretai , ir linksminusiems kolektyvams  4u.gif
Buvau labai nustebinta vaikų begaliniu noru žaisti, dalyvauti, netgi paauglių... O jau laimė ir varžymasis dėl saldžiųjų prizų .... super, va ten tikrumas, parodo visą dūšią vaikai  wub.gif
Smagu labai thumbup.gif

Super viskas atrodė.Bet kad mano renginių organizatorius su studentais bus -staigmena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 09, 19:05)
Loretita - sveikinimai patapus močiute  4u.gif

Labai dekoju, jausmas tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2012 04 11, 00:01)
merginos Jūs šaunuolės  wub.gif

tikrai neprieštaraujam, pirkit šakotį ir jei reiks dar galim prisidėti prie būsimos šventės  wub.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
turi sukaupusi kelias dėžes išaugtų rūbų. kai kurie beveik nauji, kai kurie gerokai padėvėti... norėčiau kam nors atiduoti, nes vyras sako arba išmeti tas dėžės ar atiduodi kam nors.. atskirai po vieną rūbelį neduosiu, nebent imti visas dėžės.. girdėjau, kad kažkur Klaipėdoje Caritas priima ir atiduota vargstančioms šeimom.. bet neturiu galimybės tėn nuvykti.. gal yra kas paiimtų iš namų?
o gal aš visai ne čia pataikiau??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 12 balandžio 2012 - 10:25
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 12, 10:24)
Sveiki,
turi sukaupusi kelias dėžes išaugtų rūbų. kai kurie beveik nauji, kai kurie gerokai padėvėti... norėčiau kam nors atiduoti, nes vyras sako arba išmeti tas dėžės ar atiduodi kam nors.. atskirai po vieną rūbelį neduosiu, nebent imti visas dėžės.. girdėjau, kad kažkur Klaipėdoje Caritas priima ir atiduota vargstančioms šeimom.. bet neturiu galimybės tėn nuvykti.. gal yra kas paiimtų iš namų?
o gal aš visai ne čia pataikiau??? g.gif

Gal gal galetuemt pasakyt kokio amziaus ir kam skirti drabuziai(vaikiskis ,suaugusiems).Taip lengviau zinosim kam ir kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 04 12, 12:26)
Gal gal galetuemt pasakyt kokio amziaus ir kam skirti drabuziai(vaikiskis ,suaugusiems).Taip lengviau zinosim kam ir kur reikia.

drabužiai vaikučių, mergaitės ir berniuko, drabužiai tiek mano, tiek ne mano, draugai atiduoda, tai nebereikia nes spintos sausakimšos..
yra nuo gimimo iki kokių dvejų metukų..
Atsakyti
gal kas galetu i centra nuvesti, mano sukaupta turteli, turiu labai daug rubu pririnkusi vaikams ir suaugusiems, galeciau rytoj kam privesti, kas galetu darbo dienomis i centra nugabenti doh.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti....Gyvenimas privertė doh.gif blush2.gif Gal las turi jau išaugtą pavasarinę striukytę berniukui 6 metų, maždaug 110-116? Šio meto finansinė situacija neleidžia net iš skuduryno pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 04 12, 13:36)
drabužiai vaikučių, mergaitės ir berniuko, drabužiai tiek mano, tiek ne mano, draugai atiduoda, tai nebereikia nes spintos sausakimšos..
yra nuo gimimo iki kokių dvejų metukų..

tai jūsų drabužėliai tada į "Gerovės" centrą mirksiukas.gif
rašykite į AŽ adresą ir tel nr., bandysim paimti...

QUOTE(Euforija123 @ 2012 04 13, 15:58)
gal kas galetu i centra nuvesti, mano sukaupta turteli, turiu labai daug rubu pririnkusi vaikams ir suaugusiems, galeciau rytoj kam privesti, kas galetu darbo dienomis i centra nugabenti  doh.gif

rašykite į AŽ adresą ir tel nr., bandysim paimti...

QUOTE(Ramsius @ 2012 04 13, 16:23)
Norėjau pasiteirauti....Gyvenimas privertė doh.gif  blush2.gif Gal las turi jau išaugtą pavasarinę  striukytę berniukui 6 metų, maždaug 110-116? Šio meto finansinė situacija neleidžia net iš skuduryno pirkti verysad.gif

Rsmsius, nenusiminkite. Linkiu kad TAS etapas praeitų greičiau, o už jūsų pagalbą kitiems , manau tikrai atsiras kas pasiūlys striukytę 4u.gif
Atsakyti
turiu LG monitoriu(kai pasijungiamas,tai jis mirksi nenustoja)reiketu sutvarkyti, nzn nebandem, nenesiau jo tvarkyti, gal ir pataisomas.... gal kam reikia...
Papildyta:
QUOTE(juoduke @ 2012 04 16, 09:15)
turiu LG monitoriu(kai pasijungiamas,tai jis mirksi nenustoja)reiketu sutvarkyti, nzn nebandem, nenesiau jo tvarkyti,  gal ir pataisomas.... gal kam reikia...

ir dar turim HP spausdintuva, veikiantis, bet jau kokius 2 -3 metus nenaudojamas, dazai bus isdziuve,gal kam reikia ...
Atsakyti
ir dar turim HP spausdintuva, veikiantis, bet jau kokius 2 -3 metus nenaudojamas, dazai bus isdziuve,gal kam reikia ...

spausdintuvas pazadetas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke: 16 balandžio 2012 - 19:51
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 13, 18:45)
Ramsius, nenusiminkite. Linkiu kad TAS etapas praeitų greičiau, o už jūsų pagalbą kitiems , manau tikrai atsiras kas pasiūlys striukytę  4u.gif

Tikėkimės 4u.gif
Ačių gerai mamytei, kuri pasiūle striukytę, tik, deja, ieškau plonesnės.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 04 13, 16:23)
Norėjau pasiteirauti....Gyvenimas privertė doh.gif  blush2.gif Gal las turi jau išaugtą pavasarinę  striukytę berniukui 6 metų, maždaug 110-116? Šio meto finansinė situacija neleidžia net iš skuduryno pirkti verysad.gif

4u.gif galiu pasidalint
Atsakyti