Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(linamog @ 2012 03 28, 18:01)
Seimininkes, o kodel baze persikele is Turgaus g i Debreceno? ax.gif

QUOTE(java @ 2012 03 29, 11:08)
man irgi idomu  smile.gif
Turiu pora geru dzinsu apie 38-40 dydzio ir beveik nauji kedai 37- 37.5 dydzio .
Gak zinote , kam reikia ? Nuvezti galiu pati, jei tik pravers kam nors. Jei ne -tada i centra.  siandien visa diena busiu su masina, brukstelkit man i 8617 90801

priima daiktus ir ten ir ten, tik Debreceno ten vietoj apie 60 vaikų, tai iš karto išdalinama... nereik sandėliuoti... mirksiukas.gif

Java - daiktus gali užvežti mirksiukas.gif , jaunimo ten yra mirksiukas.gif o kedai taigi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 29, 12:47)
priima daiktus ir ten ir ten, tik Debreceno ten vietoj apie 60 vaikų, tai iš karto išdalinama... nereik sandėliuoti...  mirksiukas.gif

Java - daiktus gali užvežti mirksiukas.gif , jaunimo ten yra  mirksiukas.gif o kedai taigi  thumbup.gif

nuveziau, Vaida i vidu kviete.... bet as kaip ant adatu, laiko neturejau blush2.gif
Atsakyti
skambino Roma dėl šventės - tai planuojama taip - kiašinių dažymą penktadienį prieš Velykas, sekantį, apie 14.30 - dažymas viskuom - dažais, lipdukais, lukštais... tiesiog pamokinti vaikus ir perteikti tradicijas... O šventė tada jau koncertas su vaišėm bus bal.10 d.

Kas galite ir norite dalyvauti ????
rašykite, skaičiuojame mirksiukas.gif

P.S. viską perkame iš surinkto fondo, tik dalyvavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu didziuli ciuzini naudota 160x200... gal kam reikia? blush2.gif stovi senam name pakrypes smile.gif ...jau truputi ir kvapo prisigeres itaru,nes seniene ten dvokia blush2.gif ..na, bet virsus nusivelka,galima issikalbt,pravedint pati ciuzini, butu naudojamas manau visai...
Issivezti patiems 4u.gif

rasykit man i az
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 29, 22:38)
skambino Roma dėl šventės - tai planuojama taip - kiašinių dažymą penktadienį prieš Velykas, sekantį, apie 14.30 - dažymas viskuom - dažais, lipdukais, lukštais... tiesiog pamokinti vaikus ir perteikti tradicijas... O šventė tada jau koncertas su vaišėm bus bal.10 d.

Kas galite ir norite dalyvauti ????
rašykite, skaičiuojame  mirksiukas.gif

P.S. viską perkame iš surinkto fondo, tik dalyvavimas  mirksiukas.gif

Mane paskaiciuokit blush2.gif
Labai noreciau sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 03 31, 09:38)
Mane paskaiciuokit  blush2.gif
Labai noreciau sudalyvauti  4u.gif

balandžio 6 d. 14.30 kiaušinių dažyams su soc.vaikais mirksiukas.gif

1. Taatjana
2. xxxsaulyte

P.S. lipdukus nupirkau, dalį dažysime klijuoti galėsime lipdukais. O lukštų ar kuom jūs galite pamokinti vaikus dažyti - reikėtų atsinešti kiekvienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 31, 14:02)
balandžio 6 d. 14.30 kiaušinių dažyams su soc.vaikais  mirksiukas.gif

1. Taatjana
2. xxxsaulyte
P.S. lipdukus nupirkau, dalį dažysime klijuoti galėsime lipdukais. O lukštų ar kuom jūs galite pamokinti vaikus dažyti - reikėtų atsinešti kiekvienai mirksiukas.gif

Penktadienį nežinau ar spėsiu grįžti renginiui,bet į švėntę tikrai bet kokiame stovyje(einant,šlaiužiant) būsiu.
Atsakyti
Dovanojame ir mes kelis drabuzelius mamytei ir batukus vaikui (nesiunciu)

http://public.fotki.com/jurgista/
Atsakyti
na, mamytės, aktyviau !!!!!!!! kas rytoj einame vaikučių pamokinti marginti kiaušinius?????? Debreceno 48, 14.30 mirksiukas.gif
kol kas mes su Tania dveise tik. Nagi mirksiukas.gif

o šventė bus 10 dieną, 16 val. - tai ten jau linksmybės, dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 05, 11:19)
na, mamytės, aktyviau !!!!!!!! kas rytoj einame vaikučių pamokinti marginti kiaušinius?????? Debreceno 48, 14.30  mirksiukas.gif
kol kas mes su Tania dveise tik. Nagi  mirksiukas.gif

o šventė bus 10 dieną, 16 val. - tai ten jau linksmybės, dovanos  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Darbas sad.gif Pats darbymetis man. Saulyte, o gal nori prasukt pakeliui pro mane, pilna bagažinė. Prirankiojau iš žmonių rūbų. Didžioji dauguma suaugusių, bet yra ir batai ir keli rūbeliai vaikiukams.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 04 05, 11:19)
na, mamytės, aktyviau !!!!!!!! kas rytoj einame vaikučių pamokinti marginti kiaušinius?????? Debreceno 48, 14.30  mirksiukas.gif
kol kas mes su Tania dveise tik. Nagi  mirksiukas.gif

o šventė bus 10 dieną, 16 val. - tai ten jau linksmybės, dovanos  mirksiukas.gif

Romai & Co didelis aciu 4u.gif

Buvo labai idomu! mirksiukas.gif Naujai ismokta tehnika butinai pasinaudosiu per Velykas! mirksiukas.gif
Vaikai kaip stengesi thumbup.gif O kiausiniai kokie grazus!

ACIU 4u.gif
Atsakyti