Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Laima.g @ 2012 01 23, 12:35)
Na aš tai pasinaudojau video kažkuri įkėlusi buvo. Bet šiaip tai dabar mezgu iš gana plono siūlo lietuviška vilna tai patį galiuką siūlo klijais patepiau ir sulipdžiau į tokį labai ploną siūliuką, tada tilpo kažkaip stebuklingai į adatą su ta mažyte skylute. O tada jau pats smagumas tik susipilu daug karoliukų į indelį ir tiesiog semiu su adata vis, kai pilna būna adata, tai patraukiu per siūlą. Taip per 20 min susivėriau 850 karoliukus. Nežinau ar čia aiškiai parašiau g.gif

aciu, aiskiai smile.gif video pasiieskosiu
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 23, 09:03)
Oho  blink.gif
Na, aš tik vakarais galiu pamegzti.

Na gal čia dėl to, kad aš labai kietai mezgu, tai kol nupinu visas tas eilutes...
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 23, 10:30)
Aš negreit  unsure.gif Kokį 12 val vienai porai.

bigsmile.gif Sakote negreitai? Nu Pagal mane tai cia laaaaabai greitai blush2.gif

Labai grziu riesiniu pridejote thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2012 01 23, 10:52)
bigsmile.gif Sakote negreitai? Nu Pagal mane tai cia laaaaabai greitai  blush2.gif

Aš irgi manau, kad čia labai greitai smile.gif
Atsakyti
Dar vienos smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2012 01 23, 13:45)
Dar vienos smile.gif

Kokie cia karoliukai g.gif
Atsakyti
user posted image

Dar vienos jūsų teismui.
Nepavyksta man numegzt taip preciziškai kaip jums. Gal karoliukus veriu didokus?
Siūlai "Baltika", karoliukai "Preciosa" Nr.10
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2012 01 23, 16:40)
Kokie cia karoliukai  g.gif

Gavau maišelį dovanų tai sunaudojau jas į riešinės, kiek žinau tai paprastas kinietiškas biseris čia

Gvadalupė - gražios riešinės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomutia: 23 sausio 2012 - 16:03
Kad Guterman biseris thumbup.gif - patikrintas reikalas. O nebandėt japonišką TOHO? Kažin, kaip jis?
Atsakyti
Gvadalupė, labai gražios snaigytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2012 01 23, 15:54)
[Dar vienos jūsų teismui.
Nepavyksta man numegzt taip preciziškai kaip jums. Gal karoliukus veriu didokus?
Siūlai "Baltika", karoliukai "Preciosa" Nr.10

Gražu wub.gif
jau norėjau rėkt klaidą radusi mirksiukas.gif , bet supratau, kad viršutinės dešinėje - siūlė. Taip? Tilpo 2 snaigės ir 2 rombai? Gražios snaigės labai. Kopijuosiu ax.gif
Atsakyti
Gvadalupė, labai dailios tavo riesinukes thumbup.gif
pasakykit mergaites, kur perkat karoliukus? Silver sityje, internetinese ar savo miesto parduotuvese ? ir kurie karoliukai labiausiai tinka? nes turiu tokiu, kurie net i siula nelenda g.gif
Atsakyti