Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 23, 09:05)
Labai gražios  4u.gif  biggrin.gif

Mano irgi šviežios  mirksiukas.gif
Karoliukai vyšniniai, bet nuotraukoj nesimato spalvos  doh.gif

dailios riesines thumbup.gif
ir man daznai taip buna, ypac ne dienos sviesoj fotografuoju, gaunasi kitokia spalva nei yra is tikruju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 23, 08:05)
  Mano irgi šviežios  mirksiukas.gif
Karoliukai vyšniniai, bet nuotraukoj nesimato spalvos  doh.gif

thumbup.gif Grazutes
Atsakyti
Kaip Jūs taip greitai mezgate tas riešines, tai aš niekaip nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2012 01 21, 23:19)
Oho kiek nuostabiu riesiniu numezget!  thumbup.gif  As kazkaip nemoku su ekseliu,piesiu visada i languota sasiuvini  blush2.gif
user posted image

Oho koks grozis, super!
Papildyta:
QUOTE(Laima.g @ 2012 01 20, 20:35)
Kaip jūs tą storį riešo pamatuojat?

Sveika,

as storesnei rankutei mezgu 70 ripso akiu (t.y. 140 akiu), bet mano mama ir drauge turi lieknesnes rankutes, tai joms tinka 60 ripso akiu (t.y. 120 akiu).

Tikiuosi, kad tiks. Nors jau maciau komentarus, kad jau numezgete viena smile.gif as jau uzsikabliavau, tai sedziu laisvu metu ir mezgu, net kartais i svecius nulekiu su mezgimu :)reikes saviskes nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 23, 10:11)
Kaip Jūs taip greitai mezgate tas riešines, tai aš niekaip nesuprantu smile.gif

Aš negreit unsure.gif Kokį 12 val vienai porai.
Atsakyti
O aš vieną riešinę mezgu mažiausiai 16 valandų smile.gif Tai visą porą numezgu tik per keturias dienas smile.gif
Atsakyti
man antroji pora greiciau einasi. vakar per vakara beveik visa vienai rankai numezgiau. siandien pabagti zadu. tik man karoliuku suverimas stringa doh.gif papasakokit kaip gudriau suverti. vis nutraukiu ta plonaji siula doh.gif o per stora nelenda man jie taip lengvai. Melynus karoliukus daug lengviau suveriau nei baltus perlamurtinius g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 23, 10:46)
O aš vieną riešinę mezgu mažiausiai 16 valandų smile.gif Tai visą porą numezgu tik per keturias dienas smile.gif

Oho blink.gif
Na, aš tik vakarais galiu pamegzti.
Atsakyti
visos riešinės labai gražios, bet kai pamačiau tas spalvotas pumpockos tai net silpna pasidarė, pagalvojus kiek dienų aš skaičiuočiau tas spalvas doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
ir vistiek klaidų aš privelčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicky16 @ 2012 01 23, 09:28)
Oho koks grozis, super!
Papildyta:

Sveika,

as storesnei rankutei mezgu 70 ripso akiu (t.y. 140 akiu), bet mano mama ir drauge turi lieknesnes rankutes, tai joms tinka 60 ripso akiu (t.y. 120 akiu).

gal ripso eiliu g.gif

saulelydi,dailios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 01 23, 10:56)
man antroji pora greiciau einasi. vakar per vakara beveik visa vienai rankai numezgiau. siandien pabagti zadu. tik man karoliuku suverimas stringa  doh.gif  papasakokit kaip gudriau suverti. vis nutraukiu ta plonaji siula  doh.gif  o per stora nelenda man jie taip lengvai. Melynus karoliukus daug lengviau suveriau nei baltus perlamurtinius  g.gif

Na aš tai pasinaudojau video kažkuri įkėlusi buvo. Bet šiaip tai dabar mezgu iš gana plono siūlo lietuviška vilna tai patį galiuką siūlo klijais patepiau ir sulipdžiau į tokį labai ploną siūliuką, tada tilpo kažkaip stebuklingai į adatą su ta mažyte skylute. O tada jau pats smagumas tik susipilu daug karoliukų į indelį ir tiesiog semiu su adata vis, kai pilna būna adata, tai patraukiu per siūlą. Taip per 20 min susivėriau 850 karoliukus. Nežinau ar čia aiškiai parašiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laima.g: 23 sausio 2012 - 11:36