vaje,spalvotosios
Ką tik baigtos
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 22, 15:44)
Ką tik baigtos
Graaaazu Kokie karoliukai?Koks numeriukas?
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 20, 18:31)
Violetinės su violetinės spalvos karoliukais
labai grazu
QUOTE(KristinuleV @ 2012 01 22, 15:47)
Graaaazu Kokie karoliukai?Koks numeriukas?
Ačiū
Karoliukai Preciosa 11 numeriuko
Ką tik baigtos
grazu, labai sage tinka prie riesiniu
mano pirmosios riesines. tik karoliuku spalva rinkausi neturedama siulo salia, tad nelabai matosi. tikroji spalva pirmojoje nuotraukoje
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 22, 13:44)
Ką tik baigtos
Labai man patiko, tikrai gražuolės riešinės Ir sagė, įtariu, pačios gaminta, taip pat labai graži... Ruošiuosi ir aš panašią sagę pasidaryti, bet vis nesurenku pakankamai informacijos, kaip tokias gaminti...
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 20, 22:36)
Tradicinės riešinės yra tos, kurios neturi skylių pirštams, kurios dedasi tik kaip "apyrankės" ant riešo, tačiau fantazijai ribų nėra, todėl galima daryti "pirštines be pirštų". Aš tokias vienas esu jau numezgusi... Tik su penkiais virbalais. Galima ir tradiciškai megzti kaip visas riešines paliekant skylę pirštui, o paskui susiūti. Tik tokiu atveju bus reikalingas išplatinimas. Man tai dar atrodo per sudėtinga, tai negaliu plačiau pakomentuoti.
Dėl riešo storio - vienoms patinka labiau aptemtos, kitoms - laisvesnės... Priklauso gal kaip planuojate nešioti - jei ant plikos rankos, tai galite siauresnes daryti, bet jei planuojate mauti ant golfukų ar marškinukų rankogalių, tai reik šiek tiek platesnes daryti, kad lengviau būtų apsimauti Vilna šiek tiek tempiasi, bet ne per daugiausiai, jei mezgama kietai.
Dėl riešo storio - vienoms patinka labiau aptemtos, kitoms - laisvesnės... Priklauso gal kaip planuojate nešioti - jei ant plikos rankos, tai galite siauresnes daryti, bet jei planuojate mauti ant golfukų ar marškinukų rankogalių, tai reik šiek tiek platesnes daryti, kad lengviau būtų apsimauti Vilna šiek tiek tempiasi, bet ne per daugiausiai, jei mezgama kietai.
Ačiū už atsakymą. Jau vieną numezgiau. Tik va gaila kad visą savaitgalį neturėjau laiko prisėsti antrą pradėt.
Ką tik baigtos
Labai gražios
Mano irgi šviežios
Karoliukai vyšniniai, bet nuotraukoj nesimato spalvos
ojojoi kaip užderėjo gražių,naujų