Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Vis skaitinėju, gržiuosi jūsų darbais, ir vis nesiryžau pati imtis blush2.gif Bet kažkaip ši temutė įkvėpė tai sėdau vakar ir pradėjau pirmą savo gyvenime riešinę ax.gif
Karoliukai atrodo bus tokie patys kaip šių violetinių, tik mano siūlas juodas. Labai lengvai ir greit susiveriau karoliukus, kažkaip prisiskaičiau kad sunku, bet net pusvalandžio neužtrukau... O va šiandien jau baigiau pirmą riešinę... tik dar nenuleidau akių. Kaip jūs tą storį riešo pamatuojat? aš uždėjau numegztą riešinę atrodo ji apeina, tik truputį timtelt reikia, kažin ar dar pamezgėt kelias eiles, ar taip turi būt??? Ir va su tuo rašteliu tai galvoju kad jei norint kad sutaptų reikia dar pamegzti truputį, bet gal jau bus per laisvos??? O jūs niekada nepaliekat nykščiui skylės???? ar patogesnės be tos skylės??? Iš anksto dėkoju už ats. kai numegsiu abi, būtinai įkelsiu jūsų teismui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 20, 18:58)
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif
Siūliukas NAKO Elegant (maximoj pirkau), snaigės 3 tilpo. Visada derinu raštą, kad sutaptų...

Kaip tik ir as ant situ NAKO susiveriau karoliukus tik pas mane pilki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2012 01 20, 18:35)
Kaip jūs tą storį riešo pamatuojat? aš uždėjau numegztą riešinę atrodo ji apeina, tik truputį timtelt reikia, kažin ar dar pamezgėt kelias eiles, ar taip turi būt??? Ir va su tuo rašteliu tai galvoju kad jei norint kad sutaptų reikia dar pamegzti truputį, bet gal jau bus per laisvos??? O jūs niekada nepaliekat nykščiui skylės???? ar patogesnės be tos skylės??? Iš anksto dėkoju už ats. kai numegsiu abi, būtinai įkelsiu jūsų teismui blush2.gif

Tradicinės riešinės yra tos, kurios neturi skylių pirštams, kurios dedasi tik kaip "apyrankės" ant riešo, tačiau fantazijai ribų nėra, todėl galima daryti "pirštines be pirštų". Aš tokias vienas esu jau numezgusi... Tik su penkiais virbalais. Galima ir tradiciškai megzti kaip visas riešines paliekant skylę pirštui, o paskui susiūti. Tik tokiu atveju bus reikalingas išplatinimas. Man tai dar atrodo per sudėtinga, tai negaliu plačiau pakomentuoti.
Dėl riešo storio - vienoms patinka labiau aptemtos, kitoms - laisvesnės... Priklauso gal kaip planuojate nešioti - jei ant plikos rankos, tai galite siauresnes daryti, bet jei planuojate mauti ant golfukų ar marškinukų rankogalių, tai reik šiek tiek platesnes daryti, kad lengviau būtų apsimauti smile.gif Vilna šiek tiek tempiasi, bet ne per daugiausiai, jei mezgama kietai.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 20, 18:31)
Violetinės su violetinės spalvos karoliukais 4u.gif

Labai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 20, 18:53)

Kaip darot su raštu, būtinai derinat, kad sutaptų?

Visada derinu. Raštus piešiuosi exceliu
Atsakyti
Oho kiek nuostabiu riesiniu numezget! thumbup.gif As kazkaip nemoku su ekseliu,piesiu visada i languota sasiuvini blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2012 01 21, 23:19)
Oho kiek nuostabiu riesiniu numezget!  thumbup.gif  As kazkaip nemoku su ekseliu,piesiu visada i languota sasiuvini  blush2.gif

Spalvotos biggrin.gif Vien už kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pumpocka,o kur ju poros? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2012 01 21, 22:19)
As kazkaip nemoku su ekseliu,piesiu visada i languota sasiuvini  blush2.gif

tai ten tas pat, gi langeliai. Šaunuolė su ta gėlyte, šitiek skaičiavimo doh.gif aš tik ką baigiau 2 spalvas verti ir megsiu. o tu čia "padėjai į vietą" blush2.gif

Tiesa mano pirmosios riešinės su žuvyte žvejui pavyko. tik foto nepadariau.
Atsakyti
pumpocka, gražios riešinės, tiek daug spalvų wub.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2012 01 21, 23:19)
Oho kiek nuostabiu riesiniu numezget!  thumbup.gif  As kazkaip nemoku su ekseliu,piesiu visada i languota sasiuvini  blush2.gif

wub.gif Grazu, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 01 21, 22:51)
pumpocka,o kur ju poros?  bigsmile.gif

Dar tik megsiu blush2.gif tik nezinau kokia pora pirmiau pabaigti,laukiu atsakymo,kuri riesine labiau patiko 4u.gif [COLOR=yellow]
Aciu uz grazius zodzius.Bet nera taip sudetinga kaip atrodo is pirmo zvilgsnio,kantrybes atima daugiausiai tada kai veri karoliukus,tada nieko negali but namie,nes tai vienas ko paklausia,tai vaikui kokios arbatos prireikia,tada pradedi maisytis,kur pabaigei verti.O kai pradedi megzti tai vieni juokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2012 01 22, 12:00)
Dar tik megsiu  blush2.gif  tik nezinau kokia pora pirmiau pabaigti,laukiu atsakymo,kuri riesine labiau patiko  4u.gif  [COLOR=yellow]
Aciu uz grazius zodzius.Bet nera taip sudetinga kaip atrodo is pirmo zvilgsnio,kantrybes atima daugiausiai tada kai veri karoliukus,tada nieko negali but namie,nes tai vienas ko paklausia,tai vaikui kokios arbatos prireikia,tada pradedi maisytis,kur pabaigei verti.O kai pradedi megzti tai vieni juokai  4u.gif

Pirmiau siūlau pabaigti su gėlyte smile.gif 4u.gif
Atsakyti