Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(astaxa @ 2012 04 12, 08:26)
e-midara.lt galit padaryti baltica užsakymą su atsiėmimu Savanorių parduotuvėje, kitą dieną galėsite atsiimti visas norimas spalvas- sukomplektuotas. Jei norit būti tikra kad visas rasite.

labai ačiū už patarimą!
Kadangi pirkau mažai, tai nedariau užsakymo, tiesiog nuvažiavau ir radau būtent Savanorių prospekte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 04 12, 22:30)
labai ačiū už patarimą!
Kadangi pirkau mažai, tai nedariau užsakymo, tiesiog nuvažiavau ir radau būtent Savanorių prospekte  thumbup.gif

Po 6 Lt?
Auksarankėj jau irgi po 5,5 Baltica, tai nebelabai apsimoka siųstis. Man reikia tik juodų.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 04 12, 22:30)
labai ačiū už patarimą!
Kadangi pirkau mažai, tai nedariau užsakymo, tiesiog nuvažiavau ir radau būtent Savanorių prospekte  thumbup.gif

Cia kiek suprantu Vilniuje? O kaune yra kur nors?
Atsakyti
po sventinio maratono leidau sau pailseti prie mezginuku smile.gif rodausi rezultata ax.gif

user posted image[/URL]
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 04 13, 13:34)
po sventinio maratono leidau sau pailseti prie mezginuku smile.gif rodausi rezultata  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
po sventinio maratono leidau sau pailseti prie mezginuku smile.gif rodausi rezultata  ax.gif

[

Labai net gražus poilsis wub.gif

Merginos, o kodėl šitoj temoj netonas paprašyt schemutės? bigsmile.gif Kažkada kažkas paprašė, tai taip kažkaip buvo atsakyta, kad aš vis dar neišdrįstu ax.gif . O tep reikėtų vienos bananžuvės schemutės. Aišku, nusipiešiu, ale gi norisi to kiaušinio nulupto blush2.gif Kiba reiktų per až paprašyt g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 13 balandžio 2012 - 12:54
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 13, 13:54)
Labai net gražus poilsis wub.gif

Merginos, o kodėl šitoj temoj netonas paprašyt schemutės? bigsmile.gif  Kažkada kažkas paprašė, tai taip kažkaip buvo atsakyta, kad aš vis dar neišdrįstu ax.gif . O tep reikėtų vienos bananžuvės schemutės. Aišku, nusipiešiu, ale gi norisi to kiaušinio nulupto blush2.gif Kiba reiktų per až paprašyt  g.gif blush2.gif  blush2.gif

irnesakyk.gif

Mane mane čia buvo išbarę, tingine išvadinę ... bet prašiau mandagiai, jeigu galima, o jei negalima suprasiu ....
Obettačiau, barė tos, kurių neprašiau , o ta, kurios paprašiau atsiuntė ...
Man pačiai niekada negaila pasidalinti ką tik turiu, na ir kas kad vargo įdėta, kitą kartą man kas nors gi pagelbės (-ėja) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržett: 13 balandžio 2012 - 13:12
Berniukui lektuviukai
user posted image
Atsakyti

Wau,kokios grazios. wub.gif wub.gif
Gal schema galima gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 04 13, 14:04)
Man pačiai niekada negaila pasidalinti ką tik turiu,

Turėsiu uomeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 04 13, 14:04)

Man pačiai niekada negaila pasidalinti ką tik turiu, na ir kas kad vargo įdėta, kitą kartą man kas nors gi pagelbės (-ėja)  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 13, 13:54)
Merginos, o kodėl šitoj temoj netonas paprašyt schemutės? bigsmile.gif 

Iš tiesų manau verta būtų, kad nesiskaudintų tos kurios nenori dalintis, ir nesijaustų nepatogiai prašančios, sukurti "Riešinių schemos" temą, kaip pvz yra "Servetėlių schemos". g.gif
Atsakyti