Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Žoržett, gražūs dobiliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 04 11, 15:50)
Žoržett, gražūs dobiliukai thumbup.gif

karsta.gif

Aš ir galvoju ar pamatys ar ne kas nors tą grožį, ar vienai čia man alpėt smile.gif

Arba iš pavydo tyli visos smile.gif)

O jei rimčiau manau, kad saulytė virbalus iš rankų atėmė, ar ne ? Na bent jau man vis mažiau noris ant sofkės kiurksot
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 04 11, 15:44)
karsta.gif

Aš ir galvoju ar pamatys ar ne kas nors tą grožį, ar vienai čia man alpėt  smile.gif

Arba iš pavydo tyli visos smile.gif)

O jei rimčiau manau, kad saulytė virbalus iš rankų atėmė, ar ne ? Na bent jau man vis mažiau noris ant sofkės kiurksot

na, mano dobiliukai dėmesio nesulaukė, nors tai mano dar tik ketvirtas bandymas vis kitais siūlais, tai ir aš nealpėju mirksiukas.gif

o šiaip tai Velykų laikotarpis, virtuvė daugiau laiko atima nei virbalai. O ir siūlus reikia jau keisti - pereinam į liną ax.gif

Gal kas galite pasakyti, kur VIlniuje gyvai galima nusipirkti Baltikos?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 04 11, 20:20)

Kad turbūt kiekvienoje didesnėje siūlų, medžiagų rankdarbiams parduotuvėje galima jų įsigyti. smile.gif Internete paieškojus, galima rasti pigiau. wink.gif

P.S. Radau daugybę raštų schemų riešinėms vienoje vietoje, gal kam pravers:
http://www.rankdarbi..._rastu_schemos/
Atsakyti
QUOTE(IceTeamDJs @ 2012 04 11, 20:08)
Kad turbūt kiekvienoje didesnėje siūlų, medžiagų rankdarbiams parduotuvėje galima jų įsigyti. smile.gif Internete paieškojus, galima rasti pigiau. wink.gif

deja... taip irgi tikėjausi, bet jau kelias perėjau, neradau, o siųstis nebeturiu laiko, išvažiuoju
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 04 11, 20:20)

Aš esu pirkusi Midaros parduotuvėje Savanorių prospekte ir Maximoje Ukmergės 282, bet ne pačioje Maximoje, o šalia įėjimo esančioje parduotuvikėje. Ir ten, ir ten kainavo 6 Lt.
Papildyta:

Į Balticos temą smile.gif mano naujausios.

user posted image
Atsakyti
bananžuvė, įdomus raštelis 4u.gif
Pasirodau savo riešinę, nors dar tik vieną numezgiau... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 04 11, 21:36)
Aš esu pirkusi Midaros parduotuvėje Savanorių prospekte ir Maximoje Ukmergės 282, bet ne pačioje Maximoje, o šalia įėjimo esančioje parduotuvikėje. Ir ten, ir ten kainavo 6 Lt.
Papildyta:
Į Balticos temą  smile.gif mano naujausios.

vai vai, kaip grazu thumbup.gif rastelis dar nematytas (bent jau man)
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 04 11, 21:43)
bananžuvė, įdomus raštelis 4u.gif

QUOTE(Krirma @ 2012 04 11, 21:46)
vai vai, kaip grazu  thumbup.gif rastelis dar nematytas (bent jau man)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 04 11, 20:36)
Papildyta:
Į Balticos temą  smile.gif mano naujausios.

labai ačiū už info 4u.gif . Ieškosiu ten

gražių riešinių vėl pasipylė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 04 11, 21:12)
deja... taip irgi tikėjausi, bet jau kelias perėjau, neradau, o siųstis nebeturiu laiko, išvažiuoju

e-midara.lt galit padaryti baltica užsakymą su atsiėmimu Savanorių parduotuvėje, kitą dieną galėsite atsiimti visas norimas spalvas- sukomplektuotas. Jei norit būti tikra kad visas rasite.
Atsakyti
Pirmosios ax.gif
user posted image
Atsakyti