Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 03, 18:30)
Na dar labai priklauso nuo tankumo riešinių, nes čia visokių buvo ir labai laisvų ir labai tvirtų, aš mezgu tvirtas kaip audinys gaunasi. Tai gal dėl to ir užtrunka. Bet sėdėt valandom, ne man, nebent per nuobodžias paskaitas geras.

* na cia nesutikciau biggrin.gif .greiciau nuo mezgejos igudziu mirksiukas.gif ,o ne nuo tankumo...maniskes -tankios tankios.ir kai ''labai noriu ir reikia''-pavyksta labai greit...

* na, kogero cia Jusu ''uztrukimo priezastis biggrin.gif ...nes kaip beziuresi- net igudusiai mezgejai vienai riesinei reikia 5-8 val.tai jei mezgate po pusvalandi per diena-tereikia paskaiciuot biggrin.gif
Atsakyti
Kaip pasakysit biggrin.gif Jei aukojat puse savo dienos riešinėm tebunie :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 03, 19:40)

na taip.mes kiekviena renkames kam aukot savo laisva laika ...ar ne? biggrin.gif ..vienos laika aukoja soliariumams,grozio salonams,sporto ar naktiniams klubams..lakstymams po parduotuves biggrin.gif ,susitikimams su draugemis it .t.t.. kitos-mezgimui,ar kitokiems rankdarbiams...dar kitos-kelionems ar knygoms...kiekviena laisvalaikio praleidimo buda pasirenkame pagal NORUS IR GALIMYBES...ir nebutinai aukojama diena-daznai diena nebuna kada ne prisest biggrin.gif .as pvz. daznai savo ''meditacijai'' mezgimui ar nerimui aukoju savo VAKARUS ...ir sumigus savo seimynai dar ilgokai pasimegauju tyla ir mezgimu biggrin.gif ...taip kad mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 03, 19:40)

Tai ir pusę gyvenimo paaukojam mezginiams. Vieniems tai nesuprantamas dalykas,kitiems normalus gyvenimo ritmas.Kiekvienam savo.... Gerbkim vieni kitų mėgiamus užsiėmimus 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau per didelius karoliukus,bet negi išmesi? ax.gif Pabandžiau su storesniais siūlais.Man patiko,jūms spresti toliau. blush2.gif riešinės
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 04 04, 09:00)
Nusipirkau per didelius karoliukus,bet negi išmesi? ax.gif Pabandžiau su storesniais siūlais.Man patiko,jūms spresti toliau. blush2.gif riešinės

man gražu thumbup.gif labai gražios spalvos karoliukai wub.gif
tik kairėje esančioj riešinėj yra padarytos kelios klaidos su karoliukais ar taip turėjo būti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 04 02, 14:34)
Originali mintis, man patinka  smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rezi @ 2012 04 04, 10:04)
man gražu  thumbup.gif labai gražios spalvos karoliukai  wub.gif
tik kairėje esančioj riešinėj yra padarytos kelios klaidos su karoliukais ar taip  turėjo būti?  g.gif

Gali būti,kad yra klaidų,einu žiūrėti. blush2.gif
Na va išardžiau,permegsiu.Dar vis mokausi. ax.gif Ačiū už pastebėjimus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 balandžio 2012 - 09:24
Sveikos, apie laiką diskutuojat biggrin.gif ?

Esu numezgusi daugiau kaip 40 porų riešinių su karoliukais.

Vidutinis laikas vienai porai - 12 valandų.
Bet yra kita problema - mezgant tampriai jau po 2-3 valandų mezgimo man pradeda tirpti ir skaudėti pirštai arba net prabadau juos. Taigi, skaičiuoju, kad vieną porą numezgu per 4 vakarus (po 3 valandas)
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 04 04, 13:18)
Sveikos, apie laiką diskutuojat  biggrin.gif ?

Esu numezgusi daugiau kaip 40 porų riešinių su karoliukais.

Vidutinis laikas vienai porai - 12 valandų.
Bet yra kita problema - mezgant tampriai jau po 2-3 valandų mezgimo man pradeda tirpti ir skaudėti pirštai arba net prabadau juos. Taigi, skaičiuoju, kad vieną porą numezgu per 4 vakarus (po 3 valandas)

drinks_cheers.gif
viena pora per 4 vakarus mirksiukas.gif
Atsakyti
na va,kadangi ne viena igudusi riesiniautoja patvirtino kad vistik ''prie riesiniu poros reikia pasedeti po 12-16 val.'',manau nebekyla niekam klausymuku kodel mezgu taip ilgai biggrin.gif ...''jei nesedesi-neturesi'' ania? biggrin.gif ...o pradedanciajai mezgejelei,ar tiesiog leciau mezganciai tikrai reikes ir daugiau ''mezgimo valandu'' blush2.gif ...
Atsakyti
Pasirodau dar vienas, nu bet persistengiau tai ryškiai viena permaža gavosi doh.gif teks išnaujo megzti.

user posted image
Atsakyti
Velykiukai dobiliukai smile.gif

user posted image
Atsakyti