Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Krirma @ 2012 04 03, 08:52)
nejuokauk, pora savaiciu nebent iki pazastu reiktu riesines megzti. kai atkaliau sistema, per viena vakara viena riesine numezgu, per kita antra. na, nebent ilgesnes ir su kokiu 1000 karoliuku prireikia, tada jau trys vakarai.

Noreciau pamatyt 4u.gif
Nes man irgi porai su karoliukais reikia dvieju savaiciu, zinoma i tarpus dar kelias smulkmenas reikia padaryti : nueiti i darba, apkuopti namus, priziureti du vaikus, skirti laiko vyrui, mamai , draugams smile.gif
Atsakyti
Radvilee labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 04 03, 07:52)
nejuokauk, pora savaiciu nebent iki pazastu reiktu riesines megzti. kai atkaliau sistema, per viena vakara viena riesine numezgu, per kita antra. na, nebent ilgesnes ir su kokiu 1000 karoliuku prireikia, tada jau trys vakarai.

Vakaras gali buti ir vien valanda ir 5valandos.Tai kiek valandu iseina megzti? As tik turiu po valanda (maksimui) mezgimui,tai per vakara tikrai negaliu numegzti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 04 03, 09:32)
Noreciau pamatyt  4u.gif 
Nes man irgi porai su karoliukais reikia dvieju savaiciu, zinoma i tarpus dar kelias smulkmenas reikia padaryti : nueiti i darba, apkuopti namus, priziureti du vaikus, skirti laiko vyrui, mamai , draugams smile.gif

na ne Jus viena mezgate i tarpus...ir kitos gi turi ir vaiku ir tevu ir mamu ir dar kelis haskius biggrin.gif .ir galiu patvirtinti-galima riesine numegsti per diena mirksiukas.gif ...aisku,tada jau pavakaroju ,bet kai gerai ''kablys''-tai ir miego nesinori biggrin.gif ...o vat kai neidomus rastas,ar negrazi spalva ar siaip-mezgama is pareigos ir butinybes-tai kartais ir man net kelis men uztrunka viena riesine lotuliukas.gif
o mano rekordas buvo riesine su beveik 2000 karoliuku per diena biggrin.gif ..nes labai labai norejosi pamatyti galutini rezultata blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 03 balandžio 2012 - 09:20
QUOTE(tiklis @ 2012 04 03, 10:18)
.ir galiu patvirtinti-galima riesine numegsti per diena mirksiukas.gif

Tai per dieną aišku gi galima , per parą dvi poras smile.gif tik tada aš nejaučiu malonumo , o ir kiti darbai būna pamiršti ...
aš musiau dar tiek nesergu smile.gif

Nors šiaip tai išties daug kas priklauso nuo siūlų, karoliukų, kam mezgi ir t.t. smile.gif Visad turiu kokias tris riešines numestas ir nepabaigtas blush2.gif
Atsakyti
Prasau patarkit ,kaip reikia norimo suns atvaizda persikelt i schema.Reikalinga bavaru kraujasekio schemute,aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plateliai: 03 balandžio 2012 - 12:37
QUOTE(plateliai @ 2012 04 03, 13:35)
.Reikalinga bavaru kraujasekio schemute,aciu is anksto mirksiukas.gif

Patinėlio ar kalytės? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsiprašau, nesupratusių mano jumoro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 03, 13:49)
Patinėlio ar kalytės? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Atsiprašau, nesupratusių mano jumoro ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nera skirtumo thumbup.gif (vienu ar dviem karuliukus dadedi ir is kalytes patinas gaunasi lotuliukas.gif ) .Patarkit is kur man gaut pesinuka persikelciau pati ant lapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2012 04 03, 14:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nera skirtumo thumbup.gif (vienu ar dviem karuliukus dadedi ir is kalytes patinas gaunasi lotuliukas.gif ) .Patarkit is kur man gaut pesinuka persikelciau pati ant lapo mirksiukas.gif

Nu tai reik googlytis ir ieškot. Tik kaži, ar ta veislė labai jau išliks karoliukuose.
Va, kad ir čia - gražūs šuniukai:
http://www.minibanda...ty/sxemy-sobaki

O gal šitas:
user posted image
Va jo nuoroda:
http://www_megghy_co...aux_chien_2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 03 balandžio 2012 - 14:32
Vilioja aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 04 03, 10:18)
galiu patvirtinti-galima riesine numegsti per diena mirksiukas.gif ...aisku,tada jau pavakaroju ,bet kai gerai ''kablys''-tai ir miego nesinori biggrin.gif ...o vat kai neidomus rastas,ar negrazi spalva ar siaip-mezgama is pareigos ir butinybes-tai kartais ir man net kelis men uztrunka viena riesine lotuliukas.gif
o mano rekordas buvo riesine su beveik 2000 karoliuku per diena biggrin.gif ..nes labai labai norejosi pamatyti galutini rezultata blush2.gif

va butent, kai pagaunu "kabli" tai ir iki 2 nakties galiu megzti. nesu miegale ir iki darbo man uztenka laiko issimiegoti. mazu vaiku nebeturiu, tad megaujuosi laisvais pavakarojimais su virbalais rankose. dar priklauso koks mezgimo greicio ir igudziu ir nuo mezginio mielumo(jei is reikalo, tai kaip guma tempiasi) smile.gif
Atsakyti
Na dar labai priklauso nuo tankumo riešinių, nes čia visokių buvo ir labai laisvų ir labai tvirtų, aš mezgu tvirtas kaip audinys gaunasi. Tai gal dėl to ir užtrunka. Bet sėdėt valandom, ne man, nebent per nuobodžias paskaitas geras.
Atsakyti