Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Red&Red @ 2012 03 31, 10:20)
Oho  thumbup.gif  blink.gif
Na ir karoliukų gausa  blink.gif  Kiek  jų čia?
Labai kruopštus ir gražus darbas!

Dėkui blush2.gif
Koks 1300 maždaug ...nepamenu, blogai, kad neužsirašiau susivėrus
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2012 03 30, 23:05)
Gal pravers

Ačiū.

QUOTE(Žoržett @ 2012 03 31, 10:15)
Manau, kad jau paskutinios šiam sezonui smile.gif Gana ...reikia kelt šikną nuo sofkės smile.gif)

O pas mus apsnigti kiemai už lango, eglių šakos dar laiko sniegą, tai nutariau šiandien naujas pradėti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam planuojant raštą pravers. Man dažnai būna, kad nežinau ar užteks karoliukų, tai va, iš mano skaičiavimų patirties - 11/0 Gutermann dėžutė (12 g) turėjo 1600 karoliukų, o 11/0 Toho maišelis (10 g) - 1100.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
riešinės
Mano antras darbelis.Labai prastas mūsų fotikas,išplaukia visas raštas. blush2.gif Stengiausi megzti jau standžiau. g.gif
Atsakyti
*Radvileee, IngridaB gražios riešinės thumbup.gif
Atsakyti
Radvilė kaip visad savo kukliai tobulu stiliuku wub.gif
Atsakyti
*Radvileee labai labai wub.gif nei per daug, nei per mažai karoliukų - tiek, kiek reikia (čia mano skoniui) thumbup.gif

o aš atnešu iš vis kuklias savo primąsias riešines be karoliukų blush2.gif bei kaip jas pavyko sunerti cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rezi: 02 balandžio 2012 - 11:59
QUOTE(rezi @ 2012 04 02, 12:58)
*Radvileee labai labai  wub.gif nei per daug, nei per mažai karoliukų - tiek, kiek reikia (čia mano skoniui)  thumbup.gif

o aš atnešu iš vis kuklias savo primąsias riešines be karoliukų blush2.gif bei kaip jas pavyko sunerti  cool.gif
user posted image

Originali mintis, man patinka smile.gif
Atsakyti
*innna*, Žoržett, rezi, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man pvz nerti žymiai greičiau sekasi, nei megzti riešines... Na tik tiek kad skiriasi raštai, bet kur megzti porą sav, kur porą dienų..
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 02, 22:33)
Man pvz nerti žymiai greičiau sekasi, nei megzti riešines... Na tik tiek kad skiriasi raštai, bet kur megzti porą sav, kur porą dienų..

nejuokauk, pora savaiciu nebent iki pazastu reiktu riesines megzti. kai atkaliau sistema, per viena vakara viena riesine numezgu, per kita antra. na, nebent ilgesnes ir su kokiu 1000 karoliuku prireikia, tada jau trys vakarai.
Atsakyti