Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Krirma @ 2012 03 29, 12:13)
pavartyk nuo pradziu, rasi visko. buvau aprasiusi ir su nuotraukom pavaizdavusi kaip sunerti

ačiū Krirma 4u.gif einu ieškot blink.gif
Papildyta:
jau radau thumbup.gif 34 psl. #401 žinutė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rezi: 29 kovo 2012 - 12:29
Sveikos...
Sakykit kokio dydžio virbalus rinktis mezgant riešines su Baltica siūlais?
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 03 29, 15:13)
Sveikos...
Sakykit kokio dydžio virbalus rinktis mezgant riešines su Baltica siūlais?

Nuo 1 iki 1,5.

Kas su Toho karoliukais mezga, gal matėt, vėl atsirado ir "Akmenėliuose", ir naujoj internetinėj parduotuvėj http://www.veriniams..._35_61_384.html.
Atsakyti
Vis niekaip nerandu atsakymo į klausimuką - kurie karoliukai tinkamiausi riešinėms?
Guttermann, Precioso ar Toho?

jei nelyginsime kainų ir prieinamumo.

Ir dar - jei mezgu su 1,5 virbaliukais, o mezginys vis tiek gana laisvas atrodo, nors atrodo labai stengiuosi sutraukti, tai kalti siūlai? ar mezgimo būdas vis dėl to?..
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 03 29, 16:17)
Vis niekaip nerandu atsakymo į klausimuką - kurie karoliukai tinkamiausi riešinėms?
Guttermann, Precioso ar Toho?

jei nelyginsime kainų ir prieinamumo.

Ir dar - jei mezgu su 1,5 virbaliukais, o mezginys vis tiek gana laisvas atrodo, nors atrodo labai stengiuosi sutraukti, tai kalti siūlai? ar mezgimo būdas vis dėl to?..

as irgi dazniausiai su 1,5 mm mezgu,bet tankiai ir tampriai gaunasi.
o kokiais siulais mezgi? gramu/metru kiek? manau,kad mezgimo budas irgi itakoja wink.gif

as nebandziusi toho.manau,kad is ju visi isvardinti tinkami,tiesiog pagal pinigine,pagal pasirinkima spalvu ax.gif
Atsakyti
Neturiu supratimo apie karoliukus. ax.gif Perku Colibry,čia tinkami ar nelabai?Kur panevėžietės perkate karoliukus? g.gif
Atsakyti
"City Bume", parduotuvėje "Coliukė" arba "Babilone" - "Hoby centre", siuvimo reikmenų parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 09:16)
Tik labai nekritikuokite,mano vienos iš pirmųjų riešinių.Bet labai noriu išgirsti,kas ne taip,nes kelias sugadinau,per plačias numezgiau,kol perpratau,kaip geriau megzti.
user posted image

man pasiteisino gražesniu krašteliu, kai eilėje paskutinę kilpą mezgiau išvirkščią...
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 03 24, 15:37)
Būtinai pažiūrėsiu:)
Sakykit, gal kuri mezgėjėlė žino, kur tiksliai Panevėžy būtų galima rasti nusipirkti GRIGNASCO FLAVIA siūliukų?

Flavia Baby tik "Saulės kraitėje" teko matyti.
O internetu nenorit pabandyti? Aš pirkau iš čia namų fėja , net su siuntimu pigiau gaunasi.. Tik pradžioj emailą parašykit arba paskambinkit, gal ne visos spalvos puslapyje įdėtos.

QUOTE(IngridaB @ 2012 03 30, 09:22)
Neturiu supratimo apie karoliukus. ax.gif Perku Colibry,čia tinkami ar nelabai?Kur panevėžietės perkate karoliukus? g.gif

Nelygūs tie Colibry labai, man ne visi net pro adatos uodegą pralindo.. Daug geresni PRECIOSA iš "Coliukės" . Arba Knor Prandell, yra abiejose paminėtose parduotuvėse Babilone (tik jie 2,5 mm, jei naudojat labai plonus siūlus netiks).
Atsakyti
Gal pravers

user posted image
Atsakyti
Manau, kad jau paskutinios šiam sezonui smile.gif Gana ...reikia kelt šikną nuo sofkės smile.gif)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 31, 10:15)
Manau, kad jau paskutinios šiam sezonui smile.gif Gana ...reikia kelt šikną nuo sofkės smile.gif)

Oho thumbup.gif blink.gif
Na ir karoliukų gausa blink.gif Kiek jų čia?
Labai kruopštus ir gražus darbas!
Atsakyti