Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(astaxa @ 2012 03 27, 10:00)
Pabandykit kitą naršyklę naudoti. Chrome, mozilla ar Explorer (kitą nei dabar naudojat), gal kokie saugikliai įjungti pas jus, arba eikit pas kaimynę biggrin.gif

Ačiū astaxa kad "paprotinot" doh.gif jungiausi per Chrome ir viskas dabar pavyko 4u.gif
Atsakyti
Tik labai nekritikuokite,mano vienos iš pirmųjų riešinių.Bet labai noriu išgirsti,kas ne taip,nes kelias sugadinau,per plačias numezgiau,kol perpratau,kaip geriau megzti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 09:16)
Tik labai nekritikuokite,mano vienos iš pirmųjų riešinių.Bet labai noriu išgirsti,kas ne taip,nes kelias sugadinau,per plačias numezgiau,kol perpratau,kaip geriau megzti.

Gražu, tvarkinga thumbup.gif , tik... ar nelenda karoliukai į kitą mezginio pusę? Nes labai laisvai megzta.
Atsakyti
o ką kritikuot g.gif karoliuksi kaip kareiviai parade stovi bigsmile.gif
tvarkinga- thumbup.gif
Atsakyti
arba virbalai per stori tam riesiniu siului,arba tiesiog per laisvai megzta.ir krastelis koks laisvas,skylutes net sviecia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2012 03 28, 09:16)

Viskas gerai, dailiai atrodo, o dar pirmos. Aš irgi pagalvojau, kad arba vaikiškos, arba iš storesnio siūlo, nes man tokiu raštu trys raportai išeina.

user posted image

Bet kodėl negali būti ir laisvesnis, jei taip norisi? Svarbu, kad gražu būtų ir karoliukai nebėgtų slėptis į blogąją pusę smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Mano antrosios - vilna 5ogr-140m,
karoliukai-preciosa nr 10
tik dar nesusiųtos, ir spalvų nelabai eina nufotkint tikrų
Atsakyti
Ir aš pasirodau blush2.gif antrą kartą mezgu
Man atrodo juodoms karoliukus perdidelius pasirinkau nr.9
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte DD: 28 kovo 2012 - 14:41
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 28, 12:49)

Mano antrosios - vilna 5ogr-140m,
karoliukai-preciosa nr 10
tik dar nesusiųtos, ir spalvų nelabai eina nufotkint tikrų

grazios spalvytes ir darbelio atlikimas thumbup.gif ir as ketinau su tokiom gelytem panarplioti, bet dabar turiu uzsakyma tokiu rastu kokiu jau mezgiau. o kartotis ziauriai nemegstu. taaaaaip letai juda sis reikalas....
Papildyta:
QUOTE(Saulyte DD @ 2012 03 28, 15:41)
Ir aš pasirodau  blush2.gif antrą kartą mezgu
Man atrodo juodoms karoliukus perdidelius pasirinkau nr.9

o man atrodo visai ne per dideli. Grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 28, 12:01)

daili naujiena 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug naujienų ir visos tokios gražios wub.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
merginos atėjau pas jus pagalbos ax.gif Jūs visos susiuvat riešines? g.gif gal kas bandėt sunerti? pavyko? gal pasidalintumėt, kaip tai darėt? rolleyes.gif
aš esu nėrus pleduką iš kvadratėlių, buvau radus kaip gražiai sunerti youtube, bet perinstaliavus pc neišsaugojo favoritų, o dbr neberandu kur ir nebeatsimenu kaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rezi: 29 kovo 2012 - 12:08
QUOTE(rezi @ 2012 03 29, 13:07)
laba  4u.gif
merginos atėjau pas jus pagalbos  ax.gif Jūs visos susiuvat riešines?  g.gif gal kas bandėt sunerti? pavyko?  gal pasidalintumėt, kaip tai darėt? rolleyes.gif
aš esu nėrus pleduką iš kvadratėlių, buvau radus kaip gražiai sunerti youtube, bet perinstaliavus pc neišsaugojo favoritų, o dbr neberandu kur ir nebeatsimenu kaip doh.gif

pavartyk nuo pradziu, rasi visko. buvau aprasiusi ir su nuotraukom pavaizdavusi kaip sunerti
Atsakyti