Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Šviežiena smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:26)
Šviežiena smile.gif

Wau, kokios grazios. wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kur infa,kokie karoliukai,siulai ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 03 14, 21:31)
bet jau kai knygai, tai tikrai galejo dailiau pamegzt.

QUOTE(Olaiva @ 2012 03 15, 17:07)
ne visos riesines yra spec knygai megztos wink.gif daugelis ju yra is muzieju,eksponatai pafotografuoti wink.gif

Šiandien pavarčiau knygyne, prie visų kur su karoliukais parašyta, kad mezgė autorė, tik rašteliai ne pačios kurti, o perpiešti ir nurodyta iš kokios vietovės. O šiaip knyga nuvylė, po daugybės internete matytų grožių...
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 03 21, 21:41)
Wau, kokios grazios.  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kur infa,kokie karoliukai,siulai ? verysad.gif

Dėkui 4u.gif
Oj, tai ką aš čia neprofesionalė , tai ir tyliu blush2.gif

Preceiosa 10 nr ir Deluxe .
Atsakyti
Geras bajeris buvo.
Atvažiuoja draugė į svečius ir su tooookiom, baisiom riešinėm ....nelygiai, grubiai, raštas su klaidom ir to paties mažai.... Nu galvoju kaip čia mandagiai pasakyt , nes jeigu pirko, tai pinigų man jos gaila, o jeigu dovanų gavo, tai įžeist galiu ...
Pradėjau saviškes rodyt, o jin man sako, tai laikas man tada jau kitas padovanot, matai tas senąsias tavo jau baigiu nunešiot doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržett: 21 kovo 2012 - 21:25
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:24)
Geras bajeris buvo.
Atvažiuoja draugė į svečius ir su tooookiom, baisiom riešinėm ....nelygiai, grubiai, raštas su klaidom ir to paties mažai.... Nu galvoju kaip čia mandagiai pasakyt , nes jeigu pirko, tai pinigų man jos gaila, o jeigu dovanų gavo, tai įžeist galiu ...
Pradėjau saviškes rodyt, o jin man sako, tai laikas man tada jau kitas padovanot, matai tas senąsias tavo jau baigiu nunešiot  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 21, 21:41)
Šiandien pavarčiau knygyne, prie visų kur su karoliukais parašyta, kad mezgė autorė, tik rašteliai ne pačios kurti, o perpiešti ir nurodyta iš kokios vietovės. O šiaip knyga nuvylė, po daugybės internete matytų grožių...

vadinasi, internete ir pigiau ir ivairove didesne. tai ir gerai, kad neieskojau knygyne smile.gif

Žoržett, puiki svieziena thumbup.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 21 kovo 2012 - 22:17
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:26)
Šviežiena smile.gif
user posted image

user posted image

Fantastina, nuostabus raštas, pirmą esu irgi išbandžiusi labai dailiai atrodo. :] Šaunuolė :]
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot ar Kauno bazėse toj "remigijaus" parduotuvėlėj čekiškų karoliukų spalvų asortimentas didesnis nei jo internetinėj parduotuvėj?
Atsakyti
Dekui uz komplimentus, neslepsiu, man tikrai malonu juos skaityt , garbetroska odnako smile.gif

Jei cia yra Siaulieciu, tai pats didziausias karoliuku pasirinkimas Centrinej turgavietej, salia mesos ir zuvies atskira parduotuvyte atsidarius, nerealu ten , tieeeeek gerio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2012 03 22, 08:25)
Mergaitės, gal žinot ar Kauno bazėse toj "remigijaus" parduotuvėlėj čekiškų karoliukų spalvų asortimentas didesnis nei jo internetinėj parduotuvėj?

Vilniuje daug daug didesnis, tai ir Kaune turėtų taip pat būti. Išvis po šitų kovo akcijų dabar internete labai mažas pasirinkimas.
Toho irgi. Hobby-line geriausias spalvas išsipardavė, o naujų neatsiranda.
Atsakyti
Tai vat, aš dairausi po internetą, nes patogiausiai būtų apsipirkti, tik kad labai visur skurdus karoliukų spalvų pasirinkimas, jei ką turi, tai skaidrūs, kurie manau nelabai išvaizdžiai atrodo riešinėse g.gif

Ačiū bananžuve reiks progą nutaikius iki realios parduotuvės nuvažiuoti.
Atsakyti