Šviežiena
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:26)
Šviežiena
Wau, kokios grazios.
O kur infa,kokie karoliukai,siulai ?
QUOTE(Krirma @ 2012 03 14, 21:31)
bet jau kai knygai, tai tikrai galejo dailiau pamegzt.
QUOTE(Olaiva @ 2012 03 15, 17:07)
ne visos riesines yra spec knygai megztos daugelis ju yra is muzieju,eksponatai pafotografuoti
Šiandien pavarčiau knygyne, prie visų kur su karoliukais parašyta, kad mezgė autorė, tik rašteliai ne pačios kurti, o perpiešti ir nurodyta iš kokios vietovės. O šiaip knyga nuvylė, po daugybės internete matytų grožių...
QUOTE(rimusia @ 2012 03 21, 21:41)
Dėkui
Oj, tai ką aš čia neprofesionalė , tai ir tyliu
Preceiosa 10 nr ir Deluxe .
Geras bajeris buvo.
Atvažiuoja draugė į svečius ir su tooookiom, baisiom riešinėm ....nelygiai, grubiai, raštas su klaidom ir to paties mažai.... Nu galvoju kaip čia mandagiai pasakyt , nes jeigu pirko, tai pinigų man jos gaila, o jeigu dovanų gavo, tai įžeist galiu ...
Pradėjau saviškes rodyt, o jin man sako, tai laikas man tada jau kitas padovanot, matai tas senąsias tavo jau baigiu nunešiot
Atvažiuoja draugė į svečius ir su tooookiom, baisiom riešinėm ....nelygiai, grubiai, raštas su klaidom ir to paties mažai.... Nu galvoju kaip čia mandagiai pasakyt , nes jeigu pirko, tai pinigų man jos gaila, o jeigu dovanų gavo, tai įžeist galiu ...
Pradėjau saviškes rodyt, o jin man sako, tai laikas man tada jau kitas padovanot, matai tas senąsias tavo jau baigiu nunešiot
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:24)
Geras bajeris buvo.
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 21, 21:41)
Šiandien pavarčiau knygyne, prie visų kur su karoliukais parašyta, kad mezgė autorė, tik rašteliai ne pačios kurti, o perpiešti ir nurodyta iš kokios vietovės. O šiaip knyga nuvylė, po daugybės internete matytų grožių...
vadinasi, internete ir pigiau ir ivairove didesne. tai ir gerai, kad neieskojau knygyne
Žoržett, puiki svieziena grazu
QUOTE(Žoržett @ 2012 03 21, 21:26)
Fantastina, nuostabus raštas, pirmą esu irgi išbandžiusi labai dailiai atrodo. :] Šaunuolė :]
Mergaitės, gal žinot ar Kauno bazėse toj "remigijaus" parduotuvėlėj čekiškų karoliukų spalvų asortimentas didesnis nei jo internetinėj parduotuvėj?
Dekui uz komplimentus, neslepsiu, man tikrai malonu juos skaityt , garbetroska odnako
Jei cia yra Siaulieciu, tai pats didziausias karoliuku pasirinkimas Centrinej turgavietej, salia mesos ir zuvies atskira parduotuvyte atsidarius, nerealu ten , tieeeeek gerio
Jei cia yra Siaulieciu, tai pats didziausias karoliuku pasirinkimas Centrinej turgavietej, salia mesos ir zuvies atskira parduotuvyte atsidarius, nerealu ten , tieeeeek gerio
QUOTE(nerine @ 2012 03 22, 08:25)
Mergaitės, gal žinot ar Kauno bazėse toj "remigijaus" parduotuvėlėj čekiškų karoliukų spalvų asortimentas didesnis nei jo internetinėj parduotuvėj?
Vilniuje daug daug didesnis, tai ir Kaune turėtų taip pat būti. Išvis po šitų kovo akcijų dabar internete labai mažas pasirinkimas.
Toho irgi. Hobby-line geriausias spalvas išsipardavė, o naujų neatsiranda.
Tai vat, aš dairausi po internetą, nes patogiausiai būtų apsipirkti, tik kad labai visur skurdus karoliukų spalvų pasirinkimas, jei ką turi, tai skaidrūs, kurie manau nelabai išvaizdžiai atrodo riešinėse
Ačiū bananžuve reiks progą nutaikius iki realios parduotuvės nuvažiuoti.
Ačiū bananžuve reiks progą nutaikius iki realios parduotuvės nuvažiuoti.