Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

viena riesine jau nusimezgiau, kita prie pabaigos. zadu siandien uzbaigt. tik mano karoliukai nelabai matosi, nes truputi tamsesni nei siulas. pirkdama karoliukus, neturejau siulo su savim, tad atrode kitaip verysad.gif kai baigsiu, pasirodysiu.
Atsakyti
Cia dar vienos maniskes blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Paskutinis mano darbas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2012 01 19, 11:08)
Cia dar vienos maniskes blush2.gif

Gražu wub.gif Kokiais siūliukais megztos?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 19, 11:22)
Gražu wub.gif Kokiais siūliukais megztos?

Aciu rolleyes.gif Megsta is tokiu http://www.mezgyklel...hmira-fine.html
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2012 01 19, 12:17)

As situ nusipirkau, bet man labai stori pasirode siuliukai, o nusipirkau net 3 matkelius. pati kalta, nes nesuziurejau storio siulu. Jau galvojau prisimegsiu iki soties visiems, bet deje netelpa karoliukai. Teks vyrui salyka megsti vietoj riesiniu. Jau kaip uzsikabliavau, tai trecia pora mezgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 01 19, 07:03)
Vaida, gražu  thumbup.gif
Ar turi patirties su tais siūlais?
Jie storoki juk? Aš suknelę iš jų mezgiausia, tai matosi, kad nori pumpuruotis  g.gif

Pirmiausia ačiū už pagyras toms, kurios pagyrė smile.gif
O dėl siūliukų, tai patirties dar neturiu, tik ketvirta pora riešinių, nešiot nespėju pati. Vizualiai tai jie labai gražiai mezgasi, dėl storio tai tikrai ne per stori... Pardavėja sakė negalinti pasakyti ar burbuliuosis ar ne, nes atseit viena partija būna burbuliuojasi, kita - nesiburbuliuoja... Orientuojuos pagal kainą, ne iš pigiausių tikrai, nors... Mačiau ir dar brangesnių smile.gif Esu 99 % tikra dėl šių siūlų: http://www.mezginiup...733/merino-soff. Pati jų dar nenaudoju, bet mano sesuo riešinių fanatikė, aš jos megztas riešines nešioju jau gal metai, tai jokio pūkavimosi, lygut lygūtėliai, tobulai atrodo dar po šiai dienai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaDim: 19 sausio 2012 - 11:51
QUOTE(Vicky16 @ 2012 01 19, 12:48)
As situ nusipirkau, bet man labai stori pasirode siuliukai, o nusipirkau net 3 matkelius. pati kalta, nes nesuziurejau storio siulu. Jau galvojau prisimegsiu iki soties visiems, bet deje netelpa karoliukai. Teks vyrui salyka megsti vietoj riesiniu. Jau kaip uzsikabliavau, tai trecia pora mezgu smile.gif

Na nepaskyciau, kad stori g.gif PRECIOSA 10nr karoliukus susiveriu ir...
Na cia gal kaip kam blush2.gif
Atsakyti
Oi, Alize siūlai stori? Negali būti biggrin.gif Gal tiesiog karoliukai mažom skylutėm (apžiūrinėjau kinietiškus karoliukus po 2 lt, tai jie didžiuliai, o skylutės - gali ir visai jos nebūti biggrin.gif ), ar bandot karoliukus užverti netinkamu būdu... Aš ant gerokai storesnio siūlo užveriu Gutermanno 11/0 numerio karoliukus... O jie tikrai labai labai smulkučiai...
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 19, 11:48)
. Mačiau ir dar brangesnių smile.gif Esu 99 % tikra dėl šių siūlų: [

Mezgiau iš Itališkų merino vilnos siūlų, pirktų "Gerose akyse"(neprisimenu gamintojo...), dar šiek tiek brangesni. Bet tikrai labai geri. Mezgiau iš YarnArt WOOL, nelabai patiko, nes šiek tiek pūkuoti... ROMA pradėjau megzt, bet tokie plonyčiai, kad atidėjau į šalį, kada nors pasiimsiu.
Dabar mezgu iš Baltica. Patinka. Tik vakar susivėriau Guterman karoliukus 2,5 mm, tai jie perdideli šitam siūlui. Pabaigsiu, kad jau pradėjau, bet reikia mažesnių. Šitie patys ant siūlo "važinėja", stumdyt reik tik į priekį, atgal patys rieda....
Bet kokybė Gutermanų - nepalyginsi nei su čekiškais, ką jau kalbėt apie kinietiškus. Visi vienodučiai ir skylutės vienodutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 19, 12:07)
Bet kokybė Gutermanų - nepalyginsi nei su čekiškais, ką jau kalbėt apie kinietiškus. Visi vienodučiai ir skylutės vienodutės smile.gif

Dėl Gutermanno tai tikrai pritariu... Super karoliukai, o blizgesys koks gražus... Aš pabandžiau nedidelį galiuką pasimegzti su Preciosa, tai nežinau ar panaudosiu juos riešinėms... Išbandžiau skaidrius mėlynus, tai ant riešinės jie nei blizga, nei... Tik pokelyje jie man taip gražiai blizgėjo ir atrodė...
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 19, 13:01)
Oi, Alize siūlai stori? Negali būti biggrin.gif Gal tiesiog karoliukai mažom skylutėm (apžiūrinėjau kinietiškus karoliukus po 2 lt, tai jie didžiuliai, o skylutės - gali ir visai jos nebūti biggrin.gif ), ar bandot karoliukus užverti netinkamu būdu... Aš ant gerokai storesnio siūlo užveriu Gutermanno 11/0 numerio karoliukus... O jie tikrai labai labai smulkučiai...

Man kazkaip pasitaike stori:(, namie turiu, paziuresiu siulu stori, nes kiek zinau ju storiai kitokie. o karoliukai pakankamai ploni. Dar pabandysiu nusipirkti Guterman karoliukus, gal jie tilps. bet nz kur vilniuje galiu juos nusipirkti, dar kai pradejau megsti prisipirkau kinietiskus, tai juos reikia isnaudoti, o po to patare, kad ju yra vienodu, graziu ir t.t. tai teks nuspirkti kokybiskus karoliukus. O veriu, tai gan paparastai, kaip iprasati.
Atsakyti