Jau išėjo trečias Juškienės "Riešinių" leidimas.
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 14, 13:31)
Jau išėjo trečias Juškienės "Riešinių" leidimas.
Trečias leidimas. O turinys tas pats?
Nieko ten ypatingo, sakyčiau...
Geriau fantazija pasitelkt .
Nebent norima autentiškų to krašto, liaudiškų
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 03 14, 14:42)
Trečias leidimas. O turinys tas pats?
na, kai jau visas patinkančias iš ten nusimegsiu, tai gal ir telksiuosi fantaziją
QUOTE(Nata* @ 2012 03 14, 15:44)
na, kai jau visas patinkančias iš ten nusimegsiu, tai gal ir telksiuosi fantaziją
niekad neuzkliuvo ta knyga. o kur matet? knygynuose?
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2012 03 14, 21:58)
Labiausiai iš tos knygos man patinka ši riešinė. Labai jau išsilavinusios žemaitės jas mezgė, angliškas frazes išmanė
bet tai kai dėjimui į knygą, man dailesnio atlikimo norėtųs
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 14, 22:06)
bet tai kai dėjimui į knygą, man dailesnio atlikimo norėtųs
Manau, kad mano pavyzdys turi parodyti, kad tiek ten to "autentiškumo", jeigu išmezgamos raidės "ok"... Ir priskiriama Žemaitijai...Vienoje yra kažkas panašaus į kinietiškus hieroglifus.
Papildyta:
Kalbu apie šias:
Įdomiai aukštaitės mezgė... Gal eksportui į Kiniją? O gal aš, tundra, meno nesuprantu?
Gal čia ir norima parodyt, kad ne kokios menininkės, o paprastos moterėlės tas riešines megzdavo, kaip jau išeidavo, taip. Geriau jūs man pasakykit, iš kur jos tais laikais plastikinių karoliukų gaudavo?
Papildyta:
Kojote, matau, kad turite knygos el. variantą, ar nebūtų sunku atsiųsti man į bananu.zuvis@gmail.com?
Papildyta:
Kojote, matau, kad turite knygos el. variantą, ar nebūtų sunku atsiųsti man į bananu.zuvis@gmail.com?
na zinot mergaites, visiskai jums pritariu, net po tokias pievas ir as pasiganyt sumaniau. jei turit el. varianta ir jei nesunku, atsiuskit krirma@gmail.com bet jau kai knygai, tai tikrai galejo dailiau pamegzt. musu forumietes tikrai nosi gali aukstai pariesti ir is musu darbeliu gautusi puiki knyga
Aš pirkau tą knygelę knygyne prieš porą metų, matyt, tai buvo antrasis leidimas .
Pabaigiau ir aš savo dobiliukus
Siūlai man nepatinka, bet ką darysi, iki kol rasiu baltiką, teks verstis tuo, ką turiu.
Karoliukai balti Guettermann 9/0
Pabaigiau ir aš savo dobiliukus
Siūlai man nepatinka, bet ką darysi, iki kol rasiu baltiką, teks verstis tuo, ką turiu.
Karoliukai balti Guettermann 9/0
čia mano pirmosios riešinės. ant tautiškumo patraukė
QUOTE(jurate4 @ 2012 03 15, 11:44)
čia mano pirmosios riešinės. ant tautiškumo patraukė
Pirmosios?! Aiktusau.... Ir spalvotos Labai gražios!