Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Jau išėjo trečias Juškienės "Riešinių" leidimas.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 14, 13:31)

Trečias leidimas. O turinys tas pats?
Nieko ten ypatingo, sakyčiau...
Geriau fantazija pasitelkt .
Nebent norima autentiškų to krašto, liaudiškų
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 03 14, 14:42)
Trečias leidimas. O turinys tas pats?
Nieko ten ypatingo, sakyčiau...
Geriau fantazija pasitelkt .
Nebent norima autentiškų to krašto, liaudiškų

ax.gif na, kai jau visas patinkančias iš ten nusimegsiu, tai gal ir telksiuosi fantaziją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 03 14, 15:44)
ax.gif na, kai jau visas patinkančias iš ten nusimegsiu, tai gal ir telksiuosi fantaziją  smile.gif

niekad neuzkliuvo ta knyga. o kur matet? knygynuose?
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 14, 13:31)

user posted image
Labiausiai iš tos knygos man patinka ši riešinė. Labai jau išsilavinusios žemaitės jas mezgė, angliškas frazes išmanė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasimetusi kojotė: 14 kovo 2012 - 21:01
QUOTE(Pasimetusi kojotė @ 2012 03 14, 21:58)
Labiausiai iš tos knygos man patinka ši riešinė. Labai jau išsilavinusios žemaitės jas mezgė, angliškas frazes išmanė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet tai kai dėjimui į knygą, man dailesnio atlikimo norėtųs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 14 kovo 2012 - 21:06
QUOTE(mama-gita @ 2012 03 14, 22:06)
bet tai kai dėjimui į knygą, man dailesnio atlikimo norėtųs blush2.gif

Manau, kad mano pavyzdys turi parodyti, kad tiek ten to "autentiškumo", jeigu išmezgamos raidės "ok"... Ir priskiriama Žemaitijai...Vienoje yra kažkas panašaus į kinietiškus hieroglifus.
Papildyta:
Kalbu apie šias:
user posted image

Įdomiai aukštaitės mezgė... Gal eksportui į Kiniją? O gal aš, tundra, meno nesuprantu?
Atsakyti
Gal čia ir norima parodyt, kad ne kokios menininkės, o paprastos moterėlės tas riešines megzdavo, kaip jau išeidavo, taip. Geriau jūs man pasakykit, iš kur jos tais laikais plastikinių karoliukų gaudavo?
Papildyta:
Kojote, matau, kad turite knygos el. variantą, ar nebūtų sunku atsiųsti man į bananu.zuvis@gmail.com?
Atsakyti
na zinot mergaites, visiskai jums pritariu, net po tokias pievas ir as pasiganyt sumaniau. jei turit el. varianta ir jei nesunku, atsiuskit krirma@gmail.com bet jau kai knygai, tai tikrai galejo dailiau pamegzt. musu forumietes tikrai nosi gali aukstai pariesti ir is musu darbeliu gautusi puiki knyga thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirkau tą knygelę knygyne prieš porą metų, matyt, tai buvo antrasis leidimas smile.gif .

Pabaigiau ir aš savo dobiliukus wub.gif
Siūlai man nepatinka, bet ką darysi, iki kol rasiu baltiką, teks verstis tuo, ką turiu.
Karoliukai balti Guettermann 9/0
user posted image
Atsakyti
čia mano pirmosios riešinės. blush2.gif ant tautiškumo patraukė smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2012 03 15, 11:44)
čia mano pirmosios riešinės.  blush2.gif  ant tautiškumo patraukė smile.gif

Pirmosios?! doh.gif blink.gif Aiktusau.... blink.gif Ir spalvotos blink.gif Labai gražios! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Red&Red: 15 kovo 2012 - 12:01