Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Laba grazu. O nyksciui anga kaip padaryti? Susiuvimo vietoj gal tiesiog nesusiuti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2012 03 10, 11:05)
Laba grazu. O nyksciui anga kaip padaryti? Susiuvimo vietoj gal tiesiog nesusiuti? blush2.gif

dekui, taip, taip ir dariau, nesusiuvau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mergaitės kas mezgate riešines 4 virbalais: kiek akių vidutiniškai užmetate? mano riešas 16cm, užmečiau 48 akis. Nu truputį pamezgiau ir jaučiu kad gali būti mažoka. Siūlai nėra patys storiausi (tikras pirštines daryčiau iš storesnių) karoliukai 11nr.
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2012 03 10, 10:22)
dekui, taip, taip ir dariau, nesusiuvau smile.gif

patogu pirštui?
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 03 10, 12:07)

patogu pirštui?

Labai patogu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
mergaitės kas mezgate riešines 4 virbalais: kiek akių vidutiniškai užmetate? mano riešas 16cm, užmečiau 48 akis. Nu truputį pamezgiau ir jaučiu kad gali būti mažoka. Siūlai nėra patys storiausi (tikras pirštines daryčiau iš storesnių) karoliukai 11nr.

nelabai isivaizduoju kaip megzti riesines 4 virbalais? g.gif kaip kojines?
Atsakyti
Man kažkaip nesižiūri ilgos riešinės, labai reikia raštą parinkti, kad nesitrintų karoliukai kur nereikia.
Atsakyti
Sveikutes,gal jus man atsakysite,as nesuprantu,su tais karoliukais ant siulo. Tai is kur zinoti kiek ju reiks tam rastui ir kiek susiverti,ir kaip susiverti toki kieki ant to pacio mezgamo siulo? Nu paaiskinkit man doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 03 10, 14:43)
nelabai isivaizduoju kaip megzti riesines 4 virbalais? g.gif  kaip kojines?

nu kaip pirštinę
Atsakyti
Karoliukai veriami ant riešinės su paprastu siūlu ir adata. Paimkit ploną adatą, ant jos ploną siūlą siuvimui, galus suriškit. Per tą apskritimą perverkit savo mezgimo siūlą, gausis kad jie susikibę. Veriat karoliukus ant adatos ir nustumiat per abu siūlus kol karoliukas atsiduria ant mezgimo siūlo.
Pasiskaičiuokit kiek raštui reikia karoliukų pagal raštą, jei raštas kartojasi, paskaičiuokit kiek reikia vienai daliai ir padauginkit iš kartų kiek kartosit raštą. Kad žinoti kiek jau suvėrėt karoliukų, apsiskaičiuokit kiek telpa karoliukų ant suverto siūlo 1cm. Tarkim 1cm = 10 karoliukų. Jums tarkim reikia 500 karoliukų. Tai vadinasi 50cm mezgimo siūlo su karoliukais, + kokių 20-30 atsargai.
Tikiuosi padėjau.
Atsakyti
Sveikos,
Papildyta:

patogu pirštui?

Su karoliukais neisivaizduoju kaip megzti 4 virbalais, nes nesigauna ripsas, bet paprastoms as dejau 52 akis. Mano riesas irgi 16 cm (keli psl. atgal yra baltos imesta foto) 4u.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš. Raštelis jau kartojas, bet riešinės kitos tongue.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutės mezgėjėlės, kankinuosi jau kelios dienos, bet niekaip neperprantu kaip megzti tas gražuoles riešines ir nerandu niekur informacijos, gal kuri esat mezgusi ir galėtumėte apšviesti blush2.gif

štai jos:
http://imageshack.us...bae2caa9d0.jpg/

Būsiu labai dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti