Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Sveikos mezgejėles, gal galėtumėte patarti kokio dydžio reikėtų ir iš kur pattikima pirkti Guterman koroliukų riešinėms mezgant Baltikos siūlais.Noriu numegzti riešines dukros pirmai mokytojai.Gal kuri turit patirties.Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 03 07, 21:54)
Sveikos mezgejėles, gal galėtumėte patarti kokio dydžio reikėtų ir iš kur pattikima pirkti Guterman koroliukų riešinėms mezgant Baltikos siūlais.Noriu numegzti riešines dukros pirmai mokytojai.Gal kuri turit patirties.Būčiau dėkinga.

Esu pirkusi iš SIDABRO NAMŲ
2-2,5 mm
Siūlai - Baltika
Atsakyti
Atleiskite merginos, gal visko neperziurejau, bet ar yra kazkur vaizdine schema - kaip susiuti riesines - kad visiskai nesimatytu siules (sujungimo). Nes kiek esu siuvusi, tai vistiek matosi. Gal yra kazkoks nematomas sumezgimo budas? kazkada maciau mugeje riesines - tai buvo taip susiuta kad negalejau atskirti kur siule - tada man parode kurioje vietoje. taigi numezgiau dar vienas riesines ir jau norisi susiuti taip kad nesimatytu Aciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Svajone_ @ 2012 03 08, 09:51)
Atleiskite merginos, gal visko neperziurejau, bet ar yra kazkur vaizdine schema - kaip susiuti riesines - kad visiskai nesimatytu siules (sujungimo). Nes kiek esu siuvusi, tai vistiek matosi. Gal yra kazkoks nematomas sumezgimo budas? kazkada maciau mugeje riesines - tai buvo taip susiuta kad negalejau atskirti kur siule - tada man parode kurioje vietoje. taigi numezgiau dar vienas riesines ir jau norisi susiuti taip kad nesimatytu Aciu.  ax.gif

Taip ir norisi jums diržiuką paimt tongue.gif lotuliukas.gif Du puslapiai atgal.
Aš siuvu iš gerosios pusės. Mat taip gaunasi geriausias variantas
Atsakyti
QUOTE(_Svajone_ @ 2012 03 08, 09:51)
Atleiskite merginos, gal visko neperziurejau, bet ar yra kazkur vaizdine schema - kaip susiuti riesines - kad visiskai nesimatytu siules (sujungimo). Nes kiek esu siuvusi, tai vistiek matosi. Gal yra kazkoks nematomas sumezgimo budas? kazkada maciau mugeje riesines - tai buvo taip susiuta kad negalejau atskirti kur siule - tada man parode kurioje vietoje. taigi numezgiau dar vienas riesines ir jau norisi susiuti taip kad nesimatytu Aciu.  ax.gif

as suneriu vaseliu, pasiziurek atgal pora puslapiu. ir tikrai devint nesimato sujungimo
Atsakyti
Saulėlydi, ačiūūūū Jums 4u.gif . Lekiu žvalgytis.
Papildyta:
Merginos, aš vėl su klausimu.Žinau gal ir neįmanoma atsakyti, ar užtektų 20 gramų Guterman karoliukų vienai riešinei, porai 40 gramų.Perku ir abejoju kiek pirkti.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2012 03 08, 10:36)
Merginos, aš vėl su klausimu.Žinau gal ir neįmanoma atsakyti,  ar užtektų 20 gramų Guterman karoliukų vienai riešinei, porai 40 gramų.Perku ir abejoju kiek pirkti.

20 gramų užteks porai, o jei neperkrautas raštas, tai ir dviem porom.
Atsakyti
Ačiūūūū visoms dar kartelį 4u.gif .Karoliukai yra wub.gif , siūlai yra wub.gif , beliks pasirodyti su rezultatu.
Atsakyti
aš šįkart noriu pasirodyti su mocherinukėmis, pasigaminau jau pavasariui, nes labai jo jau laukiu 4u.gif

user posted image

prie šių riešinių galima dėvėti

user posted image
Atsakyti
KOKIA STILINGA BŪSI thumbup.gif
Atsakyti
Nelita, labai gražios riešinės ir palaidinė wub.gif

Aš atnešu parodyti paprastutes megztas ir karoliukais siuvinėtas riešines.. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Rodausi ir as. ax.gif Labai norejau isbandyti riesiniu mezgima. Stai kas gavosi.... karoliukai tokie chamelioniniai, bet kaip visada nuotrauka to neatskleidzia....

user posted image

Is arciau

user posted image
Atsakyti