Labas rytas.
Vieną numezgiau ir antrai susivėriau karoliukus ant Gazzal classic
Siūlas labai minkštas, smagus megzt. Storis ir metražas lygiai kaip Balticos. Bet bijau, kaip nešiosis. Ar nesiburbuliuos, nesivels. Turkiški gi. Nebandėt?
Sveikos
pradėjau megzti riešines su dobiliuku rašteliu. Susivėriau Preciosa bordo karoliukus ant latviškos vilnos, pamezgiau kelis raportėlius ir nežinau... Nesižiūri visai ta raudona, o ir latviška vilna nepatinka ...
Nesuprantu - raštas kažkoks išsitempęs, nors virbalai 1,25 ir labai jau stengiuosi tvirtai megzti...
Nesuprantu, kame problema.
Žodžiu, einu skaityti Baltikos aprašymo ir bandysiu ieškoti atitikmens...
O karoliukai vis dėl to ryškiausi balti...
Kas mezgat su Baltika ir naudojat Güttermann karoliukus, kurį dydį veriat?
pradėjau megzti riešines su dobiliuku rašteliu. Susivėriau Preciosa bordo karoliukus ant latviškos vilnos, pamezgiau kelis raportėlius ir nežinau... Nesižiūri visai ta raudona, o ir latviška vilna nepatinka ...
Nesuprantu - raštas kažkoks išsitempęs, nors virbalai 1,25 ir labai jau stengiuosi tvirtai megzti...
Nesuprantu, kame problema.
Žodžiu, einu skaityti Baltikos aprašymo ir bandysiu ieškoti atitikmens...
O karoliukai vis dėl to ryškiausi balti...
Kas mezgat su Baltika ir naudojat Güttermann karoliukus, kurį dydį veriat?
ANT BALTIKOS Vėriau 9 nr.
DABAR PRECOSIA ORNELA 9 ANT KVATRO juodo siūlo NETGI RYŠKIAI ŽIŪRISI,sakyčiau o karoliukai tie patys kur buvo ant rožinio latviško siūlo va kur foto
DABAR PRECOSIA ORNELA 9 ANT KVATRO juodo siūlo NETGI RYŠKIAI ŽIŪRISI,sakyčiau o karoliukai tie patys kur buvo ant rožinio latviško siūlo va kur foto
QUOTE(siaudukes @ 2012 03 02, 10:50)
ANT BALTIKOS Vėriau 9 nr.
tai čia Baltika?
labai dailu ir gražus raštas
šitas ružavas latviškas,
baltiką turėjus tik juodą-super siūlas man
baltiką turėjus tik juodą-super siūlas man
dar turiu klausimuką apie Baltiką
radau aprašymą, kad ten 50 g ir rašo 250 m . Tai čia tame matkelyje tiek metrų, ar šimte gramų?..
radau aprašymą, kad ten 50 g ir rašo 250 m . Tai čia tame matkelyje tiek metrų, ar šimte gramų?..
taip išeina kad vienam matkelyj,nes man gavosi vienos riešinės iš 60akių,tai jau ilgos ir dar galiukas liko
QUOTE(siaudukes @ 2012 03 02, 11:44)
taip išeina kad vienam matkelyj,nes man gavosi vienos riešinės iš 60akių,tai jau ilgos ir dar galiukas liko
va va, dar apie akių skaičių prie to savo nesėkmingo bandymo...
Uždėjau 46 akis, tai gavosi baisiai ilgos.... ne daugiau 5 cm liko iki alkūnės
Nu žodžiu nesuprantu aš tų latviškų siūlų..
nu net pamatuosiu
60 akių-15cm.senos ir stipriai nutasytos riešinės
dabar mezgamos - 55 akys-13 cm
As vis dar kankinuosi su pirma riesine Bet kad nenutrenkciau is viso i sali, tai tarpe dar paprastas be karoliuku nusimezgiau riesienes, per pus trumpiau uztrukau 2, nei kad su karoliukais 1 iveiksiu
O as galiu ispeti apie biseri pirkta is Silver city... Kai esu zalia, tia uzsipirkau biserio, kuris kaip pamatysit siaubingas visi karokiukai belenkokiu formu Pasimokiau, daugiau is ten nebepirksiu, o dabar ka jau padarysi sunaudosiu sitoms, bus ne tik kad prisvile siulai, bet ir karoliukai
Papildyta:
Gal galit parasyti kur Kaune galima nusipirkti Balticos siulo? Ar yra kokioj Casa Lanoj Galvoju dukriukui su Hello Kitty kaciuku numegzti, bet va dabar noriu normalaus siulo
O as galiu ispeti apie biseri pirkta is Silver city... Kai esu zalia, tia uzsipirkau biserio, kuris kaip pamatysit siaubingas visi karokiukai belenkokiu formu Pasimokiau, daugiau is ten nebepirksiu, o dabar ka jau padarysi sunaudosiu sitoms, bus ne tik kad prisvile siulai, bet ir karoliukai
Papildyta:
Gal galit parasyti kur Kaune galima nusipirkti Balticos siulo? Ar yra kokioj Casa Lanoj Galvoju dukriukui su Hello Kitty kaciuku numegzti, bet va dabar noriu normalaus siulo
QUOTE(siaudukes @ 2012 03 02, 11:58)
nu net pamatuosiu
turiu ankstesnes irgi iš latviškų siūlų. Pamatavau - 46 akys - 15 cm...
matyt, nemoku megzti...
nors pirmąsias mezgiau iš kažkokios labai plonos vilnos, tai 50 akių kokie 10 cm tikrai. Neturiu čia, negaliu tiksliai pamatuoti.
Ta latviška vilna matyt labai skirtinga irgi.... Pirkau be jokių įpakavimų, aprašymų, tai ir nežinau...
[quote=Spindulia,2012 03 02, 13:05]
Gal galit parasyti kur Kaune galima nusipirkti Balticos siulo?
Kauno bazėse yra 6 sandelys 1,2 vieta
ir Raudonas pasazas 2 sale 13 vieta, taip pat Savanorių pr prie Laisvės alėjos.
Gal galit parasyti kur Kaune galima nusipirkti Balticos siulo?
Kauno bazėse yra 6 sandelys 1,2 vieta
ir Raudonas pasazas 2 sale 13 vieta, taip pat Savanorių pr prie Laisvės alėjos.