Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(siaudukes @ 2012 02 28, 18:42)
biggrin.gif KVATRO virdzinijos  vilna 100%50 gr. 185m. tongue.gif

Kur juos pamatyt galima? Pasigooglinau, tai man tik Audi automobilius rodo lotuliukas.gif Dar Siuzi lotuliukas.gif Kiek kainuoja maždaug? Brangesni už Baltiką?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 28, 20:57)
Kur juos pamatyt galima? Pasigooglinau, tai man tik Audi automobilius rodo lotuliukas.gif  Dar Siuzi lotuliukas.gif  Kiek kainuoja maždaug? Brangesni už Baltiką?

ir man tik audines rodo doh.gif
Atsakyti
siauduke 4u.gif aciu-viskas gerai...net nulekiau paziureti,nes buvau pamirsus lotuliukas.gif doh.gif ...
dziaugiuos,kad lukescius pateisino

o pas mus kvadro kainuoja tiek kiek baltika-4,80 lt..

O KODEL BALTIKA VELIASI-MAN NESIVELIA schmoll.gif ..VISISKAI..nesioju riesines ''namines'' kasdien-ir niekas nei velias,nei tamposi..o vat merino vilna man tamposi truputi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 28, 13:37)
veliau (kai grisiu is darbo) nufotkinsiu ir parodysiu kaip suneriu. gaunasi labai lygiai ir graziai. o sunerimas labai paprastas ir lengvas, greitai gaunasi.

ačiū, lauksiu 4u.gif
Atsakyti

Mano pirmasis blynas, tiksliau draugyste su karoletosiomis riesinemis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
smagu megzt ane , su karoliukais tongue.gif
jei rastas ner labiausiai sudetingas,tai .......... tongue.gif ir vidurnaktis ateina vis pasiziurint -ar gerai atrodo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudukes: 29 vasario 2012 - 18:35
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 29, 19:35)
smagu megzt ane , su karoliukais tongue.gif
jei rastas ner labiausiai sudetingas,tai .......... tongue.gif ir vidurnaktis ateina vis pasiziurint -ar gerai atrodo tongue.gif

lotuliukas.gif ka te vidurnaktis irnesakyk.gif -kai gerai ''kablys'' istringa ir kai labai labai norimos buna-reikia ziuret kad ausra netiketai neuzkluptu lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Niu visa ziema ziurejau ziurejau i jusu grozius, bet nedrysau pabandyti. As vis ne taip, kaip normalus zmones, kai atejo pavasaris pabandysiu riesines megzti.
Atsakyti
QUOTE(solialia @ 2012 02 28, 19:53)
Sveikos.  O man geriausi (aišku brangiausi smile.gif  )  Merino 100 %  100 g-1500m  21  lt  doh.gif .
  Sudedu tris siūlus ir gaunasi labai puikios nesiveliančios riešinės.
Bandžiau Virginijos, bet panešiojus prarado prekine išvaizdą.
  Aišku tokius brangius siūlus naudojau, nes reikėjo kad dovanos būtų kokybiškos.

as irgi turiu riesines is tu geriausiu-brangiausiu.kol mezgi,padovanoji,vaizdas grazus,o panesiojus apsibumbuliuoja ta merino vilna.baltika man kasdien trinant jokio bumbuliuko neparode.taip kad man kas brangiausia-tas geriausia,nepasitvirtino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 03 01, 19:35)
as irgi turiu riesines is tu geriausiu-brangiausiu.kol mezgi,padovanoji,vaizdas grazus,o panesiojus apsibumbuliuoja ta merino vilna.baltika man kasdien trinant jokio bumbuliuko neparode.taip kad man kas brangiausia-tas geriausia,nepasitvirtino  schmoll.gif

vat vat...musu kraste kaina dar negarantuoja KOKYBES...kad ir kaip gaila,daznai tai buna''durniaus mokestis''...mano akim ziurint,ne kaina rodo kokybe... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 03 01, 18:35)
as irgi turiu riesines is tu geriausiu-brangiausiu.kol mezgi,padovanoji,vaizdas grazus,o panesiojus apsibumbuliuoja ta merino vilna.

O kokia čia ta vilna? Kad nepataikyt. Nors aš vargu ar iš tokių plonų megzčiau, bet merino man patinka, švelni, tampri.
Gal kas mezgėt iš Merino Land? Ar verta kainos?

Ir gal galit pasidalint, kokie jūsų nusivylimai, tiek dėl siūlų, tiek dėl karoliukų? Aš savo ruožtu galiu įspėti dėl Knorr Prandell 6104 703 sidabrinio perlamutro – dar bemezgant karoliukai jau vietom nusitrynė ir pasidarė kaip pusiau skaidri plastmasė, bet ne visi, tai raštas toks vietom atrodė tikslus, vietom išplaukęs. Teko išardyt.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 03 01, 22:29)
O kokia čia ta vilna? Kad nepataikyt. Nors aš vargu ar iš tokių plonų megzčiau, bet merino man patinka, švelni, tampri.
Gal kas mezgėt iš Merino Land? Ar verta kainos?

Ir gal galit pasidalint, kokie jūsų nusivylimai, tiek dėl siūlų, tiek dėl karoliukų? Aš savo ruožtu galiu įspėti dėl Knorr Prandell 6104 703 sidabrinio perlamutro – dar bemezgant karoliukai jau vietom nusitrynė ir pasidarė kaip pusiau skaidri plastmasė, bet ne visi, tai raštas toks vietom atrodė tikslus, vietom išplaukęs. Teko išardyt.

merino vilna ne BBB firmos,bet kitokia,kuria Casa lana prekiauja berods Merino extra vadinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 kovo 2012 - 23:33