Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Nata* @ 2012 02 27, 18:51)
gal kas galite pasakyti, po kiek guttermann karoliukus perkate ir kiek gramų dėžutėje.

Kaži už 28 gramų dėžutę 9/0 2,85 euro čia daug?

15 gr. 4,8 lt sidabro namuose g.gif
Atsakyti
Yra labai panašūs siūlai, Alize Cashmira ir Alize Cashmira Fine, jų ir etiketės beveik vienodos, bet vienų 100 g - 300 metrų, o kitų 450 m. Čia galima palyginti: http://www.mezgyklel...ize-siulai.html.

Turiu vieną juodų Avantgarde matkelį, kurio nepanaudosiu. 50 g - 225 m. Parduočiau už 7 Lt (pirkau už 9,50). Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 27, 19:01)
15 gr. 4,8 lt sidabro namuose g.gif

tai praktiškai tas pats 4u.gif

ačiū už info smile.gif
Atsakyti
Bandau megzti is Snezinkos. Ziuresiu kas gausis. karoliukai lengvai susivere, nors raso, kad 50g/150 m.
Atsakyti
Aš mezgiau pirmąsias savo riešines iš Sniežinkos, patiko pats siūliukas, dvejas vaikiškas poras po 35 akis numezgiau. Dabar turiu iš Yanart, tai sniežinka malonesnis siūlas ir megzti ir nešioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 20, 19:04)
Nemoku gražiai susiūt. Vis siūdavau kabindama kilputę nuo virbalo, bet matyt reiks bandyt  kitaip...

Aš irgi siūdavau nepabaigus mezginio, kabindama akis. Bet ne itin dailiai gaunasi doh.gif

QUOTE(Krirma @ 2012 02 20, 21:43)
o as suneriu vaseliu. kai pabaigsiu tas kurias mezgu, parodysiu kaip gaunasi. visiskai nesimato sujungimo.

Pamokykit, jei galit, kaip vąšeliu reikia sumegzt 4u.gif Reikia užbaigti mezginį, ar akis kabint reikia?

Susiuvimas Radau tokią svetainę, kurį variantą geriausia naudot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaivora: 28 vasario 2012 - 10:48
QUOTE(Žoržett @ 2012 02 27, 11:51)
Krirma labai dailu, man juoda su raudona idealus derinys  wub.gif

O Alize plonesini nei Baltica ?

Ar iš viengubos Romos galima megzt ar geriau net nepradėt žaist ?

Aš praktiškai visada mezgu iš Baltica, man labai tinka riešinėms tas siūlas. Iš vieno matkelio numezgu 3 riešines (1,5 poros smile.gif ) Alize siūlų nežinau, tai negaliu palyginti. Iš 1 Romos siūliuko nerizikavau, nors turiu planuose, nes turiu 1 Nr. virbalus smile.gif manau, kad tokiam mezginiui reikia smulkesnio diametro karoliukų, nes tabaluosis karoliukas ant to plono siūlo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2012 02 28, 11:35)
Aš irgi siūdavau nepabaigus mezginio, kabindama akis. Bet ne itin dailiai gaunasi  doh.gif
Pamokykit, jei galit, kaip vąšeliu reikia sumegzt  4u.gif Reikia užbaigti mezginį, ar akis kabint reikia?

Susiuvimas Radau tokią svetainę, kurį variantą geriausia naudot?

veliau (kai grisiu is darbo) nufotkinsiu ir parodysiu kaip suneriu. gaunasi labai lygiai ir graziai. o sunerimas labai paprastas ir lengvas, greitai gaunasi.
Atsakyti
tikli,nuostabus siulai-svelnus,siltuciai ir slysta mezgant kaip silkas tarp pirstu wub.gif
(ar viskas tvarkoj g.gif gavai?)
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 28, 15:59)
tikli,nuostabus siulai-svelnus,siltuciai ir slysta mezgant kaip silkas tarp pirstu wub.gif
(ar viskas tvarkoj g.gif gavai?)

Šnibždukės, pasakykit ir mums, kokie tie geručiai siūlai mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif KVATRO virdzinijos vilna 100%50 gr. 185m. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. O man geriausi (aišku brangiausi smile.gif ) Merino 100 % 100 g-1500m 21 lt doh.gif .
Sudedu tris siūlus ir gaunasi labai puikios nesiveliančios riešinės.
Bandžiau Virginijos, bet panešiojus prarado prekine išvaizdą.
Aišku tokius brangius siūlus naudojau, nes reikėjo kad dovanos būtų kokybiškos.
Atsakyti