labai dailiai numegzta
vakar pabaigtos. siulai alize, karoliukai cekiski us gelsvu atspalviu. ikeliu dvi nuotraukas, nezinau ar matysis tikroji karoliuku spalva.
graaažu
ir kruopštu
labai patiko kraštas
ir kruopštu
labai patiko kraštas
QUOTE(Krirma @ 2012 02 26, 16:41)
vakar pabaigtos. siulai alize, karoliukai cekiski us gelsvu atspalviu. ikeliu dvi nuotraukas, nezinau ar matysis tikroji karoliuku spalva.
laaabai daaailu
Krirma, labai dailu Ir tas gvazdikas toks nostalgiškas Ar tik ne vasario 23 proga?
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 02 26, 22:49)
Krirma, labai dailu Ir tas gvazdikas toks nostalgiškas Ar tik ne vasario 23 proga?
o kaipgi ne? padovanojau vyrui (visgi tarybinej armijoj tarnavo) ir paskui panaudojau dar ir savo tikslais
Aciukas visoms uz pagyrimus. sis darbelis isties pareikalavo daugiau kruopstumo, nes ir siulai plonyciai ir karoliukais labai smulkus.
Krirma labai dailu, man juoda su raudona idealus derinys
O Alize plonesini nei Baltica ?
Ar iš viengubos Romos galima megzt ar geriau net nepradėt žaist ?
QUOTE(jurcib1 @ 2012 02 25, 13:02)
Sveiki , ieskau nebrangiu juodu riesiniu laukiu i AZ
Jau radau dabar tik laukiu kol atsius
Šiek tiek kitokios riešinės:)
QUOTE(Žoržett @ 2012 02 27, 11:51)
Krirma labai dailu, man juoda su raudona idealus derinys
is Baltikos dar nebandziau megzti, bet man toks keistas dalykas ivyko su tais Alize siulais. Kai pirkau pirma matkeli metrazas buvo 100g. - 450 m. Dabar pirkau lyg ir toki pati ir is ten pat, taciau i ta pirma siula situ raudonu karoliuku niekaip negalejau imontuot, o i antra kuo laisviausiai. Arba etiketes sumaisytos arba metrazas ne tas uzrasytas. nes ir vizualiai padejus abu siulus salia skiriasi plonumas.
gal kas galite pasakyti, po kiek guttermann karoliukus perkate ir kiek gramų dėžutėje.
Kaži už 28 gramų dėžutę 9/0 2,85 euro čia daug?
Kaži už 28 gramų dėžutę 9/0 2,85 euro čia daug?
QUOTE(Krirma @ 2012 02 27, 18:24)
is Baltikos dar nebandziau megzti, bet man toks keistas dalykas ivyko su tais Alize siulais. Kai pirkau pirma matkeli metrazas buvo 100g. - 450 m. Dabar pirkau lyg ir toki pati ir is ten pat, taciau i ta pirma siula situ raudonu karoliuku niekaip negalejau imontuot, o i antra kuo laisviausiai. Arba etiketes sumaisytos arba metrazas ne tas uzrasytas. nes ir vizualiai padejus abu siulus salia skiriasi plonumas.
aš šiandien Alize pirkau, paduodama matkiuką pardavėja paklausė plonesnių ar storesnių ir davė iš tos pačios lentynos, vadinas žino kažką, kad gavimas skirtingas būna.
Psio gaišinat čia mane su savo forumu lekiu vert karoliukų