Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

labai dailiai numegzta thumbup.gif
Atsakyti
vakar pabaigtos. siulai alize, karoliukai cekiski us gelsvu atspalviu. ikeliu dvi nuotraukas, nezinau ar matysis tikroji karoliuku spalva.

user posted image
user posted image
Atsakyti
graaažu 4u.gif
ir kruopštu 4u.gif
labai patiko kraštas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 26, 16:41)
vakar pabaigtos. siulai alize, karoliukai cekiski us gelsvu atspalviu. ikeliu dvi nuotraukas, nezinau ar matysis tikroji karoliuku spalva.

user posted image
user posted image

laaabai daaailu wub.gif
Atsakyti
Krirma, labai dailu thumbup.gif Ir tas gvazdikas toks nostalgiškas wub.gif Ar tik ne vasario 23 proga? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 02 26, 22:49)
Krirma, labai dailu  thumbup.gif Ir tas gvazdikas toks nostalgiškas  wub.gif Ar tik ne vasario 23 proga?  g.gif  lotuliukas.gif

o kaipgi ne? smile.gif padovanojau vyrui (visgi tarybinej armijoj tarnavo) ir paskui panaudojau dar ir savo tikslais blush2.gif

Aciukas visoms uz pagyrimus. sis darbelis isties pareikalavo daugiau kruopstumo, nes ir siulai plonyciai ir karoliukais labai smulkus.
Atsakyti
Krirma labai dailu, man juoda su raudona idealus derinys wub.gif

O Alize plonesini nei Baltica ?

Ar iš viengubos Romos galima megzt ar geriau net nepradėt žaist ?
Atsakyti
QUOTE(jurcib1 @ 2012 02 25, 13:02)
Sveiki , ieskau nebrangiu juodu riesiniu smile.gif laukiu i AZ  4u.gif

Jau radau smile.gif dabar tik laukiu kol atsius ax.gif
Atsakyti
Šiek tiek kitokios riešinės:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 02 27, 11:51)
Krirma labai dailu, man juoda su raudona idealus derinys  wub.gif

O Alize plonesini nei Baltica ?

Ar iš viengubos Romos galima megzt ar geriau net nepradėt žaist ?

is Baltikos dar nebandziau megzti, bet man toks keistas dalykas ivyko su tais Alize siulais. Kai pirkau pirma matkeli metrazas buvo 100g. - 450 m. Dabar pirkau lyg ir toki pati ir is ten pat, taciau i ta pirma siula situ raudonu karoliuku niekaip negalejau imontuot, o i antra kuo laisviausiai. g.gif Arba etiketes sumaisytos arba metrazas ne tas uzrasytas. nes ir vizualiai padejus abu siulus salia skiriasi plonumas.
Atsakyti
gal kas galite pasakyti, po kiek guttermann karoliukus perkate ir kiek gramų dėžutėje.

Kaži už 28 gramų dėžutę 9/0 2,85 euro čia daug?
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 27, 18:24)
is Baltikos dar nebandziau megzti, bet man toks keistas dalykas ivyko su tais Alize siulais. Kai pirkau pirma matkeli metrazas buvo 100g. - 450 m. Dabar pirkau lyg ir toki pati ir is ten pat, taciau i ta pirma siula situ raudonu karoliuku niekaip negalejau imontuot, o i antra kuo laisviausiai.  g.gif Arba etiketes sumaisytos arba metrazas ne tas uzrasytas. nes ir vizualiai padejus abu siulus salia skiriasi plonumas.

aš šiandien Alize pirkau, paduodama matkiuką pardavėja paklausė plonesnių ar storesnių ir davė iš tos pačios lentynos, vadinas žino kažką, kad gavimas skirtingas būna.
Psio gaišinat čia mane su savo forumu biggrin.gif biggrin.gif lekiu vert karoliukų biggrin.gif
Atsakyti