mezgu savo pirmasias riesines, tik karoliukai susimezga nelygiai, verciasi kurion nors pusen, bet atstatyt tiesiai neina, ka ne taip darau? karoliukai vokiski 2.5mm,pirkti akropolyje, siulai baltika....
QUOTE(Cirkas @ 2012 01 17, 22:17)
mezgu savo pirmasias riesines, tik karoliukai susimezga nelygiai, verciasi kurion nors pusen, bet atstatyt tiesiai neina, ka ne taip darau? karoliukai vokiski 2.5mm,pirkti akropolyje, siulai baltika....
per didele karoliuku skylute per laisva jiems,uz tai ir griuvineja
QUOTE(Cirkas @ 2012 01 18, 00:17)
Man ir taip buvo su pirmom, kol susigaudžiau kaip teisingai karoliuką įterpti
Siūlau labai atidžiai įsižiūrėti į piešinį pirmoje temos žinutėje.
Oho, kiek grožybių visos primezgėt jau ir vienos už kitas gražesnės
O kokio ilgio riešines paprastai mezgat?
O kokio ilgio riešines paprastai mezgat?
Nauja pora riešinių:
Grignasco flavia siūliukai (100% Lana Vergine Merino), Gutermann 11/0 karoliukai, iki 16 cm riešui, 10 cm plotis.
Grignasco flavia siūliukai (100% Lana Vergine Merino), Gutermann 11/0 karoliukai, iki 16 cm riešui, 10 cm plotis.
vaidadim,daili samanine spalva,o karoliuku kokia spalva?
tik kam taip rankas apkarpei?
tik kam taip rankas apkarpei?
Karoliukai kokie matosi, tokie ir yra Tamsiai žali, ne tokie samaniški kaip siūliukai Pirštai nekarpyti, tiesiog baltą paklodę labiau nubalinau ir raukšles išlyginau Pirštai kampuoti
VaidaDim, labai gražios
Vaida, gražu
Ar turi patirties su tais siūlais?
Jie storoki juk? Aš suknelę iš jų mezgiausia, tai matosi, kad nori pumpuruotis
Ar turi patirties su tais siūlais?
Jie storoki juk? Aš suknelę iš jų mezgiausia, tai matosi, kad nori pumpuruotis
VaidaDim, labai dailios riešinės
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 18, 18:00)
Nauja pora riešinių:
Labai dailios