Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

nu jooooo blink.gif per du vakarus viena riešinė išeina,jei nieks netrukdo mažai rankelei ir kuklesniu rašteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 22, 01:01)
Aciu labai  4u.gif 
Reiskias pas mane siulas stipriai per plonas ir aisku atitinkamai virbalai per laibi  doh.gif  Siulai "Bee Home", o virbalai 1.25, nes bandziausi su 2, tai per stori siulams pasirode  smile.gif
Nu ka gal kaip nors atvargsiu as jas  doh.gif  O rankai tai laibai bus  mirksiukas.gif
Kai bent viena ranka iveiksiu parodysiu prie ko cia taip kankinaus  doh.gif

būtinai parodyk
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 22, 08:40)
nu jooooo blink.gif per du vakarus viena riešinė išeina,jei nieks netrukdo mažai rankelei ir kuklesniu rašteliu g.gif

tai va va ir as pasiskaiciau kad cia mazdaug per savaite galima drasiai numegzti bent jau viena, o pagal mane tai ne velnio lotuliukas.gif
Na as mezgu situo rasteliu rastelis ir siek tiek ilgesnes 70 uzmetus akiu.
Atsakyti
Mano šios irgi pirmosios buvo thumbup.gif
Atsakyti
Juodos su juodais karoliukais
user posted image
Atsakyti
[quote=*Radvileee,2012 02 23, 13:24]
Juodos su juodais karoliukais
[
Labai įdomus ir gražus variantas thumbup.gif

Vakar pradėjau megzt žalią Balticos siūlą su šviesiai žaliu toho biseriu. Biseriukas toks lygučiukas vienodukas ir toks įdomus - kaip barchatinis kad būtų. Neteko niekam megzt iš tokio, kažin kaip nešiosis?
Jei kam įdomu, pirkau iš čia(dabar mezgu Nr.TR-11-15F, labai sunkiai šiandien vartosi tie jų puslapiai):
http://www.hobbyline...-110-22mm/page/
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 20, 19:34)
ką tik nuo virbalų tongue.gif
user posted image
realiai spalva matiškai rožinė,o karoliukas karamelinis su blizgiu

thumbup.gif Puikios, labai dailiai numegztos mirksiukas.gif
Pirmą akį nukeli?
Atsakyti
acha 4u.gif
Atsakyti
Rodau nauja darbeli. Nors man jis nera vykes sad.gif Siulai - merino vilnele. Karoliukai verti ant papildomo medvilninio siuliuko. Daugiau taip nebedarysiu, nes karoliukiai issideste netvarkingai. Ner kaip net pakoraguoti angel_sadangel.gif. Na, gerai, kad bent jau siltas darbelis gavos, tikiuosi, pusseserei patiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki , ieskau nebrangiu juodu riesiniu smile.gif laukiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas galetu padeti issifruoti mezgimo zenkliukus siu riesiuniu blush2.gif 4u.gif

http://club.osinka.r...1136368#1136368

Atsakyti
user posted image
čia yra su svarovskiukais ir paprastais čekiškais karoliukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune27: 25 vasario 2012 - 21:03