Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(tiklis @ 2012 02 20, 23:13)
nera juodos ,tik kitu spalvu..vietoj baltikos juodos atsiradus ''kvatro'' .100 proc virginios vilna. vizuoaliai ziurint- vienas prie vieno baltika biggrin.gif  ,tik storesne. baltika buvo vyta is 3 pliooonu siuliuku,o kvatro jau is 4..bet preciosa 10 nr telpa cool.gif .spec pirkau pabandymui... taip kad nebus gal labai blogai...

O kaina - maždaug ta pati?
Aha, ir Midaros puslapy juodų nėra....
Atsakyti

pas mus jinai kainuoja tiek pat kiek ir baltika-4,80 lt...buvau bifki apsigavus-galvojau ,kad 10 centu brangesni biggrin.gif

gal veliau ir juodos baltikos atsiras g.gif ....bet dabar midara vietoj baltikos siuncia siultaskiam kvartro.taip man vietines siulines seimininke sake blush2.gif cia apie juodus blush2.gif
Atsakyti
Kiek daug gražių riešinių numezgėte wub.gif
Ir aš išbandžiau „kvatro“ siūliuką, bet man jis storokas pasirodė verysad.gif
Atsakyti
Visoms mezgėjoms pagyrimai, puikios riešinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vaida321 Ar darot kažkaip specialiai nykščiui išėmimą, ar tiesiog paliekate nesusiuvusi tą vietą?
O čia mano
user posted image
user posted image
Atsakyti
mielos merginos, eksperimentuoju vis su riešinėm, bet noriu labai jūsų patarimo.
Kiek suprantu daugiausiai mezgate "baltikos" siūlais, o kaip su karoliukais?
Kokius dažniausiai naudojat ir kur Vilniuje perkat?
Aš iki šiol naudojau kinietiškus, bet kol suveriu, tai rankos sudyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefisa @ 2012 02 21, 11:02)
mielos merginos, eksperimentuoju vis su riešinėm, bet noriu labai jūsų patarimo.
Kiek suprantu daugiausiai mezgate "baltikos" siūlais, o kaip su karoliukais?
Kokius dažniausiai naudojat ir kur Vilniuje perkat?
Aš iki šiol naudojau kinietiškus, bet kol suveriu, tai rankos sudyla doh.gif

naudoju siulus Alize, karoliukai - cekiski. kitokiu siulu kazkaip dar nebandziau. o karoliukus buvau kinietiskus susiverus ir siek tiek pamezgus viska isardziau ir daugiau nekeisiu cekisku ii jokius kitus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 21 vasario 2012 - 11:13
QUOTE(tiklis @ 2012 02 20, 23:13)
''kvatro'' .100 proc virginios vilna.

QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 21, 09:15)

Ir aš išbandžiau „kvatro“ siūliuką, bet man jis storokas pasirodė verysad.gif

O koks jo metražas? Nebeturit popieriuko?
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 02 21, 00:13)
nera juodos ,tik kitu spalvu..vietoj baltikos juodos atsiradus ''kvatro'' .100 proc virginios vilna. vizuoaliai ziurint- vienas prie vieno baltika biggrin.gif  ,tik storesne. baltika buvo vyta is 3 pliooonu siuliuku,o kvatro jau is 4..bet preciosa 10 nr telpa cool.gif .spec pirkau pabandymui... taip kad nebus gal labai blogai...

aš mezgu iš romos siūliukų. vilna 100%...ant vieno veriu karoliukus, o kitas laisvas. ta prasme mezgu iš dvigubo siūlo.
user posted image
user posted image
antrųjų man nepatiko karoliukų spalva, kai numezgiau tik pamačiau.......raštelis išsiliejo, net sunkiai įžiūrimas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 21 vasario 2012 - 13:56
Sveikos,

Pradejau savo pirmasias riesines su karoliukais, iveikiau ketvirti siaip ne taip doh.gif
Bet net nezinau ar iveiksiu doh.gif Jau suede kokia 24 valandas tas ketvirtis blink.gif Tai galvoju gal cia mano siulas toks plonas ir uztai man taip sunkiai ir ilgai mezgas?
Gal galit pasidalinti info, kiek jus mazdaug eiliu numezgat vienai riesinei? Nes as jei skaiciuojant gera ir bloga kaip 2 eiles jau iveikiau 40 eiliu, o geriausiu atveju dar tik ketvirtis riesines doh.gif
Atsakyti
Viena riešinė - maždaug 60 rašto eilių (iš viso 120). Aišku, priklauso nuo siūlo, virbalų storio, rankos laibumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo man_patinka_lietus: 21 vasario 2012 - 23:31
QUOTE(Spindulia @ 2012 02 22, 00:14)
Sveikos,

Pradejau savo pirmasias riesines su karoliukais, iveikiau ketvirti siaip ne taip  doh.gif
Bet net nezinau ar iveiksiu  doh.gif  Jau suede kokia 24 valandas tas ketvirtis  blink.gif  Tai galvoju gal cia mano siulas toks plonas ir uztai man taip sunkiai ir ilgai mezgas?
Gal galit pasidalinti info, kiek jus mazdaug eiliu numezgat vienai riesinei? Nes as jei skaiciuojant gera ir bloga kaip 2 eiles jau iveikiau 40 eiliu, o geriausiu atveju dar tik ketvirtis riesines  doh.gif

mano dvigubas siūlas, kaip jau rašiau. 60 rašto eilių. viso 120 . čia standartiškai rankai....
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Reiskias pas mane siulas stipriai per plonas ir aisku atitinkamai virbalai per laibi doh.gif Siulai "Bee Home", o virbalai 1.25, nes bandziausi su 2, tai per stori siulams pasirode smile.gif
Nu ka gal kaip nors atvargsiu as jas doh.gif O rankai tai laibai bus mirksiukas.gif
Kai bent viena ranka iveiksiu parodysiu prie ko cia taip kankinaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulia: 22 vasario 2012 - 00:04