QUOTE(Krirma @ 2012 02 20, 15:29)
manau, kad 40 sočiai tokiam vaikuciui, as ir sau esu 40 mezgusi
aciu
vaida321, labai dailios riešinės
QUOTE(^^Taupi mamyte^^ @ 2012 02 20, 14:18)
4metukai
6 ir 4 metų broliukams esu dovanojusi riešinukes, tai jas mezgiau uždėjusi po 32-35 akis.
ką tik nuo virbalų
realiai spalva matiškai rožinė,o karoliukas karamelinis su blizgiu
realiai spalva matiškai rožinė,o karoliukas karamelinis su blizgiu
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 20, 18:34)
Nuostabu Vogsiu raštelį
Nemoku gražiai susiūt. Vis siūdavau kabindama kilputę nuo virbalo, bet matyt reiks bandyt kitaip...
Vaida - gražu
Siaudukes - labai priimtinas spalvų derinys
Papildyta:
Su ilgesnėm šilčiau ir spartus vaikų rankovių trumpėjimas paprasčiau išsprendžiamas
Siaudukes - labai priimtinas spalvų derinys
Papildyta:
QUOTE(grete @ 2012 02 20, 19:31)
6 ir 4 metų broliukams esu dovanojusi riešinukes, tai jas mezgiau uždėjusi po 32-35 akis.
Su ilgesnėm šilčiau ir spartus vaikų rankovių trumpėjimas paprasčiau išsprendžiamas
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 20, 20:04)
Nemoku gražiai susiūt. Vis siūdavau kabindama kilputę nuo virbalo, bet matyt reiks bandyt kitaip...
uzbaigiu mezgini ir pradedu blogom akim,o paskui kabinu siudama taip ,kad bloga sueitu su bloga.blogoj pusej toks gelezinkelis gaunas,o gerojoj puse velnio
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 20, 22:31)
uzbaigiu mezgini ir pradedu blogom akim,o paskui kabinu siudama taip ,kad bloga sueitu su bloga.blogoj pusej toks gelezinkelis gaunas,o gerojoj puse velnio
o as suneriu vaseliu. kai pabaigsiu tas kurias mezgu, parodysiu kaip gaunasi. visiskai nesimato sujungimo.
Vaida321, labai dailios riesines ir grazi spalva. kokie cia siuliukai?
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2012 02 20, 19:34)
ką tik nuo virbalų
dailus darbelis
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 19, 15:22)
Labas.
Girdėjau, nebebus Balticos siūlų. Turiu užsipirkus, bet juodi jau baigiasi. Teks persimest ant kažkokių kitokių.
Kai atrasit tinkamus - gerus ir pigius - pasidalinkit informacija
Girdėjau, nebebus Balticos siūlų. Turiu užsipirkus, bet juodi jau baigiasi. Teks persimest ant kažkokių kitokių.
Kai atrasit tinkamus - gerus ir pigius - pasidalinkit informacija
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 20, 09:32)
Nesutikau. Turiu tik tamsiai mėlyną.
Papildyta:
O gal aš "paleidau antį". Žiūriu, Midaros puslapy atsiradę Baltica siūlai. Tai gal bus....
Papildyta:
O gal aš "paleidau antį". Žiūriu, Midaros puslapy atsiradę Baltica siūlai. Tai gal bus....
nera juodos ,tik kitu spalvu..vietoj baltikos juodos atsiradus ''kvatro'' .100 proc virginios vilna. vizuoaliai ziurint- vienas prie vieno baltika ,tik storesne. baltika buvo vyta is 3 pliooonu siuliuku,o kvatro jau is 4..bet preciosa 10 nr telpa .spec pirkau pabandymui... taip kad nebus gal labai blogai...