Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(jurakkk @ 2012 02 14, 09:45)
labai gražios thumbup.gif  gal galima schemutę blush2.gif

aisku galima, negaila. tik as emiau dalimis is sios schemos. puse mezgiau kaip priklauso, nuo puses rastas aukstyn kojomis. o kurios dalys atsirinksi pati. kazkada tokia pirstine mezgiau, graziai gavosi, tad isbandziau dali rasto ir ant riesines. kai numegsi, pasirodyk smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 02 14, 11:01)
drinks_cheers.gif visi nori eiti lengviausiu keliu.
O juk riešines galima pačioms persipaišyti pagal karoliukų išdėstymą.

thumbup.gif
ir man toks keliais - persipaisyti - riimtiniausias, nes noriu vis kazka naujo isbandyt ir taip, kaip kitos dar nedare smile.gif
Atsakyti
Ačiū Krirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 14, 11:00)
aciu smile.gif
o krasteliams tai siek tiek siula dar patraukiu kai mezgu naujoje eileje pirmas dvi akis, kad pasitemptu krastines akies siulas ir nebutu laisvas. nezinau ar suprasit mano paaiskinima. siulai Alize, mezgu tokiais plonais mociutes palikimo virbaliukais, gal jie kokio 1,5 nr. net nezinau, bet plonoki.

manau,kad supratau-aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Krirma Labai gražios riešinės 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Gražūs darbeliai mergytės 4u.gif Ir aš kartais pamezginėju. Ypač praeitom Kalėdom visas šeimos moteris apdovanojau. doh.gif

http://public.fotki....s/img-2523.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solialia: 14 vasario 2012 - 17:18
QUOTE(solialia @ 2012 02 14, 17:00)
Gražūs darbeliai mergytės  4u.gif  Ir aš kartais pamezginėju. Ypač praeitom Kalėdom visas šeimos moteris apdovanojau.  doh.gif

http://public.fotki....s/img-2523.html

gražu 4u.gif

kokie čia siūlai?
Atsakyti
Prašau kauniečių pagalbos: ryt būsiu bazėse, patarkite kur ieškoti karoliukų (gerų, ne kinietiškų) ir siūlų riešinių mezgimui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2012 02 17, 12:23)
Prašau kauniečių pagalbos: ryt būsiu bazėse, patarkite kur ieškoti karoliukų (gerų, ne kinietiškų) ir siūlų riešinių mezgimui.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

karoliuku daug daug Preciosa firmos kur raudonas 2,tam desiniam gale.o siulu kur Raudonas pasazas 2 paciam kairiam kampe,uz stiklo matysis prikabinta mezginiu.arba kur vadinasi Vakarine galerija,tokia alyvine spalva,6 sandely,kairej pusej wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 17 vasario 2012 - 12:30
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 17, 13:28)

bigsmile.gif Ačiū labai labai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turite riešinių su pelėdžiuku megimo schemą? Jos paprastai megztos be jokių karoliukų. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien svarovskiukų 40 vnt po 10 ct pabandysiu į kokią riešinę įkomponuot , kaži ar bus efektas ar tik pati dėl savęs žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 02 17, 17:23)
Nusipirkau šiandien svarovskiukų 40 vnt  po 10 ct pabandysiu į kokią riešinę įkomponuot , kaži ar bus efektas ar tik pati dėl savęs žinosiu smile.gif

O kur perkate juos? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti