Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

įspūdinga žuvis bigsmile.gif thumbup.gif net įdomu kad vyriškis panoro riešinių biggrin.gif
mano vidurėlis pripažino šitą šiltą dalykėlį
Atsakyti
Žuvis kopijuota blush2.gif vėliavą pati piešiau ir vėriau. Pradžioj jų "panorau" aš, nes jo vieno žvejybinio megztinio rankovės trumpokos. Bet kai numezgiau vieną riešinę su žuvim antros kitokios užsiprašė. vakare išbandė, sėdėjo tik su maikute ir riešinėm-pasirodo megztinio nebereikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arwena @ 2012 02 13, 16:01)
Žuvis kopijuota  blush2.gif vėliavą pati piešiau ir vėriau. Pradžioj jų "panorau" aš, nes jo vieno žvejybinio megztinio rankovės trumpokos. Bet kai numezgiau vieną riešinę su žuvim antros kitokios užsiprašė. vakare išbandė, sėdėjo tik su maikute ir riešinėm-pasirodo megztinio nebereikia. bigsmile.gif

vistiek zuvyte labai grazi thumbup.gif
rodausi su savo paskutinemis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
nuuuuuuuuu bigsmile.gif ispudinga wub.gif
Atsakyti
[quote=Krirma,2012 02 13, 20:00]

Oba, Krirma, kaip gražu... Lb lb
Atsakyti
dekoju uz pagyrimus smile.gif stengiausi blush2.gif norisi kazko neiprasto ir kitaip kad butu. is keliu motyvu sudeliojau i viena ir sis tas gavosi. ci kip liga tos riesines - kas uzmato - tam prireikia. jau kitos pakeliui - dovana krikstadukrai. tik va laiko mazoka... vyras juokiasi - jei darbas trukdo pomegiui - reikia mesti darba biggrin.gif
Atsakyti
Krirma, nuostabios riešinės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai paskutiniosios riesines labai,labai grazios wub.gif

o as noriu paklaust,ziuredama i jusu riesines ,lyginu su savosiomis-mano krasteliai tokie issiraite,o jusu lygus lygus,gal cia nuo siulu priklauso,o gal nuo mezgimo-mezgu is roma siulu 2 num, virbalais ir na gan kietai,bent man taip atrodo,nesuprantu kodel tie krasciukai man kaip su bangelemis,kai riesine uzsimaunu ant rankos tie issibangavimai issitempia ir atrodo graziai,bet kai nedevimos riesines ju krasciukai lyg garbanoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksreda: 14 vasario 2012 - 08:39
QUOTE(Krirma @ 2012 02 13, 19:00)
vistiek zuvyte labai grazi  thumbup.gif
user posted imageuser posted image

labai gražios thumbup.gif gal galima schemutę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 14, 08:45)
labai gražios thumbup.gif  gal galima schemutę blush2.gif

tik nesupykstam,bet sita fraze SM rankdarbiu temose jau topinė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2012 02 14, 09:38)
tikrai paskutiniosios riesines labai,labai grazios wub.gif

o as noriu paklaust,ziuredama i jusu riesines ,lyginu su savosiomis-mano krasteliai tokie issiraite,o jusu lygus lygus,gal cia nuo siulu priklauso,o gal nuo mezgimo-mezgu is roma siulu 2 num, virbalais ir na gan kietai,bent man taip atrodo,nesuprantu kodel tie krasciukai man kaip su bangelemis,kai riesine uzsimaunu ant rankos tie issibangavimai issitempia ir atrodo graziai,bet kai nedevimos riesines ju krasciukai lyg garbanoti blush2.gif

aciu smile.gif
o krasteliams tai siek tiek siula dar patraukiu kai mezgu naujoje eileje pirmas dvi akis, kad pasitemptu krastines akies siulas ir nebutu laisvas. nezinau ar suprasit mano paaiskinima. siulai Alize, mezgu tokiais plonais mociutes palikimo virbaliukais, gal jie kokio 1,5 nr. net nezinau, bet plonoki.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 14, 10:49)
tik nesupykstam,bet sita fraze SM rankdarbiu temose jau topinė lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif visi nori eiti lengviausiu keliu.
O juk riešines galima pačioms persipaišyti pagal karoliukų išdėstymą.

ŽUVIS GRAŽI 4u.gif
Atsakyti