įspūdinga žuvis net įdomu kad vyriškis panoro riešinių
mano vidurėlis pripažino šitą šiltą dalykėlį
Žuvis kopijuota vėliavą pati piešiau ir vėriau. Pradžioj jų "panorau" aš, nes jo vieno žvejybinio megztinio rankovės trumpokos. Bet kai numezgiau vieną riešinę su žuvim antros kitokios užsiprašė. vakare išbandė, sėdėjo tik su maikute ir riešinėm-pasirodo megztinio nebereikia.
QUOTE(Arwena @ 2012 02 13, 16:01)
Žuvis kopijuota vėliavą pati piešiau ir vėriau. Pradžioj jų "panorau" aš, nes jo vieno žvejybinio megztinio rankovės trumpokos. Bet kai numezgiau vieną riešinę su žuvim antros kitokios užsiprašė. vakare išbandė, sėdėjo tik su maikute ir riešinėm-pasirodo megztinio nebereikia.
vistiek zuvyte labai grazi
rodausi su savo paskutinemis
nuuuuuuuuu ispudinga
[quote=Krirma,2012 02 13, 20:00]
Oba, Krirma, kaip gražu... Lb lb
Oba, Krirma, kaip gražu... Lb lb
dekoju uz pagyrimus stengiausi norisi kazko neiprasto ir kitaip kad butu. is keliu motyvu sudeliojau i viena ir sis tas gavosi. ci kip liga tos riesines - kas uzmato - tam prireikia. jau kitos pakeliui - dovana krikstadukrai. tik va laiko mazoka... vyras juokiasi - jei darbas trukdo pomegiui - reikia mesti darba
Krirma, nuostabios riešinės
tikrai paskutiniosios riesines labai,labai grazios
o as noriu paklaust,ziuredama i jusu riesines ,lyginu su savosiomis-mano krasteliai tokie issiraite,o jusu lygus lygus,gal cia nuo siulu priklauso,o gal nuo mezgimo-mezgu is roma siulu 2 num, virbalais ir na gan kietai,bent man taip atrodo,nesuprantu kodel tie krasciukai man kaip su bangelemis,kai riesine uzsimaunu ant rankos tie issibangavimai issitempia ir atrodo graziai,bet kai nedevimos riesines ju krasciukai lyg garbanoti
o as noriu paklaust,ziuredama i jusu riesines ,lyginu su savosiomis-mano krasteliai tokie issiraite,o jusu lygus lygus,gal cia nuo siulu priklauso,o gal nuo mezgimo-mezgu is roma siulu 2 num, virbalais ir na gan kietai,bent man taip atrodo,nesuprantu kodel tie krasciukai man kaip su bangelemis,kai riesine uzsimaunu ant rankos tie issibangavimai issitempia ir atrodo graziai,bet kai nedevimos riesines ju krasciukai lyg garbanoti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 13, 19:00)
labai gražios gal galima schemutę
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 14, 08:45)
labai gražios gal galima schemutę
tik nesupykstam,bet sita fraze SM rankdarbiu temose jau topinė
QUOTE(Auksreda @ 2012 02 14, 09:38)
tikrai paskutiniosios riesines labai,labai grazios
aciu
o krasteliams tai siek tiek siula dar patraukiu kai mezgu naujoje eileje pirmas dvi akis, kad pasitemptu krastines akies siulas ir nebutu laisvas. nezinau ar suprasit mano paaiskinima. siulai Alize, mezgu tokiais plonais mociutes palikimo virbaliukais, gal jie kokio 1,5 nr. net nezinau, bet plonoki.
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 14, 10:49)
tik nesupykstam,bet sita fraze SM rankdarbiu temose jau topinė
visi nori eiti lengviausiu keliu.
O juk riešines galima pačioms persipaišyti pagal karoliukų išdėstymą.
ŽUVIS GRAŽI