Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

user posted image

Liaudiški motyvai... Karoliukai tik ne itin papuolė.
Atsakyti
Kas mezgate su presioca karoliukais spalvotais,ar jums spalva nenusiblukino karoliuku? Nieko nebesuprantu,man atrodo kad raudoni karoliukai spalva praranda bemezgant verysad.gif
Atsakyti
jei blizgūs raudoni, tai kai kurie praranda tą blizgesį unsure.gif dauguma išlieka geri, bet kai kurie išlieka be blizgučių ir jų mažiau matos verysad.gif
Atsakyti
man kai kurie jablonex ar preciosa,na tos pacios serijos,suverus juos ir perstuminejant,is vidaus blizgutis jau dingsta...arba spalva siula nudazo...
Atsakyti
Man vieni presioca kol numezgiau tai nusitryne, bet liko grazus tokie skadrus. rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai grazu riesines thumbup.gif . Reikes kada ir man pabandyti numegzti g.gif
Atsakyti
Dėkui už pagyras mano dobiliukams 4u.gif 4u.gif :4u:Kaip nešiosis- nežinau, pirmą kart iš jų mezgiau g.gif
Atsakyti
Dar vienos mažai draugytei

user posted image
Atsakyti
sveikutes,
prisiziurejau pas jus visokiausiu groziu ir uzsimaniau nusimegzti riesines ir as. tik kazkaip nelabai randu riesiniu rastu ar schemu. jei nesunku, prasau imesti nuorodeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 01 16, 22:33)
sveikutes,
prisiziurejau pas jus visokiausiu groziu ir uzsimaniau nusimegzti riesines ir as. tik kazkaip nelabai randu riesiniu rastu ar schemu. jei nesunku, prasau imesti nuorodeliu smile.gif

anos temutes paskutiniuose 2 puslapiukuose nuorodu buvo su schemutem,nereikia tik patingeti pavartyti wink.gif
Atsakyti
Sveikutes ,darbstuoleles,gal kas turit vaikisku riesiniu shemu? gal galetumet kokia nuorodele ar siaip shemuciu paskolint ,isanksto dekoju. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krirma @ 2012 01 16, 23:33)
sveikutes,

http://riesinestau.lt/rastu-schemos/
prasau labai daug graziu schemuciu
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2012 01 17, 16:38)
Sveikutes ,darbstuoleles,gal kas turit vaikisku riesiniu shemu? gal galetumet kokia nuorodele ar siaip shemuciu paskolint ,isanksto dekoju. 4u.gif
Papildyta:

http://riesinestau.lt/rastu-schemos/
prasau labai daug graziu schemuciu

aciu, po to kai parasiau, sitas ir pati radau smile.gif
Atsakyti