Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Gvadalupė @ 2012 02 06, 16:52)
Dar vienos:

Tik niekaip foto nesimato tikrosios siūlų ir karoliukų spalvos. Gal karoliukų aiškiau čia:

Labai, labai dailios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2012 02 06, 15:35)
ačiū, kad atsakėte..
taip pat ir aš darau, tačiau man taip gražiai nesigauna. Matyt reikia dar tampriau megzti. Ir įgūdžių įgūdžių nėra....  smile.gif

Kokio numerio virbaliukais mezgate? aš mezgu 1.25 addi virbaliukais, bet jie man linksta  doh.gif
Ar būna kam nors taip? Gal aš nemoku su tokiais megzti  biggrin.gif

mano kaip kabliai 1.25mm Addi verysad.gif

o as isdaviau baltika ir isbandziau Drops Alpaka smile.gif bet grisiu prie baltikos.sitos riesines bus tokios kasdienai,storesnes,pukuotukes

user posted image

Atsakyti
Olaiva, thumbup.gif
Ir spalvų derinukas koks! Man dažnai būna, kad, rodos, visai gražiai žiūrisi, kai pridedi prie siūlo karoliukų saują, net ir susiverus visai nieko, o pradedi megzt ir nebegražu... Taigi, pagarba.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2012 02 06, 17:58)
Olaiva,  thumbup.gif 
Ir spalvų derinukas koks! Man dažnai būna, kad, rodos,  visai gražiai žiūrisi, kai pridedi prie siūlo karoliukų saują, net ir susiverus visai nieko, o pradedi megzt ir nebegražu... Taigi, pagarba.

dekui.kol as karoliukus priderinau...siulas margas,pukas margas,ilgai stalciuj sitas matkelis lauke savo eiles biggrin.gif
Atsakyti
oje kiek naujienų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2012 02 06, 18:58)
net ir susiverus visai nieko, o pradedi megzt ir nebegražu... Taigi, pagarba.

Čia tu apie mane ? biggrin.gif

Olaivos spalvytės išties wub.gif

O aš kokia durna liga susirgau doh.gif doh.gif Jau turiu kokias 6 skirtingas riešines pradėtas doh.gif Pabandau ar gaunas ir jau naujų noriu, taip ir blaškaus vieną pamegzdama, kitą pamegzdama, tai ir neturiu niekaip nė sau, nė dovanoms ... smile.gif blyn tas Dvynio ženklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 02 06, 20:40)
Čia tu apie mane ?  biggrin.gif

Olaivos spalvytės išties  wub.gif

O aš kokia durna liga susirgau  doh.gif  doh.gif  Jau turiu kokias 6 skirtingas riešines pradėtas  doh.gif  Pabandau ar gaunas ir jau naujų noriu, taip ir blaškaus vieną pamegzdama, kitą pamegzdama, tai ir neturiu niekaip nė sau, nė dovanoms ... smile.gif  blyn tas Dvynio ženklas smile.gif

bet paskui kai uzbaiginesi viena po kitos,urmu,kaip bus faina.tada vel bus beda-nezinosi kurias mautis,kuriom puostis biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva, labai labai wub.gif Gaila kasdienai tokių mirksiukas.gif Nebent laikantis sąlygos kaip man anyta aiškino, kad "kiekvieną dieną privalai būt graži ir papuošalų netaupyti" biggrin.gif
Atsakyti
Olaiva labai gražu ir spalvos suderintos idealiai thumbup.gif
Atsakyti
dėkui bigsmile.gif
dar kirba noras isbandyti sitas spalvytes ax.gif bet vel,kol apvirskinsiu,kokiu karoliuku reikia,tai gali tik kitam saltam sezonui jos gautis biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
koki prabangūs siūlai ax.gif
o kaip mezginys nešiojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 07, 11:01)
dėkui bigsmile.gif
dar kirba noras isbandyti sitas spalvytes ax.gif bet vel,kol apvirskinsiu,kokiu karoliuku reikia,tai gali tik kitam saltam sezonui jos gautis biggrin.gif

o kokie cia siuliukai? siaip labai grazus
Atsakyti