Dailutės naujienos
Naujos maniškės
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 06, 02:38)
tai tada daug siulgaliu reikia suslepti,guzuotos gaunasi riesines
turi buti ir be siulo nutraukimo koks budas.jauciu,kad teks paciai ir ismeginti
turi buti ir be siulo nutraukimo koks budas.jauciu,kad teks paciai ir ismeginti
Kad guzuotos nesigauna. Gal ir yra koks būdas ir aš norėčiau, megzti, kad nereiktų nutraukti, nes labai jau daug laiko susigaišta kol siulus paslepi
QUOTE(astarim147 @ 2012 02 06, 10:31)
Kad guzuotos nesigauna. Gal ir yra koks būdas ir aš norėčiau, megzti, kad nereiktų nutraukti, nes labai jau daug laiko susigaišta kol siulus paslepi
manau tikrai imanoma blogojoj pusej pratempti ta siula
Red&Red, gražūs darbeliai įdomiai sugalvotas dėkliukas
Juodos su juodais karoliukais
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 06, 12:55)
manau tikrai imanoma blogojoj pusej pratempti ta siula
Ir as taip manau, kad įmanoma
Reiks pabandyt
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 06, 13:34)
Red&Red, gražūs darbeliai įdomiai sugalvotas dėkliukas
*Radvileee, labai gražios Jūsų riešinės
riešinių krašteliai be galo dailūs, atrodo, kaip apnerti.. kokiu būdu taip gražiai gaunasi?
QUOTE(Vismantė @ 2012 02 06, 16:25)
*Radvileee, labai gražios Jūsų riešinės
riešinių krašteliai be galo dailūs, atrodo, kaip apnerti.. kokiu būdu taip gražiai gaunasi?
ačiū kraštelio pirmą akį nukeliu ir siūliuką apsuku aplik ir tada gaunasi toks kraštelis
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 06, 15:29)
ačiū kraštelio pirmą akį nukeliu ir siūliuką apsuku aplik ir tada gaunasi toks kraštelis
ačiū, kad atsakėte..
taip pat ir aš darau, tačiau man taip gražiai nesigauna. Matyt reikia dar tampriau megzti. Ir įgūdžių įgūdžių nėra....
Kokio numerio virbaliukais mezgate? aš mezgu 1.25 addi virbaliukais, bet jie man linksta
Ar būna kam nors taip? Gal aš nemoku su tokiais megzti
QUOTE(Vismantė @ 2012 02 06, 16:35)
Kokio numerio virbaliukais mezgate? aš mezgu 1.25 addi virbaliukais, bet jie man linksta
sa mezgu su labai senais mociutes palikimo virbalais. jie man nelinksta, o siuolaikiniai kazkaip neatlaiko ir man. pabandyk pasiieskoti virbalu turguje pas diedukus, maciau kazkada tokius kaip mano.
QUOTE(Krirma @ 2012 02 06, 15:50)
sa mezgu su labai senais mociutes palikimo virbalais. jie man nelinksta, o siuolaikiniai kazkaip neatlaiko ir man. pabandyk pasiieskoti virbalu turguje pas diedukus, maciau kazkada tokius kaip mano.
ačiū..
bandysiu ieškoti, gal pasiseks
QUOTE(Gvadalupė @ 2012 02 06, 15:52)
Dar vienos:
spalva ir riešinės