Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

Dailutės naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Naujos maniškės
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 06, 02:38)
tai tada daug siulgaliu reikia suslepti,guzuotos gaunasi riesines  biggrin.gif
turi buti ir be siulo nutraukimo koks budas.jauciu,kad teks paciai ir ismeginti  rolleyes.gif

Kad guzuotos nesigauna. Gal ir yra koks būdas ir aš norėčiau, megzti, kad nereiktų nutraukti, nes labai jau daug laiko susigaišta kol siulus paslepi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 02 06, 10:31)
Kad guzuotos nesigauna. Gal ir yra koks būdas ir aš norėčiau, megzti, kad nereiktų nutraukti, nes labai jau daug laiko susigaišta kol siulus paslepi smile.gif

manau tikrai imanoma blogojoj pusej pratempti ta siula g.gif
Atsakyti
Va, mano pirmasis darbelis,panaudojant riešinių mezgimo techniką smile.gif Įdėkliukas telefonui ax.gif Juodi siūlai su permatomais karoliukais.
user posted image

Ir antram įdėkliukui numegztas katinėlis, tačiau neišėjo norėta idėja, tad idedu nesusiūtą unsure.gif Raudoni siūlai su juodais karoliukais.
user posted image
Atsakyti
Red&Red, gražūs darbeliai wub.gif įdomiai sugalvotas dėkliukas thumbup.gif

Juodos su juodais karoliukais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 02 06, 12:55)
manau tikrai imanoma blogojoj pusej pratempti ta siula g.gif

Ir as taip manau, kad įmanoma smile.gif
Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 06, 13:34)
Red&Red, gražūs darbeliai  wub.gif įdomiai sugalvotas dėkliukas  thumbup.gif

Juodos su juodais karoliukais

*Radvileee, labai gražios Jūsų riešinės wub.gif wub.gif wub.gif
riešinių krašteliai be galo dailūs, atrodo, kaip apnerti.. kokiu būdu taip gražiai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2012 02 06, 16:25)
*Radvileee, labai gražios Jūsų riešinės  wub.gif  wub.gif  wub.gif
riešinių krašteliai be galo dailūs, atrodo, kaip apnerti.. kokiu būdu taip gražiai gaunasi?

ačiū 4u.gif kraštelio pirmą akį nukeliu ir siūliuką apsuku aplik ir tada gaunasi toks kraštelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 02 06, 15:29)
ačiū  4u.gif kraštelio pirmą akį nukeliu ir siūliuką apsuku aplik ir tada gaunasi toks kraštelis  ax.gif

ačiū, kad atsakėte..
taip pat ir aš darau, tačiau man taip gražiai nesigauna. Matyt reikia dar tampriau megzti. Ir įgūdžių įgūdžių nėra.... smile.gif

Kokio numerio virbaliukais mezgate? aš mezgu 1.25 addi virbaliukais, bet jie man linksta doh.gif
Ar būna kam nors taip? Gal aš nemoku su tokiais megzti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vismantė: 06 vasario 2012 - 15:36
QUOTE(Vismantė @ 2012 02 06, 16:35)
Kokio numerio virbaliukais mezgate? aš mezgu 1.25 addi virbaliukais, bet jie man linksta  doh.gif
Ar būna kam nors taip? Gal aš nemoku su tokiais megzti  biggrin.gif

sa mezgu su labai senais mociutes palikimo virbalais. jie man nelinksta, o siuolaikiniai kazkaip neatlaiko ir man. pabandyk pasiieskoti virbalu turguje pas diedukus, maciau kazkada tokius kaip mano.
Atsakyti
Dar vienos:
user posted image

Tik niekaip foto nesimato tikrosios siūlų ir karoliukų spalvos. Gal karoliukų aiškiau čia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 06, 15:50)
sa mezgu su labai senais mociutes palikimo virbalais. jie man nelinksta, o siuolaikiniai kazkaip neatlaiko ir man. pabandyk pasiieskoti virbalu turguje pas diedukus, maciau kazkada tokius kaip mano.

ačiū..
bandysiu ieškoti, gal pasiseks bigsmile.gif

QUOTE(Gvadalupė @ 2012 02 06, 15:52)
Dar vienos:

spalva ir riešinės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti