[quote=Krirma,2012 02 03, 07:28]
dar vienos maniskes tik karoliuku spalva sunkiai gavosi isgauti. Siulai Alize, karoliukai cekiski rausvi perlamutriniai
Niu gražu ir tvarkinga, bet jau raštelį galėjai ir pati susikurt, kažko jis man labai jau pažystamas (manau supratai apie ką aš) būtų buvę dar šauniau
QUOTE(VaidaDim @ 2012 01 19, 11:48)
Pirmiausia ačiū už pagyras toms, kurios pagyrė
O dėl siūliukų, tai patirties dar neturiu, tik ketvirta pora riešinių, nešiot nespėju pati. Vizualiai tai jie labai gražiai mezgasi, dėl storio tai tikrai ne per stori... Pardavėja sakė negalinti pasakyti ar burbuliuosis ar ne, nes atseit viena partija būna burbuliuojasi, kita - nesiburbuliuoja... Orientuojuos pagal kainą, ne iš pigiausių tikrai, nors... Mačiau ir dar brangesnių Esu 99 % tikra dėl šių siūlų: http://www.mezginiup...733/merino-soff. Pati jų dar nenaudoju, bet mano sesuo riešinių fanatikė, aš jos megztas riešines nešioju jau gal metai, tai jokio pūkavimosi, lygut lygūtėliai, tobulai atrodo dar po šiai dienai...
O dėl siūliukų, tai patirties dar neturiu, tik ketvirta pora riešinių, nešiot nespėju pati. Vizualiai tai jie labai gražiai mezgasi, dėl storio tai tikrai ne per stori... Pardavėja sakė negalinti pasakyti ar burbuliuosis ar ne, nes atseit viena partija būna burbuliuojasi, kita - nesiburbuliuoja... Orientuojuos pagal kainą, ne iš pigiausių tikrai, nors... Mačiau ir dar brangesnių Esu 99 % tikra dėl šių siūlų: http://www.mezginiup...733/merino-soff. Pati jų dar nenaudoju, bet mano sesuo riešinių fanatikė, aš jos megztas riešines nešioju jau gal metai, tai jokio pūkavimosi, lygut lygūtėliai, tobulai atrodo dar po šiai dienai...
Sakykit, o kokio numerio karoliukus sesuo su Merino Soft naudoja?
QUOTE(ircike @ 2012 02 04, 00:11)
Niu gražu ir tvarkinga, bet jau raštelį galėjai ir pati susikurt, kažko jis man labai jau pažystamas (manau supratai apie ką aš) būtų buvę dar šauniau
labai patiko man sis rastelis. kadangi mezgiau tik antras riesines savo gyvenime, tad rasteli nusikopinau dabar sistema jau perkandau kaip visa tai daroma ir kurpiu savo rasteli tik dar noreciau pabandyt is dvieju spalvu karoliuku
QUOTE(diudas @ 2012 01 29, 22:29)
Kadangi liko dar šiek tiek siūlų nuo megztinio http://diudas.blogsp...-megztukas.html, o ir megztinio rankovės nėra ilgos, todėl per vakarą numezgiau ir riešines prie jo. Tiktai niekaip su fotoaparatu nepagaunu tikrosios siūlų spalvos - nei megztinį fotografuojant, nei fotografuojant riešines. Bet ji man tikrai nenusakomai labai graži.
radau šito mezgimo rašto schemą ( konkrečiau,tai ten buvo šaliko mezgimas aprašomas) ir ten nurodyta,kad reikia megzti su 4 ir 7 dydžio virbalais,ar ir Jūs taip mezgėte,o gal naudojots tik su vieno dydžio virbalu? Iš anksto dėkoju už atsakymą
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 02 03, 23:41)
Sakykit, o kokio numerio karoliukus sesuo su Merino Soft naudoja?
Gutermanno 11/0
QUOTE(diudas @ 2012 02 02, 22:38)
O siūlus pirkau Maximoje
Ačiū, ir aš nusipirkau. Baklažano spalvos, aišku, nebebuvo, išsirinkau pilkus, jau mezgu.
Dar vienos mano riešinės
Savūne, gražios bus riešinės ir aš dabar tokiu rašteliu mezgu tik bordo spalvos...
Savūne, gražios bus riešinės ir aš dabar tokiu rašteliu mezgu tik bordo spalvos...
QUOTE(Savūnė @ 2012 02 04, 16:46)
Ačiū, ir aš nusipirkau. Baklažano spalvos, aišku, nebebuvo, išsirinkau pilkus, jau mezgu.
grazi pradzia o siuliukai kaip vadinasi ir kokia ju sudetis? vakar maximoj ziurinejau, bet kazkaip nekrito i aki nei vieni...
QUOTE(Krirma @ 2012 02 04, 09:27)
labai patiko man sis rastelis. kadangi mezgiau tik antras riesines savo gyvenime, tad rasteli nusikopinau dabar sistema jau perkandau kaip visa tai daroma ir kurpiu savo rasteli tik dar noreciau pabandyt is dvieju spalvu karoliuku
žinoma, reik išbandyt ir spalvotas
Papildyta:
[quote=Savūnė,2012 02 04, 13:46]
Gera pradžia, pusė darbo
[quote=*Radvileee,2012 02 04, 14:08]
Dar vienos mano riešinės
Labai gražios
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 27, 16:52)
O vaselis nuo kabliuko kuo skiriasi?
Aciu sugalvojom kaip issisukti megzime pirstines is 3 rastu, rankinuka, na gal dar auskarus padaysim.. ir norejau parasyti ne kabliukas o viirbalai. neapsiziurejau...
QUOTE(VaidaDim @ 2012 02 04, 15:26)
Gutermanno 11/0
O kokiu stebuklingu būdu juos ant siūlo suveria?? Pabandžiau vakar Preciosa 10 nr suverti, tai niekaip nepavyko. Pirmą kartą su tuo susiduriu, šiaip su biserio adata ir pagalbiniu siūlu puikiai pavykdavo..