Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Naktukas @ 2012 01 26, 22:17)
Laba. Ar galite padeti? Mano dukra dalyvaus technologiju olimpijadoje. Tachnologiju mokytoja, sako reikia didelio darbo. Tad, mano dukra, nusiziurejo daryti rankinuka su karoliukais + riesines. Tas rankinukas, mezgamas vaseliu zemais stulpeliais be uzmetimo. Kaip manote patogiau megzti vaseliu ar kabliuku? beto gal turite patarimu kaip greiciausiai uzverti karoliukus ant siulo? Is anksto aciu 4u.gif

O vaselis nuo kabliuko kuo skiriasi?
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 26, 19:31)
Sveikos,

Prisiziurejus jusu groziu  wub.gif  pasidaviau riesiniu manijai ir bandysiu vienas nusimegzti  smile.gif 
Tik as esu visai naujoke mezgime is viso. Tai iskilo gal kvailokas klausimas  blush2.gif  Perskaiciau kaip mezgti, kaip ir viskas aisku.... bet.... kodel riesines mezgamos kaip tiesus mezginys ir tik paskui suneriama siule, o ne is karto kaip kojine su 5 virbalais?  g.gif  Gal jau kas ir klause, bet kazkaip neuzmaciau atsakymo  blush2.gif  Ir busiu labai dekinga jei kas paprotins  4u.gif

Pirmiausia kaip suprantu tai su 5 virbalais neišeis padaryt tą raštą "ripsą", nes visada mezgasi tik iš vienos pusės, ir karoliukai tada kaip įsidės, nes jie išmezgami blogojoje pusėje. 4u.gif
Atsakyti
Bateflay labai grazios ir idomios,nematytos riesines!! thumbup.gif
Atsakyti
Juodos su tamsiai žaliais perlamutriniais karoliukais
user posted image
Atsakyti
gražu 4u.gif
susivėriau geometriniam raštui,o tai cik gėlukėm ir gėlukėm buvo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 01 28, 18:16)
Juodos su tamsiai žaliais perlamutriniais karoliukais
user posted image

wub.gif vaje koks grozis wub.gif wub.gif gal butu galima schemutes? blush2.gif
Atsakyti
Labai dailios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 01 28, 18:33)
gražu 4u.gif
susivėriau geometriniam raštui,o tai cik gėlukėm ir gėlukėm buvo wink.gif

Nekantriai lauksim rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
as riesinem su karoliukais dar nepasirasau smile.gif

user posted image
Atsakyti
patogus ir šiltas dalykas tokios riešinės,ane ax.gif
Atsakyti
Kadangi liko dar šiek tiek siūlų nuo megztinio http://diudas.blogsp...-megztukas.html, o ir megztinio rankovės nėra ilgos, todėl per vakarą numezgiau ir riešines prie jo. Tiktai niekaip su fotoaparatu nepagaunu tikrosios siūlų spalvos - nei megztinį fotografuojant, nei fotografuojant riešines. Bet ji man tikrai nenusakomai labai graži.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 29 sausio 2012 - 21:30