Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

QUOTE(Laima.g @ 2012 01 25, 11:38)
Na ir mano pirmasis blynas...

Nu ir neprisvilo....
O aš jau kaupiuos kokias spalvotas bandyt. Pradžiai - paprastutes dviejų spalvų karoliukais....
Atsakyti
gražiai žiūrisi žvaigždutės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
Pasirodysiu ir aš

user posted image

Visiškai pritariu,su spalvytėm tai sudėtinga būtų susigaudyt.Tikra šaunuolė,ir aš tokių net norėčiau;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 25 sausio 2012 - 21:56
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
Pasirodysiu ir aš

Daug kantrybės ir atidumo reikalaujantis susivėrimas.
Už tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O mano skoniui - tai per marga cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 26 sausio 2012 - 08:07
Merginos, ar kuri turite patirties su Merino Land siūliuku? Ar vertas dėmesio?
Atsakyti
Mano pora riesiniu 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikutes smile.gif visos nuostabias riesines mezgate 4u.gif

ir as uzsikreciau sita manija, kol mezgiau tai galvojau, kad megziu istisus metus, kad tureciau daug ir ivairiu pasipuosimui, bet va tik pabaigiau pirma pora megzti ir susiduriau su problema - kaip jas susiuti? narsiau nete ir radau aprasymus, nu bet matyt blondine nesuprantu kaip, bandziau ir taip ir taip. gal kas turit vaizdine medziaga, kurioje matytusi kaip, kad suprasciau? buciau labai dekinga, nes jau dvi dienas kankinuosi, o taip norisi jau pasipuosti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Simkaa @ 2012 01 26, 16:42)
sveikutes smile.gif visos nuostabias riesines mezgate  4u.gif

ir as uzsikreciau sita manija, kol mezgiau tai galvojau, kad megziu istisus metus, kad tureciau daug ir ivairiu pasipuosimui, bet va tik pabaigiau pirma pora megzti ir susiduriau su problema - kaip jas susiuti? narsiau nete ir radau aprasymus, nu bet matyt blondine nesuprantu kaip, bandziau ir taip ir taip. gal kas turit vaizdine medziaga, kurioje matytusi kaip, kad suprasciau? buciau labai dekinga, nes jau dvi dienas kankinuosi, o taip norisi jau pasipuosti smile.gif

as sujungiu su vąšeliu ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

Prisiziurejus jusu groziu wub.gif pasidaviau riesiniu manijai ir bandysiu vienas nusimegzti smile.gif
Tik as esu visai naujoke mezgime is viso. Tai iskilo gal kvailokas klausimas blush2.gif Perskaiciau kaip mezgti, kaip ir viskas aisku.... bet.... kodel riesines mezgamos kaip tiesus mezginys ir tik paskui suneriama siule, o ne is karto kaip kojine su 5 virbalais? g.gif Gal jau kas ir klause, bet kazkaip neuzmaciau atsakymo blush2.gif Ir busiu labai dekinga jei kas paprotins 4u.gif
Atsakyti
jusu teismui mano antrosios riesines:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 26 sausio 2012 - 19:02
Riešinės juoda - balta
user posted image
Atsakyti
Laba. Ar galite padeti? Mano dukra dalyvaus technologiju olimpijadoje. Tachnologiju mokytoja, sako reikia didelio darbo. Tad, mano dukra, nusiziurejo daryti rankinuka su karoliukais + riesines. Tas rankinukas, mezgamas vaseliu zemais stulpeliais be uzmetimo. Kaip manote patogiau megzti vaseliu ar kabliuku? beto gal turite patarimu kaip greiciausiai uzverti karoliukus ant siulo? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti