šiaip į rankdarbių forumą įlendu tik paskaityt, nes man čia viskas per gražu ir per gerai, kad pati ką nors padaryčiau, ale landžioju ir rankiojuos visokiausias idėjas dovanoms. Tai tik norėjau pagirt, kad labai gražios Jūsų riešinės.. ir iš kur pas žmones tiek talento. Priimkit komplimentus
p.s. Turiu sau nusinėrus riesines paprastas, be karoliukų, tai šiandien užsimoviau ir labai džiaugiaus, kad taip šilta
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 15:10)
Megzti tai tas pats ar spalvotas, ar vienspalves
Megzti - tikiu, kad tas pats. Ale susivert Viena vėrei? Sakau, gal kad kas šalia diktuotų, pavyzdžiui: du raudoni, vienas žalias, du geltoni, keturi mėlyni....
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 24, 17:29)
Megzti - tikiu, kad tas pats. Ale susivert Viena vėrei? Sakau, gal kad kas šalia diktuotų, pavyzdžiui: du raudoni, vienas žalias, du geltoni, keturi mėlyni....
Manau kad jei kas diktuotu tai neįmanoma būtų susiverti Vistiek žiūrėčiau ar taip pasakė
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 15:39)
Manau kad jei kas diktuotu tai neįmanoma būtų susiverti Vistiek žiūrėčiau ar taip pasakė
Ir neradai megzdama vėrimo klaidos? Kaip tada būtų - nutraukt siūlą?
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 24, 17:50)
Ir neradai megzdama vėrimo klaidos? Kaip tada būtų - nutraukt siūlą?
Nežinau ką tada daryčiau, jei rasčiau klaidą? Susivėrusi dar kartą patikrinu ar gerai suverta
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 17:47)
Nežinau ką tada daryčiau, jei rasčiau klaidą? Susivėrusi dar kartą patikrinu ar gerai suverta
Tik nesakykit mano mamai, vyrui ir draugams , kad taip gyvenime būna, nes visi galvoja, kad mano vienspalvės aukštasis pilotažas
p.s naudodamasi eteriu perduodu pagarbą
QUOTE(Žoržett @ 2012 01 24, 16:56)
Tik nesakykit mano mamai, vyrui ir draugams , kad taip gyvenime būna, nes visi galvoja, kad mano vienspalvės aukštasis pilotažas
čia gerai prajuokinai
Sveikutės.
Smagu žiūrėti į jūsų darbus. Pagarba.
Ir aš užsikabinau, jau senokai... Visoms moteriškoms per šv. Kalėdas išdovanojau.... O ir sunelis neatstojo, kol kaukoliukų nenumezgiau.
Smagu žiūrėti į jūsų darbus. Pagarba.
Ir aš užsikabinau, jau senokai... Visoms moteriškoms per šv. Kalėdas išdovanojau.... O ir sunelis neatstojo, kol kaukoliukų nenumezgiau.
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
Pasirodysiu ir aš
Superines riesines , tai kiek laiko uztrukai verdama karoliukus?
[quote=astarim147,2012 01 24, 10:22]
Pasirodysiu ir aš
Pasakiškos
Pasirodysiu ir aš
Pasakiškos
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
o čia tai dąąąąąąąąąąąąąąą
pavydėtina kantrybė ir tikslumas veriant