Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Riešinės~~~

šiaip į rankdarbių forumą įlendu tik paskaityt, nes man čia viskas per gražu ir per gerai, kad pati ką nors padaryčiau, ale landžioju ir rankiojuos visokiausias idėjas dovanoms. Tai tik norėjau pagirt, kad labai gražios Jūsų riešinės.. ir iš kur pas žmones tiek talento. Priimkit komplimentus smile.gif

p.s. Turiu sau nusinėrus riesines paprastas, be karoliukų, tai šiandien užsimoviau ir labai džiaugiaus, kad taip šilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 15:10)
Megzti tai tas pats ar spalvotas, ar vienspalves smile.gif

Megzti - tikiu, kad tas pats. Ale susivert doh.gif Viena vėrei? Sakau, gal kad kas šalia diktuotų, pavyzdžiui: du raudoni, vienas žalias, du geltoni, keturi mėlyni....
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 24, 17:29)
Megzti - tikiu, kad tas pats. Ale susivert doh.gif  Viena vėrei? Sakau, gal kad kas šalia diktuotų, pavyzdžiui:  du raudoni, vienas žalias, du geltoni, keturi mėlyni....

Manau kad jei kas diktuotu tai neįmanoma būtų susiverti smile.gif Vistiek žiūrėčiau ar taip pasakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 15:39)
Manau kad jei kas diktuotu tai neįmanoma būtų susiverti smile.gif Vistiek žiūrėčiau ar taip pasakė smile.gif

Ir neradai megzdama vėrimo klaidos? Kaip tada būtų - nutraukt siūlą?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 01 24, 17:50)
Ir neradai megzdama vėrimo klaidos? Kaip tada būtų - nutraukt siūlą?

Nežinau ką tada daryčiau, jei rasčiau klaidą? smile.gif Susivėrusi dar kartą patikrinu ar gerai suverta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 17:47)
Nežinau ką tada daryčiau, jei rasčiau klaidą? smile.gif Susivėrusi dar kartą patikrinu ar gerai suverta smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif

Tik nesakykit mano mamai, vyrui ir draugams , kad taip gyvenime būna, nes visi galvoja, kad mano vienspalvės aukštasis pilotažas biggrin.gif

p.s naudodamasi eteriu perduodu pagarbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 01 24, 16:56)

Tik nesakykit mano mamai, vyrui ir draugams , kad taip gyvenime būna, nes visi galvoja, kad mano vienspalvės aukštasis pilotažas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
čia gerai prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Smagu žiūrėti į jūsų darbus. Pagarba.
Ir aš užsikabinau, jau senokai... Visoms moteriškoms per šv. Kalėdas išdovanojau.... O ir sunelis neatstojo, kol kaukoliukų nenumezgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solialia: 24 sausio 2012 - 19:00
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
Pasirodysiu ir aš

Superines riesines thumbup.gif , tai kiek laiko uztrukai verdama karoliukus? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=astarim147,2012 01 24, 10:22]
Pasirodysiu ir aš

Pasakiškos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2012 01 24, 13:22)
Pasirodysiu ir aš

user posted image

o čia tai dąąąąąąąąąąąąąąą wub.gif
pavydėtina kantrybė ir tikslumas veriant thumbup.gif
Atsakyti
Na ir mano pirmasis blynas... tik fotografuot neišėjo. Spalva juoda, karoliukas biseris 10/0. Alyviniai.
user posted image
user posted image
Atsakyti