Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(Sangria023 @ 2012 04 13, 03:55)
drinks_cheers.gif visiskai pritariu, nesupranta ir nera ko cia stengtis suprasti, suprasti gali tik tas kuris susidure su tuo. O be to kiekviena moteris turi teisie isnesioti, pagimditi ir maitinti savo leliuka, pajusti savyje pirmuuosiu judesiukus, jausti ji po savo sirdim.
Pepe seku sia tema i r linkiu tau, kad kitas kartas butu paskuitinis  nestuke.gif

Aciu sangria wub.gif AS tikrai nesupykciau jei man pavyktu ta zaidima laimeti biggrin.gif 4u.gif blush2.gif wub.gif pabusiu egoiste biski wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 13, 03:59)
Pepe, si ponia is "krikscionisku pokalbiu", net ten sios temos nuoroda imete.
Ji ten skelbia visokius seminarus,maldas ir t.t.
Toliau nera ka komentuot.

As kazka panasaus ir pagalvojau skaitydama. Jo, kataliku baznycia pries tai....bet jie dar ir neapsisprende ar IVF su savo kiausialaste jiem priimtina... Mano anyta tikinti lb. iesko visu atsakymu religijoje. Ir galiu pasakyti viena, kai bedos atsitinka paciu vaikam, tai tie atsakymai greitai performuluojami kitaip blush2.gif
Mazylis susilauke netyciuko jauname amziuje, dukra laukiasi dabar IVF vaikelio, vyresnysis su manim mina donorystes kelius....Taip, kad viskas normoje. Seneliai laukia anukeliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir uzmerkia akis i tai, kokiu keliu jie ateina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 13 balandžio 2012 - 15:11
QUOTE(Sv@jukė @ 2012 04 13, 15:59)
Pepe, si ponia is "krikscionisku pokalbiu", net ten sios temos nuoroda imete.
Ji ten skelbia visokius seminarus,maldas ir t.t.
Toliau nera ka komentuot.

Sutinku! Negaiskime energijos sitos ponios komentarams, palinkeciau tiesiog daugiau tolerancijos.
Atsakyti
Kiekvienas turi teise turėti savo nuomonę, bet aš palaikau Pepę. drinks_cheers.gif

Mes per vieną paskaitą mokėmės apie vaikučius, jų apsigimimus ir pan. tai dėstytojas (turintis tikrai aukštus mokslinius laipsnius) teigė, labai didelę reikšmę tolesniam vaiko vystymuisi turi prenatalinė stadija, kaip nestuke.gif bendrauja su būsimu vaikeliu. Vaikelis taip pat jaučia, kad yra laukiamas ir pan. Tai reiškia, kad nesvarbu, kad ląstelė yra ne tavo, bet tu su juo ryšį užmezgi jau ankstyvoje stadijoje ir JIS tai JAUČIA. wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 13, 15:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 13, 15:02)

O jusu koks tikslas sio pasisakymo? Nesivarginkite atsakyti, tai tik retorinis klausimas. Eikit savais keliais kaip ejusi. 4u.gif
Atsakyti
O man atrodo, jei jau priejome prie to, kad galime susilaukti vaikuciu ivf budu ar donorystes budu reiskia tokia Dievo valia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 04 13, 16:23)
O jusu koks tikslas sio pasisakymo? Nesivarginkite atsakyti, tai tik retorinis klausimas.  Eikit savais keliais kaip ejusi.  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2012 04 13, 04:15)
labai didelę reikšmę tolesniam vaiko vystymuisi turi prenatalinė stadija, kaip  nestuke.gif bendrauja su būsimu vaikeliu. Vaikelis taip pat jaučia, kad yra laukiamas ir pan. Tai reiškia, kad nesvarbu, kad ląstelė yra ne tavo, bet tu su juo ryšį užmezgi jau ankstyvoje stadijoje ir JIS tai JAUČIA.  wub.gif

Aciu uz ta rysio paaiskinima biggrin.gif wub.gif Viskas gerai 4u.gif is tikruju tai tie pasisakymai pries tai ka darau, mane labiau stumia i prieki biggrin.gif Atvirkstine reakcija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 13, 16:24)
Aciu uz ta rysio paaiskinima biggrin.gif  wub.gif  Viskas gerai 4u.gif  is tikruju tai tie pasisakymai pries tai ka darau, mane labiau stumia i prieki biggrin.gif Atvirkstine reakcija wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir taip toliau. Žinok, būčiau jau pagimdžiusi sau vaikų tikrai negailėčiau tau tos donorinės ląstelės. Bet dabar kol kas pati laukių stebuklų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gumbine @ 2012 04 13, 04:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ir taip toliau. Žinok, būčiau jau pagimdžiusi sau vaikų tikrai negailėčiau tau tos donorinės ląstelės. Bet dabar kol kas pati laukių stebuklų  bigsmile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 04 13, 15:08)
Aciu sangria wub.gif AS tikrai nesupykciau jei man pavyktu ta zaidima laimeti biggrin.gif  4u.gif  blush2.gif  wub.gif pabusiu egoiste biski wub.gif
Papildyta:
As kazka panasaus ir pagalvojau skaitydama. Jo, kataliku baznycia pries tai....bet jie dar ir neapsisprende ar IVF su savo kiausialaste jiem priimtina... Mano anyta tikinti lb. iesko visu atsakymu religijoje. Ir galiu pasakyti viena, kai bedos atsitinka paciu vaikam, tai tie atsakymai greitai performuluojami kitaip blush2.gif
Mazylis susilauke netyciuko jauname amziuje, dukra laukiasi dabar IVF vaikelio, vyresnysis su manim mina donorystes kelius....Taip, kad viskas normoje. Seneliai laukia anukeliu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir uzmerkia akis i tai, kokiu keliu jie ateina....

Labai gerai išsireiškėte, Pepe thumbup.gif Kol kitų darže, tai lengva postringauti. Savo šeimoje susiduriame su ta pačia situacija: anyta giliai tikinti, bet, reikalui palietus mus su MV, pirma suskubo siūlyti išmėginti visas galimybes.
Netiesa, kad būtinai visa tai, ką siūlo medicina, yra iš Dievo ir gera. Manau, mes žmonės irgi turim mąstyti, remtis savo vertybėmis ir rinktis. Tarkim, didžiajai daliai abortų aš negaliu pritarti. Tai, kaip kai kuriose valstybėse vaisingumo klinikose elgiamasi su embionais, man taip pat labai sunku priimti. Bet negaliu nepalaikyti to, kad yra galimybė pasinaudoti niekieno neverčiamos donorės pagalba tam, kad turėti savo vaikutį (ir mano galva šiuo atveju jis tikrai būtų savas).

Aš irgi jus labai palaikau. Stiprybės ir toliau tokio paties optimizmo ir taip iki tikslo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 04 14, 15:12)

Ir keista, kad musu salyje tiek daug zmoniu, kurie pikti, pagiezingi, nepriima daugelio dalyku, kas visam pasauly yra normalu, oficialu, priimtina ir net apmoka valstybe.

cia turbut tokia profesija..piktintis tuo, kas taves net neliecia..sita tema galima pletoti iki begalybes ir nei viena puse nebus teisi..tiesiog kiekvienas turim savo isitikinimus, elgiames taip, kaip mums liepia morale..bet kam teisti zmones , kurie masto, elgiasi taip, kaip tau nepriimtina..ir dar ateiti paaukleti.. doh.gif matyt kriksciones issiseme..tai po sm ieskojo nauju temu pokalbiams..pikta labai..galva neisnesa doh.gif na bet cia internetine erdve..kiekvienas drasus issakyti savo nuomone...bet bukim tolerantiskos..nes ir be tokiu komentaru , tiek nuejusiam zmoguciui, kaip pepe, yra nelengva...kartais tokiais atvejais uz issakyta nuomone svarbiau pabuti tiesiog zmogisku ir patyleti...
Atsakyti
Neeikvokite, merginos, energijos be reikalo. mirksiukas.gif 4u.gif Lai nei pacios, nei ju dukros, marcios ar anukes niekada nepatiria to skausmo... nes tada teks labai ATSIPRASYTI, SAVES.

Atsakyti
smile.gif+2012 04 13, 15:02-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 04 13, 15:02)
blink.gif Šiaip klausimas - o jūs norėtumėt, kad jūsų kiaušialąstės būtų donorinės kitai moteriai ir kad kitos jums nežinomos moterys augintų jums nepažįstamus, bet genetiškai jūsų vaikus?
Kaip žmogus suvokiu, kad iš nevilties žmogus gali imtis neįsivaizduojamų priemonių, bet vis ne visos priemonės siekiant tikslo yra geros, ypač siekiant tokio gražaus ir švento tikslo. Vardan ko čia viskas? Dėl išnešiojimo jausmo? Nes vaikutis genetškai vis tiek nebus jūsų kaip ir bet kuris našlaitis. Vardan vyro, kad turėtų genetinį vaiką? Genetinį vaiką, kurio dalis genų bus visiškai nepažįstamo, neregėto nematyto žmogaus?

Pramatau natūralias bangas reaguojant į šį pasisakymą, tai nevarginsiu ir neužsibūsiu, nes kiek matau čia visos tik sveikina, bet pabandžiau suprast ir suvokiau, kad nesuprantu tokio pasirinkimo motyvų. Tiesiog jau nežiūrint apie etinius lytinių ląstelių donorystės reikalus, manau vien sutuoktinių vienas kito atžvilgiu būtų daug sąžiningiau tiesiog įvaikintas vaikelis, kuris genetiškai nėra nė kiek prastesnis, nei tos pat nežinomos kaži kodėl kiaušialąstes donoruojančios moters.
P.S. tema buvo iškelta, tai ir užsukau, nieko asmeniško. Asmeniška tik tiek, kad nesugebu tai matydama nutylėti. Tai ne žaidimas, kuriame žūt būt turime laimėti...

Nesuprantu jusu nuomones, pagal jus iseina kad vaikeliui tuomet geriau isviso negimti??? Nesamone... kaip supratau kad jus is krikscionisku pokalbiu, tai jei viskas dievo rankose ir dievas duoda vaika tokiu budu - reiskias tai DIEVO valia ir ne jums teisti kitus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 14 balandžio 2012 - 15:19