Sveikute Mary8. As sakyciau eikit ant blastukiu kiekio, taip didindami isitvirtinimo sansus Zinoma yra moteriskiu kam ir su vienu embrionu pavyksta, bet didesne tikimybe su keliais.
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 11:38)
Temute aptilusi, idomu kaip pasiseke bandanciom
Vakar su vyru sulaukeme nuosprencio, mano kiausidziu rezervas beveik issekes Mastau apie donores kiausialaste, kas susidurusios gal galite pasakyti kokios klinikos uzsiima sia praktika ?
Vakar su vyru sulaukeme nuosprencio, mano kiausidziu rezervas beveik issekes Mastau apie donores kiausialaste, kas susidurusios gal galite pasakyti kokios klinikos uzsiima sia praktika ?
Sveika,
perziurek pirma puslapi sios temutes
QUOTE(Aivė @ 2013 12 18, 12:12)
Aciu, vis dar esu soke
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 14:29)
Aciu, vis dar esu soke
Renalta. O koks tavo FSH? kiek laiko bandai pastoti ? Čia dar tikrai ne galutinis nuosprendis, nors aišku galimybės mažesnės...
QUOTE(Classique @ 2013 12 18, 14:33)
Renalta. O koks tavo FSH? kiek laiko bandai pastoti ? Čia dar tikrai ne galutinis nuosprendis, nors aišku galimybės mažesnės...
FSH tai pas mane neaukstas, bet AMH tik 0,6 (norma 1iki 11)
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 17:19)
Tai tikrai dar nenuleisk rankų AMH sumažėja po stimuliacijų, bet po kiek laiko vėl atsistato į savo vietą. Užsienyje moterys naudoja DHEA, Q10, bicių pienelį, kad pastiprintų organizmą ir taip yra ne viena pastojusi naturaliai. na net nžn, kiekviena turi atrasti sau tinkamą gydymą Aišku labai tikėtina, kad čia, kaip sakai paveldima ...
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 15, 23:53)
Sveiki,planuoju vasario men.vaziuot pasiimt pora snaiguciu,liko keturois tai bandysiu atsildyt dvi,butu gerai kad abi isgyventu nes su viena ir dar saldyta butu ne kokie sansai.Pepe tu esi bandzius su saldytom btastutem,apiudink ta pacia atsildymo procedura,kiek laiko tai trunka?
Sveikute, oi, as to proceso net nezinau Nueini pas embriooga arba ivf spec. pries FET ir pasako kiek atsilo. Geriau jau tikrai butu 2 deti, bet pasitaiko, kad ir 1 buna lemtingas
Laimingo jum bandymo vasari
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 12 18, 05:19)
Renalta, sekmes jum kuo didziausios einant siuo keliu Lai s3kantys metai buna lemtingi visom
Su sventemis merginos. Ramiu jum Sv. Kuciu, linksmu Sv.Kaledu, lai kalediniai stebuklai lanko jus
Mergaites,
sveikinimai visoms sulaukusioms Kaledinio stebuklo, o kitoms linkiu vilties ir stiprybes!
Norejau paklausti, gal kuriai reikia Intralipidu? pirkau sau, bet pardavineja tik po 10 pakuotese. tai turiu pakankamai atliekamo. pirkau su nuolaida tai su ja galeciau ir jums parduoti.
Jeigu reikia -rasykite i az.
sveikinimai visoms sulaukusioms Kaledinio stebuklo, o kitoms linkiu vilties ir stiprybes!
Norejau paklausti, gal kuriai reikia Intralipidu? pirkau sau, bet pardavineja tik po 10 pakuotese. tai turiu pakankamai atliekamo. pirkau su nuolaida tai su ja galeciau ir jums parduoti.
Jeigu reikia -rasykite i az.
Laba diena merginos,
man kilo kausimas, kodėl, kiek man teko skaitinėti super mamose, kalbama apie Latvijos, Čekijos, UK, Graikijos, Baltarusijos ir net Turkijos , bet nekalbama apie Lenkijos klinikas? Gal tam yra priežastis? Ar niekas nebandė laimės Lenkijos klinikose. Aš pažiūrinėjau ir pagal donorų bazę ir patirtį ir kainas jos niekuo nenusileidžia Čekijai ir tyrimų laboratorijas turi modernias ir embriomonitoringą atlieka ir kt. Gal galėtumėt pasidalinti info apie Lenkiją?
man kilo kausimas, kodėl, kiek man teko skaitinėti super mamose, kalbama apie Latvijos, Čekijos, UK, Graikijos, Baltarusijos ir net Turkijos , bet nekalbama apie Lenkijos klinikas? Gal tam yra priežastis? Ar niekas nebandė laimės Lenkijos klinikose. Aš pažiūrinėjau ir pagal donorų bazę ir patirtį ir kainas jos niekuo nenusileidžia Čekijai ir tyrimų laboratorijas turi modernias ir embriomonitoringą atlieka ir kt. Gal galėtumėt pasidalinti info apie Lenkiją?