Mary, lauksim ziniu Linkiu graziu skaiciuku
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 20:11)
Galu gale ,baigesi mano nervu tampymas,>1net nebande kabintis :verkiu:gerai,kad turiu snaiguciu,vaziuosiu po nauju metu pasiimt.Dabar bandysiu det dvi,nes nelabai yra sancu,kad su saldytais abu isgyventu.
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 17:11)
Galu gale ,baigesi mano nervu tampymas,>1net nebande kabintis :verkiu:gerai,kad turiu snaiguciu,vaziuosiu po nauju metu pasiimt.Dabar bandysiu det dvi,nes nelabai yra sancu,kad su saldytais abu isgyventu.
Oi, Mary, kaip gaila, laikykis Bet gerai, kad snaiguciu turi, vilties yra tikrai nemazai Labai lauksim ju isodinimo ir tikesim, kad bent jau viena prisiakbins tikrai
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 08:11)
Gaila Mary8, laikykites, nepaluzkit, ir kuo didziausios sekmes sekanti karta tikrai saunu, kad snaiguciu nemazai turit, jos irgi daro stebuklus
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 20:11)
QUOTE(Mariana2 @ 2013 11 03, 16:54)
Labai gaila Mary8.
Aciu, merginos, uz palaikyma,jus zinote kaip as dabar jauciuosi nes kiekvienai teko patirti nesekmes.Per daug gerai butu buve is pirmo bandymo igyvendint savo svajone.Dabar tresiu pora menesiu pasiruost naujam bandymi,turiu dar vilties su snaigutem
laikykis Mary8 gal reikia kokių papidomų tyrimų dėl ko taip įvyko... Stiprybės
As nieko per daug nekaltinu pirmas kjartas ir tik viena blastute...gydytojas dave kadangi tik viena 35%sekmes.Taip tai pas mane sveikata lb. gera,viskas idealiai,as vartoju4Life papildus,prisiziriu asve,neisivaizduoju ka daugiau butu galima issitirt?Vienintelis dalykas kas galejo pakisti koja tai kad mb nenumete rukyt,jo tyrymai buvo puikus,bet DMR neistirsi