Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

Mary, lauksim ziniu wub.gif Linkiu graziu skaiciuku wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sioj saly pasidaryti tyrimus lab.sudetinga aggressive.gif tuoj bandysiu dar karta sambint,gal atsakys.Mano kantrybe visai isseko!
Atsakyti
Galu gale ,baigesi mano nervu tampymas,>1net nebande kabintis :verkiu:gerai,kad turiu snaiguciu,vaziuosiu po nauju metu pasiimt.Dabar bandysiu det dvi,nes nelabai yra sancu,kad su saldytais abu isgyventu.
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 20:11)
Galu gale ,baigesi mano nervu tampymas,>1net nebande kabintis :verkiu:gerai,kad turiu snaiguciu,vaziuosiu po nauju metu pasiimt.Dabar bandysiu det dvi,nes nelabai yra sancu,kad su saldytais  abu isgyventu.

console.gif console.gif console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 17:11)
Galu gale ,baigesi mano nervu tampymas,>1net nebande kabintis :verkiu:gerai,kad turiu snaiguciu,vaziuosiu po nauju metu pasiimt.Dabar bandysiu det dvi,nes nelabai yra sancu,kad su saldytais  abu isgyventu.

Oi, Mary, kaip gaila, laikykis verysad.gif Bet gerai, kad snaiguciu turi, vilties yra tikrai nemazai 4u.gif Labai lauksim ju isodinimo ir tikesim, kad bent jau viena prisiakbins tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 08:11)

Gaila Mary8, laikykites, nepaluzkit, ir kuo didziausios sekmes sekanti karta 4u.gif tikrai saunu, kad snaiguciu nemazai turit, jos irgi daro stebuklus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 11 01, 20:11)

console.gif
Atsakyti
Labai gaila Mary8.
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2013 11 03, 16:54)
Labai gaila Mary8.

Aciu, merginos, uz palaikyma,jus zinote kaip as dabar jauciuosi nes kiekvienai teko patirti nesekmes.Per daug gerai butu buve is pirmo bandymo igyvendint savo svajone.Dabar tresiu pora menesiu pasiruost naujam bandymi,turiu dar vilties su snaigutem smile.gif

Atsakyti
Merginos,krios raset man i az nepykit,kad neatsakau,kazka prisispaudziau kad nebegaliu issiust atsakymu blink.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif laikykis Mary8 verysad.gif gal reikia kokių papidomų tyrimų dėl ko taip įvyko... Stiprybės
Atsakyti
As nieko per daug nekaltinu pirmas kjartas ir tik viena blastute...gydytojas dave kadangi tik viena 35%sekmes.Taip tai pas mane sveikata lb. gera,viskas idealiai,as vartoju4Life papildus,prisiziriu asve,neisivaizduoju ka daugiau butu galima issitirt?Vienintelis dalykas kas galejo pakisti koja tai kad mb nenumete rukyt,jo tyrymai buvo puikus,bet DMR neistirsi sad.gif
Atsakyti