Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom su kiaušialąstės donore

QUOTE(Mary8 @ 2013 10 21, 15:02)
Labtis visoms likimo draugems,pagaliau mano mazuliukas pas mane,duok dieve,kad jam patiktu pas mane ir as patapciau nestuke.gif Taigi syryt iki labai geros kokybes isaugo5blastutes,viena isodino 4uzsalde.Negalvojau,kad tas isodinimas toks greitas ir absoliuciai nieko nejauti thumbup.gif Taigi klinika,rekomenduociau  thumb_yello.gif profesionalumui ir organizuotumui nera lygiu,personalas paslagus ir demesingas.Siandien dar ilsiuosi o ryt ryte namo bye1.gif

dabar nekantriai reikia išlaukti HCG dienos. Ar planuoji gandinti NT, ar pirma HCG?

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 10 21, 15:24)
Mary 8, 5 blastukes tai lb geras derlius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ilsekis ir jaukink maziuka, tikim teigiamu NT 4u.gif  Kaip dziugu!

Panasu, kad pas mus bus 2 mergickos wub.gif  wub.gif

Pepe, sveikinu su flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus ax.gif Dziaugiames ir mes kombinacija bigsmile.gif
Geros dienos visom 4u.gif
Atsakyti
Stai as ir namie,dabar atsipalaiduoju ir laukiu testo dienos.Man liepe lapkricio 4d.pasidaryt NT,jai bus negatyvus tada pasidaryti krauja.As nusprendziau laukti NT,apsisarvuoju kantrybe ir stengiuos kuo maziau apie tai galvot, blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 23, 00:14)
Stai as ir namie,dabar atsipalaiduoju ir laukiu testo dienos.Man liepe lapkricio 4d.pasidaryt NT,jai bus negatyvus tada pasidaryti krauja.As nusprendziau laukti NT,apsisarvuoju kantrybe ir stengiuos kuo maziau apie tai galvot, blink.gif

ar turi jautrių NT? Sėkmės 4u.gif 4u.gif mes irgi nekantriai lauksime II
Atsakyti
net neisivaizduoju kokie tie jautrus NT,ir kelinta diena po isodinimo jau butu galima bandyt,isivaizduokit kad niekad nesu to darius,viasada zinojau neturiu jokiu sansu pastot ax.gif
Atsakyti
ir kaip Mary8 laikaisi? 4u.gif nebedaug liko iki testuko wub.gif
Atsakyti
Mary8, kaip jautiesi? Tikiuosi, kad viskas klostosi gerai smile.gif Jau nedaug beliko smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,prisiduodu su savo bloga nuojauta,kad sis kartas nepavyko,syryt buvo 9 diena po isodinimo tai nebesuturejau ir isbandziau NT,deja jis neigiamas.Ryt varau krauja priduot,kad isitikint rezultatais.Nebuciau pagalvojus,kad tas laukimas iki testo bus toks sunkus,norisi kuom greiciau suvesti galus,ir tada planuoti ateiti.
Atsakyti
Nenuleisk nosies anksciau laiko, Mary. Tik 9 diena, ir dar NT. Idejo tik viena embrioniuka, duok dar jam laiko wub.gif
Lauksim ziniu. Tikim teigiamu testu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 30, 18:19)
Sveikos merginos,prisiduodu su savo bloga nuojauta,kad sis kartas nepavyko,syryt buvo 9 diena po isodinimo tai nebesuturejau ir isbandziau NT,deja jis neigiamas.Ryt varau krauja priduot,kad isitikint rezultatais.Nebuciau pagalvojus,kad tas laukimas iki testo bus toks sunkus,norisi kuom greiciau suvesti galus,ir tada planuoti ateiti.

Mary 4u.gif netikim testais, skaiciukai parodys !!!!! Dar labiau spaudziam kumstukus!!!! Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mary8 @ 2013 10 30, 21:19)

Kadangi tavo testas tradicinis, jis nėra jautrus ir ankščiau laiko jis nerodo mirksiukas.gif būtum turėjus 10 Miu manau, kad rodytų. Taip, kad nosytę aukščiau ir nestresuok ankščiau laiko. Lauksim kraujuko rezultatų.
Atsakyti
Taigi pridaviau siandien krauja,ryt po piet atsakymas.Neisivaizduoju koks bus atsakymas,testas neigiamas o kvapai erzina grynai kaip kai nescia budavau,ir krutine labai stipriai suregavo,sakau gal cia nuo progesterono g.gif Esu pasimetus,bet viltis mirsta pasktine bye1.gif
Atsakyti